RODE Wireless Go is een compact microfoonsysteem voor je video’s

Bij het filmen met je camera of iPhone zou je een externe microfoon kunnen gebruiken voor beter geluid. Fabrikant RØDE heeft de Wireless GO aangekondigd, bestaande uit een compacte transmitter (TX) en een receiver (RX) die je aan je kleding of camera vastmaakt.

Het artikel RODE Wireless Go is een compact microfoonsysteem voor je video’s verscheen voor het eerst op iCulture

8 manieren om je blogberichten te hergebruiken [infographic]

Het starten van een blog is een goede manier om te werken aan je branding. Je deelt je kennis waardoor je vertrouwen schept en dat kan weer leiden dat mensen zaken met je willen doen. Voor sommige ondernemers is de keerzijde dat je met regelmaat nieuwe content moet ontwikkelen. Maar dat hoeft niet per se. […]

Review Sonos Beam: compacte tv-speaker voor je slimme huis

Met de Sonos Beam haal je een tv-soundbar in huis die ook te gebruiken is als smart speaker, bijvoorbeeld onder een keukenkastje. Is deze compacte Beam een slimme keuze? Of ben je beter af met de andere tv-speakers van Sonos? In deze Sonos Beam review kijken we naar de mogelijkheden en de plus- en minpunten ten opzichte van de alternatieven.

Het artikel Review Sonos Beam: compacte tv-speaker voor je slimme huis verscheen voor het eerst op iCulture

Doen de volumeknoppen van je iPhone het niet? Zo kun je het probleem oplossen

Het kan zomaar gebeuren: de volumeknoppen van je iPhone doen het niet. Moet je naar je iPhone laten kijken, of kun je het probleem zelf oplossen? In deze tip geven we je een overzicht van mogelijke oplossingen voor een kapotte volumeknop.

Het artikel Doen de volumeknoppen van je iPhone het niet? Zo kun je het probleem oplossen verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1,358 seconds. Stats plugin by www.blog.ca