De iPhone 11 verkoop start vandaag (+ antwoord op veelgestelde vragen)

Apple opent vandaag wereldwijd de deuren voor de iPhone 11 verkoop. Hier vind je foto’s van de Apple Stores wereldwijd en krijg je antwoord op je veelgestelde vragen. Hoe zit het met de wachtrij? Kan ik nu nog reserveren?

Het artikel De iPhone 11 verkoop start vandaag (+ antwoord op veelgestelde vragen) verscheen voor het eerst op iCulture

‘Apple Store moet duidelijker communiceren wat er te koop is’

Als je een Apple Store binnenloopt word je meestal vriendelijk begroet door een medewerker, die je de weg wijst of incheckt voor je afspraak. Toch kan het allemaal nog beter, blijkt uit gelekte informatie van de Global Leadership Meeting voor Apple Stores, die kortgeleden plaatsvond in Milaan.

Het artikel ‘Apple Store moet duidelijker communiceren wat er te koop is’ verscheen voor het eerst op iCulture

[AR]T Walk in Londen: wij gingen AR-kunst bekijken bij Apple Covent Garden

Apple organiseert een [AR]T Walk in zes steden wereldwijd. Daarbij kun je allerlei augmented reality-kunstwerken in de openbare ruimte zien. Benieuwd naar onze ervaringen? Wij deden in Londen mee aan de [AR]T Walk rondom de Apple Store in Covent Garden en vertellen in dit artikel hoe leuk het is om mee te doen.

Het artikel [AR]T Walk in Londen: wij gingen AR-kunst bekijken bij Apple Covent Garden verscheen voor het eerst op iCulture

Ontdek augmented reality met nieuwe AR-sessies voor Today at Apple

Heb je de smaak van augmented reality te pakken en wil je er meer over leren? Binnenkort start Apple wereldwijd met nieuwe [AR]T-sessies in de Apple Store. In drie nieuwe sessies gebruik je augmented reality in verschillende toepassingen.

Het artikel Ontdek augmented reality met nieuwe AR-sessies voor Today at Apple verscheen voor het eerst op iCulture

Deze mannen namen een compleet muzieknummer op in de Apple Store [video]

Droom je ervan om zelf een muzieknummer te maken, maar heb je niet de juiste apparatuur? Deze mannen wandelden een Apple Store binnen en maakten op de aanwezige iMac Pro een compleet muzieknummer, met uiteindelijk een best aardig resultaat. Ze waren er zes uur mee bezig.

Het artikel Deze mannen namen een compleet muzieknummer op in de Apple Store verscheen voor het eerst op iCulture

Apple’s nieuwste Apple Store is bedoeld om indruk te maken

Apple heeft ruim 500 winkels wereldwijd en de meeste daarvan bevinden zich in winkelcentra. De afgelopen tijd is er echter iets bijzonders aan de hand: Apple opent niet zomaar nieuwe winkels op willekeurige plekken. De meeste nieuwkomers zijn spectaculaire bouwwerken die bedoeld zijn om indruk te maken. Zo ook Apple’s nieuwste Apple Store, die aanstaande zaterdag de deuren opent: Apple Xinyi A13.

Het artikel Apple’s nieuwste Apple Store is bedoeld om indruk te maken verscheen voor het eerst op iCulture

Kritiek: ‘Apple Stores minder klantvriendelijk geworden’

Apple Stores zouden onder leiding van topvrouw Angela Ahrendts teveel zijn veranderd in luxe showrooms, in plaats van winkels waar je naartoe gaat om iets te kopen of om geholpen te worden met je probleem. Dat beweert Bloomberg op basis van een serie interviews met winkelpersoneel.

Het artikel Kritiek: ‘Apple Stores minder klantvriendelijk geworden’ verscheen voor het eerst op iCulture

Verbouwing Apple Amsterdam: de bovenverdieping is weer open

De Apple Store Amsterdam is bezig met een forse verbouwing. verbouwen. In januari vertelden we jullie over de bouwplannen en de bouwvergunning en inmiddels is een belangrijke mijlpaal behaald: de bovenverdieping is weer open. Maar een video wall staat er nog niet.

Het artikel Verbouwing Apple Amsterdam: de bovenverdieping is weer open verscheen voor het eerst op iCulture

Op deze 5 manieren heeft Angela Ahrendts de Apple Store veranderd

In de vijf jaar dat Angela Ahrendts aan het hoofd van de Apple Stores heeft gestaan, is er veel veranderd. Wat zijn volgens ons de 5 grootste verbeteringen die ze heeft doorgevoerd? En op welk punt schiet de Apple Store nog steeds tekort?

Het artikel Op deze 5 manieren heeft Angela Ahrendts de Apple Store veranderd verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1,399 seconds. Stats plugin by www.blog.ca