Apple informeert Nederlandse artsen over Apple Watch-gezondheidsfuncties

Als je een Apple Watch gebruikt voor gezondheidsfuncties, dan kan het soms lastig zijn om met al die metingen naar je (huis)arts te stappen. Neemt de arts jouw hartslag- en andere gezondheidsdata wel serieus? Niet elke arts is ervan overtuigd dat doe-het-zelf-metingen bruikbaar en betrouwbaar genoeg zijn. Om Nederlandse artsen te informeren heeft Apple nu een speciale voorlichtingspagina gemaakt.

Het artikel Apple informeert Nederlandse artsen over Apple Watch-gezondheidsfuncties verscheen voor het eerst op iCulture

Waarom je een pincode (toegangscode) zou willen instellen op je Apple Watch

Je kunt op de Apple Watch een pincode (toegangscode) instellen, om te zorgen dat anderen niet in privégegevens zoals je gezondheidsdata kunnen kijken. In deze tip lees je hoe een Apple Watch toegangscode instellen werkt en waarom je een dergelijke pincode zou willen gebruiken.

Het artikel Waarom je een pincode (toegangscode) zou willen instellen op je Apple Watch verscheen voor het eerst op iCulture

Belkin’s BoostUp Power Bank voor Apple Watch heeft één groot nadeel

Belkin heeft een nieuw accessoire voor de Apple Watch aangekondigd. Met de Belkin BoostUp Power Bank 2K kun je je Apple Watch tot 63 uur langer blijven gebruiken. De compacte batterij heeft het MFi-certificaat.

Het artikel Belkin’s BoostUp Power Bank voor Apple Watch heeft één groot nadeel verscheen voor het eerst op iCulture

Apple Watch na 4 jaar: nuttig en nog lang niet uitontwikkeld

Het is vier jaar geleden dat de Apple Watch verscheen. Vanaf dag één heb ik Apple’s horloge gedragen en heb sindsdien geen betere alternatieven langs zien komen. Dit is voor mij de eerste wearable die ik ben blijven dragen en die niet in de kast is terechtgekomen. En het mooie is: er komt nog genoeg spannends aan.

Het artikel Apple Watch na 4 jaar: nuttig en nog lang niet uitontwikkeld verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1,234 seconds. Stats plugin by www.blog.ca