Bloomberg: ‘Goedkopere HomePod en betere AirPods gepland voor 2020’

Mark Gurman van Bloomberg heeft traditiegetrouw een vooruitblik gegeven op de producten die we dit najaar van Apple kunnen verwachten. Gurman rekent op een goedkopere HomePod in 2020 en nieuwe AirPods, die wel iets duurder zullen uitpakken vanwege extra functies.

Het artikel Bloomberg: ‘Goedkopere HomePod en betere AirPods gepland voor 2020’ verscheen voor het eerst op iCulture

Dit zijn onze verwachtingen van het grote iPhone 2019 september-event

September komt eraan en dus blikken we vooruit op het grote september-event van Apple. Wat gaat Apple allemaal aankondigen tijdens het iPhone 2019-event van september? Dit zijn onze verwachtingen!

Het artikel Dit zijn onze verwachtingen van het grote iPhone 2019 september-event verscheen voor het eerst op iCulture

Twelve South AirSnap-case van textiel is geschikt voor draadloos laden

Accessoiremaker Twelve South heeft een nieuwe uitvoering van de AirSnap-case uitgebracht, een hoesje dat je AirPods beschermt tegen krassen. De AirSnap is nu ook verkrijgbaar in twill-uitvoering, oftewel keperbinding in goed Nederlands.

Het artikel Twelve South AirSnap-case van textiel is geschikt voor draadloos laden verscheen voor het eerst op iCulture

Nieuw in iOS 13: zo leest Siri nieuwe berichten voor via je AirPods of Powerbeats Pro

Siri kan berichten voorlezen op je AirPods, zodat je bij binnenkomende meldingen meteen weet wat iemand gestuurd heeft. Je kan er ook supersnel op antwoorden. Zo werken de berichtaankondigingen met de AirPods.

Het artikel Nieuw in iOS 13: zo leest Siri nieuwe berichten voor via je AirPods of Powerbeats Pro verscheen voor het eerst op iCulture

AirPods als wegwerpartikel? Apple reageert op recycling-klachten

Zijn AirPods wel zo milieuvriendelijk? Dat is een vraag die de lezers van iCulture regelmatig bezighoudt. Ze zijn immers niet te repareren en als ze kapot gaan, worden ze weggegooid. Of toch niet? Apple heeft nu gereageerd op de klachten.

Het artikel AirPods als wegwerpartikel? Apple reageert op recycling-klachten verscheen voor het eerst op iCulture

‘Open kantoorruimtes stimuleren gebruik van AirPods’

Steeds meer mensen werken in een open kantoorruimte. De filosofie daarachter is dat medewerkers gemakkelijker kunnen overleggen. Maar het omgekeerde gebeurt juist: mensen zonderen zich af en gaan AirPods dragen. Die zien er net iets vriendelijker uit dan afgesloten koptelefoons.

Het artikel ‘Open kantoorruimtes stimuleren gebruik van AirPods’ verscheen voor het eerst op iCulture

Beats Powerbeats Pro nu te bestellen in blauw, groen en wit

De Powerbeats Pro zijn vanaf nu ook in andere kleuren te koop. Je kan kiezen uit blauw, groen en wit, naast de al verkrijgbare zwarte variant. De Powerbeats Pro vormen een goed alternatief voor de AirPods 2 omdat ze ook zijn voorzien van de nieuwste H1-chip voor makkelijk koppelen en een stabielere verbinding.

Het artikel Beats Powerbeats Pro nu te bestellen in blauw, groen en wit verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1,354 seconds. Stats plugin by www.blog.ca