Twitterrific 6.0 stapt over naar maandbetalingen

Twitterrific is vernieuwd. De al jarenlang bestaande Twitter-app heeft in versie 6.0 allerlei handige vernieuwingen gekregen. Zo staan afbeeldingen voortaan volledig in je tijdlijn en kun je grappige animaties van Giphy toevoegen. De app bestaat al bijna zo lang als de App Store bestaat, sinds 2008.

Het artikel Twitterrific 6.0 stapt over naar maandbetalingen verscheen voor het eerst op iCulture

Spotify splitst voortaan muziek en podcasts voor Premium-gebruikers

Gebruikers van een betaald Spotify-account kunnen een flinke verandering tegemoet zien. De muziekbibliotheek wordt voortaan gesplitst in muziek en podcasts. Ook werd er een Wear OS-app aangekondigd voor bezitters van een smartwatch met Google’s besturingssysteem.

Het artikel Spotify splitst voortaan muziek en podcasts voor Premium-gebruikers verscheen voor het eerst op iCulture

De Notities-app in iOS 13 is vernieuwd: dit zijn de zes grootste verbeteringen

De Notities-app in iOS 13 krijgt talloze nieuwe functies, waardoor het nog beter te gebruiken is voor je dagelijkse aantekeningen, verslagen en lijstjes. De nieuwe checklist-functies helpen om zicht te houden op dingen die je nog moet doen en met gedeelde mappen kun je zorgen dat anderen jouw notities rond een bepaald onderwerp ook kunnen zien.

Het artikel De Notities-app in iOS 13 is vernieuwd: dit zijn de zes grootste verbeteringen verscheen voor het eerst op iCulture

Sky: Children of the Light komt eraan: vanaf 11 juli voor iedereen speelbaar

Na talloze vertragingen is de spectaculaire game Sky: Children of the Light bijna beschikbaar. De makers hebben laten weten dat je nu een pre-order kunt plaatsen. Op 11 juli gaat de game officieel in premiere. Het zal voorlopig exclusief op iOS te spelen zijn.

Het artikel Sky: Children of the Light komt eraan: vanaf 11 juli voor iedereen speelbaar verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1.217 seconds. Stats plugin by www.blog.ca