Review: Eve Extend vergroot het Bluetooth-bereik van je Eve-accessoires

Eve heeft een behoorlijke reeks smart home-producten uitgebracht. Het grootste nadeel is dat ze via Bluetooth werken en daardoor niet altijd verbinding kunnen maken met je HomeKit-hub. De Eve Extend is een speciaal apparaatje om dat op te lossen, maar werkt het ook? Wij hebben het getest.

Het artikel Review: Eve Extend vergroot het Bluetooth-bereik van je Eve-accessoires verscheen voor het eerst op iCulture

Nanoleaf lichtpanelen kleuren mee met je computerscherm

Nanoleaf heeft een nieuwe functie geïntroduceerd, waarmee je de lichtpanelen kunt laten meekleuren met wat er op je scherm te zien is. Deze functie heet Screen Mirror en zorgt voor een nog intensere ervaring als je bijvoorbeeld een film zit te kijken op je Mac.

Het artikel Nanoleaf lichtpanelen kleuren mee met je computerscherm verscheen voor het eerst op iCulture

Philips Hue Filament-lampen nu in Nederland verkrijgbaar [IFA 2019]

De Philips Hue Filament-lampen zijn nu in de winkel verkrijgbaar! Deze lampen met zichtbare gloeidraad zijn de laatste jaren erg populair, omdat ze eruit zien als traditionele gloeilampen. Zonde om te verstoppen in een lampenkap! Hier kun je ze kopen!

Het artikel Philips Hue Filament-lampen nu in Nederland verkrijgbaar [IFA 2019] verscheen voor het eerst op iCulture

Philips Hue kondigt slimme knop en vernieuwe Hue Go aan [IFA 2019]

Signify heeft op IFA 2019 een reeks nieuwe producten aangekondigd. Een aantal ervan hadden we eerder al ontdekt, zoals de filamentlampen. Maar er komen nog meer producten aan. Zo staan er HomeKit slimme stekkers en knoppen en een vernieuwde draagbare lamp Hue Go op het programma.

Het artikel Philips Hue kondigt slimme knop en vernieuwe Hue Go aan [IFA 2019] verscheen voor het eerst op iCulture

Eve Water Guard beschermt tegen lekkages [IFA2019]

Op IFA 2019 kun je ook dit jaar weer smart home-fabrikant Eve aantreffen. Het nieuwste HomeKit-product van deze fabrikant is de Eve Water Guard, een accessoire om waterlekkages van bijvoorbeeld de wasmachine te voorkomen. Daarnaast komt er een EU-lichtschakelaar aan en komt er een update voor de Eve Thermo-radiatorknop.

Het artikel Eve Water Guard beschermt tegen lekkages [IFA2019] verscheen voor het eerst op iCulture

LiFX brengt tv-lichtslang en kaarslamp met meerdere kleuren uit

LiFX is een merk waar je minder vaak iets van hoort. Maar ze hebben toch unieke producten, zoals lampen die geen aparte hub nodig hebben. Nu komen er weer twee nieuwe producten aan: een lichtstrip, speciaal voor de tv en een kaarslamp, die meerdere kleuren tegelijk kan uitstralen.

Het artikel LiFX brengt tv-lichtslang en kaarslamp met meerdere kleuren uit verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1,934 seconds. Stats plugin by www.blog.ca