AirPods na 2 jaar nog steeds fantastisch, maar batterijduur wordt struikelblok [opinie]

De AirPods vieren deze maand hun tweejarig jubileum. Ik gebruik ze nog steeds naar alle tevredenheid, maar de batterijduur loopt na 2 jaar wel ineens snel terug. Apple biedt geen betaalbare optie om daar iets aan te doen.

Het artikel AirPods na 2 jaar nog steeds fantastisch, maar batterijduur wordt struikelblok [opinie] verscheen voor het eerst op iCulture

iCulture peilt: Goedkope AirPods-namaak of liever het origineel?

De AirDots van Xiaomi zijn de nieuwste oordopjes voor mensen die de originele AirPods te duur vinden. Voor 30 euro heb je draadloze oordopjes die moeten concurreren met de AirPods van Apple en de Pixel Buds van Google. Maar willen mensen wel goedkope namaak bij oordopjes, of toch liever het origineel?

Het artikel iCulture peilt: Goedkope AirPods-namaak of liever het origineel? verscheen voor het eerst op iCulture

AirPods resetten: zo zet je de AirPods terug naar fabrieksinstellingen

Wil je de AirPods resetten? Het terugzetten naar fabrieksinstellingen kan hardnekkige problemen met de AirPods oplossen, zoals een sneller leeglopend oplaaddoosje, verbindingsproblemen of een krakend geluid uit de oortjes. In deze tip lees je hoe je dat precies doet.

Het artikel AirPods resetten: zo zet je de AirPods terug naar fabrieksinstellingen verscheen voor het eerst op iCulture

Gerucht: ‘Draadloze oplaadcase voor AirPods werkt met alle draadloze Qi-laders’

Ben je van plan om de nieuwe draadloze oplaadcase voor de AirPods in huis te halen, maar heb je geen plannen voor Apple’s AirPower? Dan lijkt er goed nieuws te zijn, want de nieuwe AirPods-case werkt waarschijnlijk met elke Qi-lader.

Het artikel Gerucht: ‘Draadloze oplaadcase voor AirPods werkt met alle draadloze Qi-laders’ verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1,601 seconds. Stats plugin by www.blog.ca