‘Safari krijgt in iOS 14 ingebouwde vertaler en volledige Apple Pencil-support’

Apple gaat later deze maand iPadOS 14 en iOS 14 laten zien op de digitale WWDC. Eén van de functies die we mogelijk te zien krijgen is een ingebouwde vertaalmachine in Safari, zodat je niet meer naar Google Translate hoeft te bladeren.

Het artikel ‘Safari krijgt in iOS 14 ingebouwde vertaler en volledige Apple Pencil-support’ verscheen voor het eerst op iCulture

Gerucht: ‘iOS 14 is te installeren op alle iPhones met iOS 13’

Het is niet de eerste keer dat het gezegd wordt, maar het biedt in ieder geval weer wat houvast voor mensen met een wat ouder toestel: iOS 14 zou op alle huidige iPhones met iOS 13 te installeren zijn. Ook de iPhone 6s en de eerdere iPhone SE krijgen nog een update.

Het artikel Gerucht: ‘iOS 14 is te installeren op alle iPhones met iOS 13’ verscheen voor het eerst op iCulture

‘iOS 14 krijgt speciale QR-codes en Gobi AR-shoppingapp’

In een gelekte versie van iOS 14 zijn nieuwe Apple QR-codes gevonden. Ook zijn er meer details te vinden over een AR-app en geluiden van de aanstaande Apple Tag. De gelekte versie van iOS 14 circuleert al een tijdje en geeft ons een indruk waar Apple zoal aan werkt.

Het artikel ‘iOS 14 krijgt speciale QR-codes en Gobi AR-shoppingapp’ verscheen voor het eerst op iCulture

Dit zijn de nieuwe Pride 2020-wijzerplaten voor je Apple Watch

Apple heeft nieuwe Pride Watch-wijzerplaten uitgebracht. De nieuwe Pride 2020-wijzerplaat is nu beschikbaar, maar er zijn ook nieuwe regenboogversies van bestaande wijzerplaten. Maar zijn deze voor jou niet zichtbaar? Dit is er aan de hand.

Het artikel Dit zijn de nieuwe Pride 2020-wijzerplaten voor je Apple Watch verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1.121 seconds. Stats plugin by www.blog.ca