iCulture peilt: Goedkope AirPods-namaak of liever het origineel?

De AirDots van Xiaomi zijn de nieuwste oordopjes voor mensen die de originele AirPods te duur vinden. Voor 30 euro heb je draadloze oordopjes die moeten concurreren met de AirPods van Apple en de Pixel Buds van Google. Maar willen mensen wel goedkope namaak bij oordopjes, of toch liever het origineel?

Het artikel iCulture peilt: Goedkope AirPods-namaak of liever het origineel? verscheen voor het eerst op iCulture

AirPods resetten: zo zet je de AirPods terug naar fabrieksinstellingen

Wil je de AirPods resetten? Het terugzetten naar fabrieksinstellingen kan hardnekkige problemen met de AirPods oplossen, zoals een sneller leeglopend oplaaddoosje, verbindingsproblemen of een krakend geluid uit de oortjes. In deze tip lees je hoe je dat precies doet.

Het artikel AirPods resetten: zo zet je de AirPods terug naar fabrieksinstellingen verscheen voor het eerst op iCulture

Gerucht: ‘Draadloze oplaadcase voor AirPods werkt met alle draadloze Qi-laders’

Ben je van plan om de nieuwe draadloze oplaadcase voor de AirPods in huis te halen, maar heb je geen plannen voor Apple’s AirPower? Dan lijkt er goed nieuws te zijn, want de nieuwe AirPods-case werkt waarschijnlijk met elke Qi-lader.

Het artikel Gerucht: ‘Draadloze oplaadcase voor AirPods werkt met alle draadloze Qi-laders’ verscheen voor het eerst op iCulture

Nieuwste iOS 12-beta bewijst dat de AirPower steeds dichterbij komt

In de nieuwste beta van iOS 12 zijn nieuwe animaties gevonden die nodig zijn voor de AirPower. Er zijn animaties ontdekt van de nieuwe draadloze oplaadcase van de AirPods, die nodig is om de oordopjes draadloos op te laden.

Het artikel Nieuwste iOS 12-beta bewijst dat de AirPower steeds dichterbij komt verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1.036 seconds. Stats plugin by www.blog.ca