De take-aways van het Congres Instagram & Facebook Marketing

De take-aways van het Congres Instagram & Facebook Marketing

Afgelopen donderdag (6 juni 2019) was het weer tijd voor het Congres Instagram en Facebook Marketing, dit jaar gehouden in het OBA Theater in Amsterdam. Het was een dag met veel interessante sprekers. De beste take-aways van de dag, van keynote-sprekers Dorit Roest (influencer-marketing), Peter Minkjan (videohacks) en Sybren Smith (Facebook-algoritme), waar je direct mee aan de slag kunt.


Lees meer over: De take-aways van het Congres Instagram & Facebook Marketing.

Drie nieuwe inzichten over social media van The Social Conference

Drie nieuwe inzichten over social media van The Social Conference

“Ik volg geen merken, ik volg mensen.” Hiermee werd door Roos van Vugt The Social Conference geopend afgelopen week in Amsterdam. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van social media gaan razendsnel, zo bleek wel. Een strategie ontwikkelen voor een bepaald platform heeft geen zin, want zodra de strategie op papier staat is, is er alweer iets nieuws hip en happening.


Lees meer over: Drie nieuwe inzichten over social media van The Social Conference.

Social Today 2019: welk beeld doet je stoppen met swipen?

Social Today 2019: welk beeld doet je stoppen met swipen?

Er blijft onverminderd behoefte aan het produceren en bedenken van creatieve content die de aandacht trekt. Dat bleek maar weer eens tijdens Social Today, een congres op 14 februari over de laatste trends in social media. Ook niet onbelangrijk om vast te stellen: organic reach is not dead. Maar hoe zorg je er nou voor dat mensen stoppen met swipen?


Lees meer over: Social Today 2019: welk beeld doet je stoppen met swipen?.

Wat je in 2017 allemaal moet weten over Facebook

Wat je in 2017 allemaal moet weten over Facebook

Heeft Facebook zijn langste tijd gehad? Of is simpelweg de rol van dit platform veranderd? En hoe haal je er dan het beste uit? Op 8 juni 2017 vond alweer de vijfde editie van het Congres Facebook Marketing plaats (#congresfb). Een aantal learnings uit deze dag zet ik voor je op een rij, oftewel: wat je in 2017 allemaal moet weten over Facebook.


Lees meer over: Wat je in 2017 allemaal moet weten over Facebook.

Instagram, contentmarketing en vloggen in het hoger onderwijs

Instagram, contentmarketing en vloggen in het hoger onderwijs

Op 3 april vond de vijfde editie van Online Media in Higher Education plaats. Het jaarlijks terugkerende congres had als thema ‘Destination XYZ’ en werd dit jaar op de Technische Universiteit Delft georganiseerd. Tijdens deze editie waren de sessies vooral gericht op de studentbeleving en wat de rol van online media hierin is. In dit artikel lees je over de hoogtepunten: van storytelling tot het Instagramgebruik in het hoger onderwijs. Tot slot geeft de Universiteit Wageningen je nog wat tips om je op weg te helpen met je eerste vlog.


Lees meer over: Instagram, contentmarketing en vloggen in het hoger onderwijs.

8 take-aways van The Social Conference 2017

8 take-aways van The Social Conference 2017

Op 23 maart was weer een editie van The Social Conference, oftewel #TSC17. Een jaarlijks samenkomen van online en social professionals, met sprekers van verschillende organisaties. Dit jaar was het thema Shedding the social tag, oftewel: is social nog wel sociaal of alleen een platform om je product te verkopen?

Woorden als authenticiteit, influencers, millennials en roi zorgden al gauw voor een volle bingokaart met buzzwords. Op het thema zelf is niet heel diep ingegaan, maar door de gevarieerde sprekers en thema’s kwam ik wel thuis met een aantal aardige take-aways.


Lees meer over: 8 take-aways van The Social Conference 2017.

Page generated in 0,892 seconds. Stats plugin by www.blog.ca