Storytelling: in 5 stappen een inspirerend merkverhaal

Weet jij waarom je doet wat je doet? En kun je dat nu meteen vertellen als ik je ernaar vraag? Veel ondernemers beginnen over wat ze doen. Een gemiste kans, want juist in jouw verhaal, jouw drijfveren, jouw visie, kennis en energie: daarin zit jouw onderscheidend vermogen. Daar zit jouw verhaal en de mogelijkheid om […]

6 optimalisatielessen die je als MKB’er ter harte moet nemen

6 optimalisatielessen die je als MKB’er ter harte moet nemen

Vandaag de dag gaat een gemiddeld MKB-bedrijf zich (gelukkig) ook steeds meer interesseren voor het optimaliseren van zijn website. Want het is natuurlijk goed dat je al die traffic inkoopt, maar als je je landings- of productpagina niet goed op orde hebt, gooi je eigenlijk geld in het putje; je traffic-investering wordt immers niet omgezet in conversies. Toch worden er nog veel fouten gemaakt die met een beetje meer aandacht voor de website makkelijk voorkomen kunnen worden. In deze blogpost ga ik in op een zestal zaken die je als MKB’er makkelijk en snel kunt oplossen en toepassen op je website.


Lees meer over: 6 optimalisatielessen die je als MKB’er ter harte moet nemen.

Presentatietechnieken voor een webinar

Voor veel mensen blijkt het presenteren voor een webinar een uitdaging te zijn. Presenteren voor een webinar is toch heel anders dan presenteren voor een groep. Bij een webinar praat je in feite tegen een camera in plaats van een persoon. Het lijkt alsof je tegen jezelf aan het praten bent. Dit kan onwennig aanvoelen, zeker als het de eerste keer is. 

Uit onderzoek blijkt dat de nummer 1 reden dat mensen afhaken bij een webinar de spreker is. Bij een presentatie voor een groep blijven mensen uit beleefdheid nog zitten, ook als de spreker slecht is. Bij een webinar is die sociale druk er niet. Afhaken bij een webinar is dan ook veel makkelijker dan bij een fysieke presentatie. Immers, men zit niet in een groep en het webinar is makkelijk uit te zetten door op een knop te klikken.

Spreker

Een goede spreker is met andere woorden cruciaal voor het succes van een webinar. We krijgen dan ook regelmatig verzoeken of we geen webinar kunnen organiseren over het succesvol presenteren voor een webinar. Als webinar expert ondersteunen we mensen graag bij het organiseren van een succesvol webinar. Daarom geven we op 20 maart een speciaal webinar over succesvol presenteren voor een webinar.

Het webinar is gratis bij te wonen dus schrijf je meteen in! Inschrijven kan hier.

Page generated in 2,239 seconds. Stats plugin by www.blog.ca