Techevangelist Guy Kawasaki opent The Next Web

Guy Kawasaki verzorgt de openingskeynote van TNW2019. Hij was in 1984 verantwoordelijk voor de marketing rond Apples Macintosh computer, maar was enkele jaren terug ook adviseur van Motorola, toen dit merk door Google werd overgenomen.

De in Hawaii geboren Kawasaki was medeoprichter van Garage Technology Ventures, dat geld investeerde in Pandora en The Motley Fool.

Kawasaki is tegenwoordig merkambassadeur voor Mercedes-Benz.

Hij zal tijdens het congres ook exemplaren van zijn boek Wise Guy signeren.

TNW wordt dit jaar voor het eerst gehouden in Amsterdam Noord. Er zijn 300 sprekers.

AD, Flitsmeister, SkinVision en StuComm winnaars Dutch App Awards 2019

Het AD, Flitsmeister, SkinVision en StuComm zijn de winnaars van de allereerste Dutch App Awards die gisteren in Amsterdam zijn uitgereikt. De Dutch App Awards zijn dé prijzen voor de beste apps van Nederlandse bodem.

De Dutch App Awards kenden dit jaar drie categorieën: Consumenten apps, Maatschappelijke Impact en Media & Entertainment. Ook werd er tijdens de feestelijke uitreiking gestemd voor de Publieksprijs die naar de StuComm ging.

De Dutch App Award in de categorie Media & Entertainment werd door tech expert Vivianne Bendermacher (Techionista) uitgereikt aan het AD. Zij onderstreepte het belang van vrouwen in technologie.

Winnaars Dutch App Awards 2019

Winnaar Consumenten Apps: Flitsmeister

Winnaar Maatchappelijke Impact: SkinVision

Winnaar Media & Entertainment: AD

Winnaar Publieksprijs: StuComm

Page generated in 1.123 seconds. Stats plugin by www.blog.ca