Opinie: waarom Spotify gelijk heeft om Apple’s macht aan te kaarten

De klacht die Spotify vandaag bij de EU neerlegde roept nogal uiteenlopende reacties op. Sommige iCulture-lezers vonden het maar onzin. Je kunt toch ook abonnee worden buiten de App Store om? Maar de klacht van Spotify gaat een stuk verder dan het afdragen van een deel van de omzet.

Het artikel Opinie: waarom Spotify gelijk heeft om Apple’s macht aan te kaarten verscheen voor het eerst op iCulture

Zo kun je overstappen van Apple Music naar Spotify (en andersom)

Wil je van Spotify naar Apple Music overstappen of andersom? Het kan een flinke klus zijn om alles met de hand over te zetten, zeker als je muziekbibliotheek groot is. Gelukkig zijn er meerdere diensten beschikbaar die je helpen om van Apple Music naar Spotify (of andersom) over te stappen en wij lichten een aantal daarvan uit.

Het artikel Zo kun je overstappen van Apple Music naar Spotify (en andersom) verscheen voor het eerst op iCulture

SoundCloud laat je nu muziek uploaden naar Apple Music, Spotify en meer

SoundCloud biedt betalende gebruikers vanaf nu de mogelijkheid om muziek te uploaden naar streaming muziekdiensten zoals Spotify, Apple Music, Pandora en YouTube Music. Gebruikers verdienen geld als het nummer op een ander platform wordt afgespeeld.

Het artikel SoundCloud laat je nu muziek uploaden naar Apple Music, Spotify en meer verscheen voor het eerst op iCulture

Hoe social was 2018? Highlights van Google, Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest & YouTube

Aan het eind van het jaar kijken we terug op een jaar vol social media. 2018 stond in het teken van GDPR/AVG, Instagram, influencers en livestreams. Maar er was meer. Wat was de populairste zoekopdracht in Google? Hoeveel tweets zijn er het afgelopen jaar verstuurd? Welke YouTube-video heeft de meeste views gekregen? En wat was het […]

Page generated in 0,987 seconds. Stats plugin by www.blog.ca