Spotify is niet te stoppen: app blijft maar doorspelen

De Spotify-app blijkt een bug te bevatten, waardoor de app blijft doorspelen. Duizenden gebruikers zouden erdoor getroffen zijn. Het heeft mogelijk te maken met het gebruik van een betaversies van iOS, al wordt er ook geklaagd door mensen die iOS 12.2 geïnstalleerd hebben.

Het artikel Spotify is niet te stoppen: app blijft maar doorspelen verscheen voor het eerst op iCulture

Waarom een dienst aanbieden net als daten is: leer van Amazon & Netflix

Op basis van voorkeur rankten 300 Amerikaanse consumenten in 2018 verschillende streamingdiensten. Zij deden dit voor een onderzoek naar customer experience. Hieruit volgde een lijst met bekende aanbieders zoals Netflix, YouTube en Amazon, maar ook Hulu en Sling. Netflix en Amazon kwamen, niet geheel verrassend, als winnaars uit de bus. Dit artikel neemt je mee […]

Opinie: waarom Spotify gelijk heeft om Apple’s macht aan te kaarten

De klacht die Spotify vandaag bij de EU neerlegde roept nogal uiteenlopende reacties op. Sommige iCulture-lezers vonden het maar onzin. Je kunt toch ook abonnee worden buiten de App Store om? Maar de klacht van Spotify gaat een stuk verder dan het afdragen van een deel van de omzet.

Het artikel Opinie: waarom Spotify gelijk heeft om Apple’s macht aan te kaarten verscheen voor het eerst op iCulture

Zo kun je overstappen van Apple Music naar Spotify (en andersom)

Wil je van Spotify naar Apple Music overstappen of andersom? Het kan een flinke klus zijn om alles met de hand over te zetten, zeker als je muziekbibliotheek groot is. Gelukkig zijn er meerdere diensten beschikbaar die je helpen om van Apple Music naar Spotify (of andersom) over te stappen en wij lichten een aantal daarvan uit.

Het artikel Zo kun je overstappen van Apple Music naar Spotify (en andersom) verscheen voor het eerst op iCulture

SoundCloud laat je nu muziek uploaden naar Apple Music, Spotify en meer

SoundCloud biedt betalende gebruikers vanaf nu de mogelijkheid om muziek te uploaden naar streaming muziekdiensten zoals Spotify, Apple Music, Pandora en YouTube Music. Gebruikers verdienen geld als het nummer op een ander platform wordt afgespeeld.

Het artikel SoundCloud laat je nu muziek uploaden naar Apple Music, Spotify en meer verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1,047 seconds. Stats plugin by www.blog.ca