Tegenvaller: D-Link Omna 180-camera krijgt geen ondersteuning voor Secure Video

D-Link heeft laten weten dat ze geen update gaan uitbrengen die de camera geschikt maakt voor Secure Video, de nieuwe HomeKit-functie in iOS 13. Er worden geen verdere updates voor de camera uitgebracht.

Het artikel Tegenvaller: D-Link Omna 180-camera krijgt geen ondersteuning voor Secure Video verscheen voor het eerst op iCulture

Aqara onthult nieuwe M2 HomeKit Hub en andere producten

Aqara, het smart home-merk van Xiaomi, heeft een reeks nieuwe producten aangekondigd. Er komt een nieuwe M2 HomeKit Hub, maar er zijn ook nieuwe camera’s, deursloten en schakelaars op komst, die later dit jaar in de winkel liggen en met Zigbee 3.0 werken.

Het artikel Aqara onthult nieuwe M2 HomeKit Hub en andere producten verscheen voor het eerst op iCulture

Eve Extend voor HomeKit officieel aangekondigd, vanaf augustus te bestellen

Het is officieel: de Eve Extend is nu door de fabrikant aangekondigd. Vanaf augustus is deze Bluetooth-versterker voor je HomeKit-netwerk te bestellen. Het zorgt ervoor dat je een groter bereik hebt voor je HomeKit-spullen, zodat bijvoorbeeld ook accessoires in de tuin aan te sturen zijn.

Het artikel Eve Extend voor HomeKit officieel aangekondigd, vanaf augustus te bestellen verscheen voor het eerst op iCulture

Met Nuki Opener kun je anderen makkelijk binnenlaten

Woon je op een bovenetage, dan heb je vaak een intercom om te praten met mensen die bij de voordeur staan. De Nuki Opener is een nieuw accessoire voor dit soort situaties. Het werkt samen met het Nuki-deurslot en is bedoeld om bezoekers op bepaalde tijdstippen binnen te laten.

Het artikel Met Nuki Opener kun je anderen makkelijk binnenlaten verscheen voor het eerst op iCulture

Hou je binnenklimaat in de gaten met Koogeek Monitor en Enviro+

Met de Koogeek Smart Environment Monitor en de Enviro+ kun je het binnenklimaat in huis beter in de gaten houden. Zo kun je bijvoorbeeld op basis van de luchtkwaliteit en temperatuur aanpassingen doen via je andere HomeKit-apparaten.

Het artikel Hou je binnenklimaat in de gaten met Koogeek Monitor en Enviro+ verscheen voor het eerst op iCulture

Netatmo gaat huidige camera’s geschikt maken voor HomeKit Secure Video

Bij de aankondiging van HomeKit Secure Video was nog even de vraag of bestaande HomeKit-video’s een update zullen krijgen, of dat je compleet nieuwe spullen moet aanschaffen. Netatmo schept nu duidelijkheid: de bestaande HomeKit-camera’s én de deurbel zullen met de functie gaan werken.

Het artikel Netatmo gaat huidige camera’s geschikt maken voor HomeKit Secure Video verscheen voor het eerst op iCulture

Muziek afspelen zodra je thuiskomt: deze automatiseringen komen naar HomeKit

HomeKit krijgt er een aantal mogelijkheden bij als het gaat om automatiseringen. Zo kun je de muziek automatisch laten afspelen zodra je thuiskomt met geschikte AirPlay 2-speakers en kun je Siri Shortcuts meenemen in al je automatiseringen.

Het artikel Muziek afspelen zodra je thuiskomt: deze automatiseringen komen naar HomeKit verscheen voor het eerst op iCulture

HomeKit Secure Video: veiliger opslaan van je camerabeelden

Apple heeft tijdens WWDC 2019 de nieuwe functie HomeKit Secure Video aangekondigd. Hiermee kun je videobeelden van je beveiligingscamera beveiligd opslaan in de cloud. Wat moet je weten over HomeKit Secure Video en hoe verhoudt het zich tot andere aanbieders? We zochten het voor je uit!

Het artikel HomeKit Secure Video: veiliger opslaan van je camerabeelden verscheen voor het eerst op iCulture

Alles over HomeKit-routers: dit moet je weten voordat je je volgende router aanschaft

Apple gaat ondersteuning bieden voor HomeKit-routers. Daarbij ligt de nadruk op het verbeteren van je privacy. Fabrikanten zoals Linksys en Eero doen mee en bij de serviceproviders heeft Charter Spectrum zich aangemeld.

Het artikel Alles over HomeKit-routers: dit moet je weten voordat je je volgende router aanschaft verscheen voor het eerst op iCulture

Review: Eve Aqua, op afstand je tuin sproeien met HomeKit

Sinds een tijdje biedt HomeKit ondersteuning voor sprinklers, kranen en andere accessoires met watertoevoer. De Eve Aqua is een goed voorbeeld. Hiermee regel je op afstand het besproeien van je tuin. Wij hebben de Eve Aqua getest en in deze review lees je over onze ervaringen.

Het artikel Review: Eve Aqua, op afstand je tuin sproeien met HomeKit verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1.033 seconds. Stats plugin by www.blog.ca