Apple geeft je extra de tijd voor betalingen van applidmaatschappen

Apple gaat soepeler om met het vernieuwen van doorlopende applidmaatschappen. Als jij nu maandelijks of jaarlijks voor een app betaalt en je creditcard is verlopen of er staat onvoldoende saldo op je Apple ID, wordt de app-abo niet meteen stopgezet.

Het artikel Apple geeft je extra de tijd voor betalingen van applidmaatschappen verscheen voor het eerst op iCulture

Zo leuk is het om voor Apple’s app-reviewteam te werken

Apple heeft een ‘executive review board’, dat uiteindelijk het laatste woord heeft bij controversiële apps. Wekelijks komt dit team onder leiding van topman Phil Schiller bijeen om over lastige zaken te praten, zo blijkt uit nieuwe info van CNBC. Schiller gaat nooit op bezoek bij de reviewteams, maar heeft uiteindelijk wel het laatste woord.

Het artikel Zo leuk is het om voor Apple’s app-reviewteam te werken verscheen voor het eerst op iCulture

Ex-manager legt uit hoe App Store reviewteam werkt

Waarom wordt mijn app telkens afgekeurd? Is het sterk afhankelijk van de medewerker die ernaar kijkt? Voor ontwikkelaars is het vaak een black box wat er tijdens Apple’s reviewproces gebeurt. Phillip Shoemaker, voormalig baas van het App Store-reviewteam, heeft in een interview nu meer inzicht gegeven in de gang van zaken.

Het artikel Ex-manager legt uit hoe App Store reviewteam werkt verscheen voor het eerst op iCulture

Opinie: Apple moet meer ontwikkelaars een kans geven

In de App Store zie je steeds dezelfde apps voorbijkomen op de frontpage. Een select groepje ontwikkelaars krijgt bijna wekelijks aandacht, terwijl anderen genegeerd worden. Apple zou veel meer (kleine) ontwikkelaars voor het voetlicht kunnen brengen, waardoor de App Store-verhalen interessanter worden.

Het artikel Opinie: Apple moet meer ontwikkelaars een kans geven verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 0,932 seconds. Stats plugin by www.blog.ca