Auteursrecht: voorkom een boete & bescherm je eigen content

Een aantal foto(stock)bureaus en fotografen zijn op jacht. Ze willen schadevergoeding voor de inbreuken op hun auteursrecht. Terecht. Als er tenminste wel sprake is van een inbreuk en dat is lang niet altijd het geval. Tegelijkertijd zijn er sneaky copycats die heel goed het randje van de wet weten op te zoeken, maar er soms […]

Zo werkt het: sluitertijd van je iPhone-camera instellen

Met je iPhone kan je heel degelijke foto’s maken. Een manier om extra mooie effecten te krijgen, is het instellen van de sluitertijd. Zo kan je bewegende objecten heel mooi vastleggen, vooral ten opzichte van hun omgeving. In deze gids vertellen we je alles wat je moet weten over de sluitertijd van je iPhone-camera en hoe je hier het beste mee kan spelen.

Het artikel Zo werkt het: sluitertijd van je iPhone-camera instellen verscheen voor het eerst op iCulture

Moment Pro Camera kan nu foto’s maken met lange sluitertijd

De Moment Pro Camera-app voor iOS heeft een update gekregen, zodat je er nu ook foto’s met lange sluitertijd mee kunt maken. De app was oorspronkelijk gemaakt voor de externe smartphone-lenzen die je op je iPhone kan bevestigen, maar is ook zonder extra lenzen goed te gebruiken.

Het artikel Moment Pro Camera kan nu foto’s maken met lange sluitertijd verscheen voor het eerst op iCulture

Nieuwe Fuzion-app combineert je portretfoto’s met prachtige achtergronden

Een jonge ontwikkelaar heeft een nieuwe app gemaakt, waarmee je iets unieks maakt van je eigen portretfoto’s. In een paar stappen plaats je je eigen portretfoto’s met een mooie achtergrond, ook wel bekend als double exposure.

Het artikel Nieuwe Fuzion-app combineert je portretfoto’s met prachtige achtergronden verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1,349 seconds. Stats plugin by www.blog.ca