iCulture bekijkt: ZAGG InvisibleShield screenprotector voor Apple Watch

Een glazen screenprotector voor je Apple Watch, die het hele scherm bedekt. Is dat een aanrader? We zijn met de ZAGG InvisibleShield Glass Curve Elite screenprotector aan de slag gegaan en vertellen hier over onze ervaringen.

Het artikel iCulture bekijkt: ZAGG InvisibleShield screenprotector voor Apple Watch verscheen voor het eerst op iCulture

Help, mijn Apple Watch-scherm zit los! Wat kan ik doen?

Sommige Apple Watch-modellen hebben last van een vervelend probleem: het scherm kan na verloop van tijd losraken en kan eruit vallen. Wat kun je doen bij zo’n loszittend Apple Watch-scherm en hoe zit het met garantie? Wij hebben het voor je uitgezocht.

Het artikel Help, mijn Apple Watch-scherm zit los! Wat kan ik doen? verscheen voor het eerst op iCulture

Apple verkocht 5,7 miljoen stuks van de Apple Watch in tweede kwartaal

Het gaat goed met de Apple Watch, AirPods en andere kleine ‘wearables’ bij Apple. Het bedrijfsonderdeel is afgelopen kwartaal met bijna 50% gestegen. Maar hoeveel stuks heeft Apple verkocht van de Apple Watch? Dat is alleen na te gaan via metingen van derden.

Het artikel Apple verkocht 5,7 miljoen stuks van de Apple Watch in tweede kwartaal verscheen voor het eerst op iCulture

Opinie: Waarom ik uitkijk naar de Apple Watch Series 5

De Apple Watch Series 4 bracht behoorlijk wat vernieuwingen met zich mee. Is Apple voorlopig wel even klaar met de smartwatch en kan het bedrijf gerust een jaartje overslaan? Wat mij betreft niet. De Apple Watch is de afgelopen tijd namelijk hét apparaat waar je de meest interessante vernieuwingen vindt.

Het artikel Opinie: Waarom ik uitkijk naar de Apple Watch Series 5 verscheen voor het eerst op iCulture

Elago’s nieuwe Apple Watch-houder ziet eruit als een mini iPod

Elago maakt Apple Watch-houders die eruit zien als retro producten. Eerder maakten ze een Macintosh waar je je Watch in kon stoppen, nu hebben ze een miniatuur iPod gemaakt van siliconenrubber. Wij werden er meteen erg hebberig van.

Het artikel Elago’s nieuwe Apple Watch-houder ziet eruit als een mini iPod verscheen voor het eerst op iCulture

Deze nieuwe functies in watchOS 6 vind je alleen op de Apple Watch Series 4

De Apple Watch krijgt er in watchOS 6 een aantal handige functies bij, maar niet elke functie is beschikbaar op elk model. Welke functies in watchOS 6 werken op alle modellen en welke zijn exclusief voor de Series 4?

Het artikel Deze nieuwe functies in watchOS 6 vind je alleen op de Apple Watch Series 4 verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 0,888 seconds. Stats plugin by www.blog.ca