Apps moeten vanaf 27 maart iPhone XS Max en iPad Pro 2018 ondersteunen

Apple heeft nieuwe eisen gesteld aan appontwikkelaars. Als ze een update van hun app willen indienen, moet deze geschikt zijn gemaakt voor de iPhone XS Max en de nieuwste iPad Pro’s. Dat is goed nieuws voor gebruikers van de nieuwste toestellen.

Het artikel Apps moeten vanaf 27 maart iPhone XS Max en iPad Pro 2018 ondersteunen verscheen voor het eerst op iCulture

Opinie: Bundeling App Stores macOS en iOS is goed nieuws voor iedereen

Als we de geruchten mogen geloven, heeft Apple voor de komende jaren grote veranderingen gepland. De App Stores van macOS en iOS zouden samengevoegd worden tot één platform, zodat je apps maar één keer hoeft aan te schaffen. Dit is goed nieuws voor iedereen.

Het artikel Opinie: Bundeling App Stores macOS en iOS is goed nieuws voor iedereen verscheen voor het eerst op iCulture

Carrier billing: dit moet je weten over het betalen van apps via je provider

Carrier billing is één van de manieren om apps te betalen uit de App Store. Met deze functie betaal je apps via je telefoonrekening. Bij welke providers werkt carrier billing en hoe stel je dit in? In dit artikel lees je er alles over.

Het artikel Carrier billing: dit moet je weten over het betalen van apps via je provider verscheen voor het eerst op iCulture

Opinie: de App Store verliest glans na opstappen Netflix en Spotify

Dat de App Store zo groot is gegroeid, heeft ermee te maken dat je één centrale plek hebt om je apps te downloaden en te betalen voor allerlei diensten. Maar daar komt langzamerhand de klad in: abonnee van Netflix en Spotify worden kan niet meer via de app en dat heeft grote gevolgen – ook voor Apple.

Het artikel Opinie: de App Store verliest glans na opstappen Netflix en Spotify verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 2,473 seconds. Stats plugin by www.blog.ca