Carrier billing: dit moet je weten over het betalen van apps via je provider

Carrier billing is één van de manieren om apps te betalen uit de App Store. Met deze functie betaal je apps via je telefoonrekening. Bij welke providers werkt carrier billing en hoe stel je dit in? In dit artikel lees je er alles over.

Het artikel Carrier billing: dit moet je weten over het betalen van apps via je provider verscheen voor het eerst op iCulture

Opinie: de App Store verliest glans na opstappen Netflix en Spotify

Dat de App Store zo groot is gegroeid, heeft ermee te maken dat je één centrale plek hebt om je apps te downloaden en te betalen voor allerlei diensten. Maar daar komt langzamerhand de klad in: abonnee van Netflix en Spotify worden kan niet meer via de app en dat heeft grote gevolgen – ook voor Apple.

Het artikel Opinie: de App Store verliest glans na opstappen Netflix en Spotify verscheen voor het eerst op iCulture

Procreate Pocket, Froggipedia en meer: dit zijn Apple’s beste apps van 2018

Apple heeft weer haar favoriete apps van het jaar bekendgemaakt. De grote winnaars zijn Procreate Pocket, Froggipedia en Pixelmator Pro. Ook zijn de lijsten van de populairste apps in de Nederlandse App Store bekendgemaakt, waarin vooral veel bekenden staan.

Het artikel Procreate Pocket, Froggipedia en meer: dit zijn Apple’s beste apps van 2018 verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1,619 seconds. Stats plugin by www.blog.ca