Alles over HomeKit-routers: dit moet je weten voordat je je volgende router aanschaft

Apple gaat ondersteuning bieden voor HomeKit-routers. Daarbij ligt de nadruk op het verbeteren van je privacy. Fabrikanten zoals Linksys en Eero doen mee en bij de serviceproviders heeft Charter Spectrum zich aangemeld.

Het artikel Alles over HomeKit-routers: dit moet je weten voordat je je volgende router aanschaft verscheen voor het eerst op iCulture

Review: Eve Aqua, op afstand je tuin sproeien met HomeKit

Sinds een tijdje biedt HomeKit ondersteuning voor sprinklers, kranen en andere accessoires met watertoevoer. De Eve Aqua is een goed voorbeeld. Hiermee regel je op afstand het besproeien van je tuin. Wij hebben de Eve Aqua getest en in deze review lees je over onze ervaringen.

Het artikel Review: Eve Aqua, op afstand je tuin sproeien met HomeKit verscheen voor het eerst op iCulture

Instant sfeer: dit zijn de beste ledstrips met HomeKit

Of je het nu een lightstrip, ledstrip of lichtslang noemt: je kunt er gemakkelijk meer sfeer mee in de kamer brengen. In deze gids vertellen wij je over de beste lichtslangen, die ook wel lightstrips worden genoemd. We geven daarbij voorrang aan ledstrips met HomeKit, het smart home-systeem van Apple.

Het artikel Instant sfeer: dit zijn de beste ledstrips met HomeKit verscheen voor het eerst op iCulture

Review: Homey 2.0 verbindt alles in je smart home

Homey probeert smart home-apparaten met meerdere protocollen met elkaar te laten samenwerken. Homey wordt gemaakt door een Nederland bedrijf en wij hebben de 2019-versie uitgebreid getest – ook in combinatie met HomeKit en met apparaten die eigen protocollen gebruiken. In deze Homey-review lees je hoe het testen ons is bevallen.

Het artikel Review: Homey 2.0 verbindt alles in je smart home verscheen voor het eerst op iCulture

Google draait bij: Nest-functies blijven na 31 augustus voorlopig werken

Er is de afgelopen dagen veel kritiek geweest op het feit dat Google gaat stoppen met veel Nest-functies. Nu reageren ze op de kritiek. De huidige koppelingen zullen blijven bestaan, tot ze in het Works with Nest-programma zijn overgenomen.

Het artikel Google draait bij: Nest-functies blijven na 31 augustus voorlopig werken verscheen voor het eerst op iCulture

Review: Nanoleaf Canvas – met deze vierkante lichtpanelen kun je alle kanten op

Nanoleaf Canvas zijn vierkante lichtpanelen die met HomeKit samenwerken. Maak je eigen lichtkunstwerk op de muur en stuur het aan met je iPhone of Siri. Wij hebben de Nanoleaf Canvast getest en in deze review lees je er alles over.

Het artikel Review: Nanoleaf Canvas – met deze vierkante lichtpanelen kun je alle kanten op verscheen voor het eerst op iCulture

Alles over de Google Nest-apparaten: camera’s, rookmelder en meer

Google Nest is de naam van alle smart home-apparaten van Google. Hieronder vallen de voormalige Google Home speakers, de Nest Hub, thermostaat, rookmelder en camera’s. In deze round-up hebben we ze allemaal voor je op een rijtje gezet!

Het artikel Alles over de Google Nest-apparaten: camera’s, rookmelder en meer verscheen voor het eerst op iCulture

Vijf procent van de Nederlanders heeft een slimme speaker

Het gebruik van slimme speakers groeit snel in Nederland. Momenteel heeft zo’n 5% van de Nederlanders zo’n slimme speaker in huis staan. Toch heeft meer dan tachtig procent van de Nederlanders geen flauw benul wat een slimme speaker is.

Het artikel Vijf procent van de Nederlanders heeft een slimme speaker verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1.106 seconds. Stats plugin by www.blog.ca