Controller for HomeKit maakt meerdere backups van je Woning-instellingen

Controller for HomeKit is een app die je helpt bij het inrichten van je smart home met HomeKit. Nieuw is de mogelijkheid om backups van meerdere configuraties te maken, zodat je bij een fout altijd terug kunt. Je kunt ook verschillende instellingen per seizoen gebruiken.

Het artikel Controller for HomeKit maakt meerdere backups van je Woning-instellingen verscheen voor het eerst op iCulture

Xiaomi toont Aqara HomeKit-accessoires in een video

Zeg je goedkope Android-toestellen, dan denk je waarschijnlijk aan Xiaomi. Maar de Chinese fabrikant gokt op veel meer producten, zoals wearables, robotstofzuigers en binnenkort ook HomeKit-producten. Zelfs als Apple-gebruiker kan je straks niet om Xiaomi heen en in de video geeft het bedrijf nu alvast een voorproefje.

Het artikel Xiaomi toont Aqara HomeKit-accessoires in een video verscheen voor het eerst op iCulture

Met de nieuwe Magnetic Mount plaats je de Logitech Circle 2-camera overal

Logitech komt met een nieuw accessoire voor de Logitech Circle 2-beveiligingscamera. De nieuwe Magnetic Mount laat je de HomeKit-camera overal in en rondom het huis bevestigen via magneten, zelfs als je geen metalen ondergrond hebt.

Het artikel Met de nieuwe Magnetic Mount plaats je de Logitech Circle 2-camera overal verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 0,986 seconds. Stats plugin by www.blog.ca