De vijf belangrijkste vernieuwingen in iWork voor Mac en iOS

Apple heeft traditiegetrouw weer een reeks updates uitgebracht voor de iWork-apps. Zowel voor de Mac als iOS zijn er nieuwe versies van Pages, Numbers en Keynote verschenen. Deze werken bijvoorbeeld met Siri Shortcuts en de donkere Mojave-modus.

Het artikel De vijf belangrijkste vernieuwingen in iWork voor Mac en iOS verscheen voor het eerst op iCulture

Halide camera-app aangepast voor iOS 12: “He Siri, maak een foto!’

De Halide camera-app heeft een update gekregen voor iOS 12. En er zit meer in dan je denkt. Zo kun je met Siri Shortcuts zelf bepalen welke opdracht je geeft om een foto te maken en kun je met Technical Readout meer informatie opvragen over je camera.

Het artikel Halide camera-app aangepast voor iOS 12: “He Siri, maak een foto!’ verscheen voor het eerst op iCulture

Je kan nu inloggen met Microsoft Authenticator-app op je Apple Watch

Dankzij de Microsoft Authenticator-app voor je iPhone, was het al makkelijk om tweestapsverificatie te gebruiken voor alle Microsoft-websites en -diensten. Nu is er ook met een watchOS-versie van de app, zodat je zonder telefoon in de buurt kan inloggen.

Het artikel Je kan nu inloggen met Microsoft Authenticator-app op je Apple Watch verscheen voor het eerst op iCulture

Augmented reality in retail: 4 realistische mogelijkheden

Augmented reality in retail maakt shoppen weer avontuurlijk! En maakt het zintuiglijk ervaren van producten vanuit huis mogelijk. Twee belangrijke ontwikkelingen die voor een boost kunnen zorgen in e-commerce. Een zeer welkome boost ook, want retailers vechten om aandacht. Het belang om zichtzelf te onderscheiden en te innoveren is pijnlijk duidelijk geworden door flink wat […]

De app Be My Eyes helpt blinden met zien

Column – Het internet als een zenuwstelsel. Natuurlijk mag je dat zo zien. Een fijnmazig netwerk met sensorische cellen die gemerkt en ongemerkt impulsen geven. Impulsen in de vorm van teksten, beelden, geluiden. En een verbinding van tekst, beeld en geluid wordt door de mens geïnterpreteerd, en wordt misschien wel een mening. Daar waren de Russen […]

Page generated in 0.921 seconds. Stats plugin by www.blog.ca