Apple gaat Siri verder openstellen voor chat- en bel-apps

Apple gaat Siri verder openstellen voor chat-apps zoals WhatsApp. In een toekomstige software-update wordt er standaard een bericht via je meestgebruikte berichten-app verstuurt als je een commando aan Siri geeft. Nu geeft Siri nog de voorkeur aan iMessage en de standaard Telefoon-app.

Het artikel Apple gaat Siri verder openstellen voor chat- en bel-apps verscheen voor het eerst op iCulture

WhatsApp laat je audioberichten direct vanuit meldingen beluisteren

WhatsApp heeft een nieuwe functie die van pas komt voor audioberichten. Je kan namelijk zowel gesproken berichten als losse audiobestanden direct vanuit een melding beluisteren. Je hoeft WhatsApp dan niet meer te openen. De functie wordt nu uitgerold.

Het artikel WhatsApp laat je audioberichten direct vanuit meldingen beluisteren verscheen voor het eerst op iCulture

Gerucht: ‘iOS 13 gaat achtergrondactiviteit van apps beperken’

Apple gaat in iOS 13 wijzigingen doorvoeren, die consequenties hebben voor WhatsApp, Facebook en soortgelijke apps. Het heeft impact op het voeren van telefoongesprekken via deze apps en processen die op de achtergrond actief blijven.

Het artikel Gerucht: ‘iOS 13 gaat achtergrondactiviteit van apps beperken’ verscheen voor het eerst op iCulture

5 verbeterpunten voor gesprekken met chat(bots)

Doordat veel websites nu een chatfunctie hebben, lijkt het zo eenvoudig. Je installeert een plug-in of tool, et voilà: je klanten kunnen met je chatten. Maar wat veel marketeers vergeten, is dat het lastige deel nu pas begint. Eerder had ik al eens bedacht over chatservices te willen schrijven. Ze kunnen namelijk ontzettend veel toevoegen […]

Page generated in 1.373 seconds. Stats plugin by www.blog.ca