Gerucht: ‘AirPower verschijnt niet vanwege oververhitting, wordt een ander product’

Het begint er steeds meer op te lijken dat de langverwachte AirPower-accessoire er voorlopig niet komt. Vandaag blijkt namelijk dat Apple nog te maken heeft met drie verschillende problemen. De kans is volgens de bron groot dat Apple uiteindelijk een ander product uit gaat brengen.

Het artikel Gerucht: ‘AirPower verschijnt niet vanwege oververhitting, wordt een ander product’ verscheen voor het eerst op iCulture

Moments’ speciale oplaadcase voor iPhone X(S) is nu verkrijgbaar

Afgelopen maart was Moment terug op Kickstarter met een reeks nieuwe producten. Zo kwam het bedrijf met een anamorfische cameralens en een speciale oplaadcase die voorzien is van het MFi-keurmerk. Leveringen van die case zijn nu begonnen.

Het artikel Moments’ speciale oplaadcase voor iPhone X(S) is nu verkrijgbaar verscheen voor het eerst op iCulture

Bellabeat Leaf Chakra laat je ontstressen met kristallen

Bij wearables denk je misschien aan plastic armbanden, maar je kunt ook een wearable om je hals hangen. De Bellabeat Leaf Chakra bevat volgens de fabrikant ‘connected’ kristallen die voor rust en harmonie of juist voor kracht zorgen. Gezien op IFA 2018.

Het artikel Bellabeat Leaf Chakra laat je ontstressen met kristallen verscheen voor het eerst op iCulture

Crayon-stylus van Logitech binnenkort overal verkrijgbaar

Logitech heeft aangekondigd dat de Crayon-stylus, een Apple Pencil-alternatief voor de iPad, binnenkort overal verkrijgbaar is. Deze pen voor de iPad 2018 is goedkoper dan de Apple Pencil, maar biedt wel veel van dezelfde functies.

Het artikel Crayon-stylus van Logitech binnenkort overal verkrijgbaar verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1.927 seconds. Stats plugin by www.blog.ca