Apple en Qualcomm leggen conflict bij: einde aan rechtszaken

Apple en Qualcomm hebben een overeenkomst gesloten, waardoor enkele slepende rechtszaken tot een einde komen. De deal werd op dinsdag bereikt en aangekondigd in een persbericht. Alle lopende rechtszaken zullen worden beëindigd, ook die van Qualcomm tegen Apple’s toeleveranciers.

Het artikel Apple en Qualcomm leggen conflict bij: einde aan rechtszaken verscheen voor het eerst op iCulture

Rechter: Apple moet 31 miljoen dollar aan Qualcomm betalen (update)

De rechter heeft besloten dat Qualcomm bijna 1 miljard dollar moet terugbetalen aan Apple, vanwege onterecht in rekening gebrachte licentiegelden. Tegelijk moet Apple 31 miljoen dollar aan Qualcomm betalen vanwege patentinbreuk.

Het artikel Rechter: Apple moet 31 miljoen dollar aan Qualcomm betalen (update) verscheen voor het eerst op iCulture

Patent: ‘Smart Connector’ voor iPhone voorkomt dat er water binnendringt

Maatregelen om de iPhone waterbestendiger te maken kunnen invloed kunnen hebben op het design. In een patent beschrijft Apple een mogelijke oplossing: opladen via drie contactpuntjes, vergelijkbaar met de Smart Connector in de iPad Pro.

Het artikel Patent: ‘Smart Connector’ voor iPhone voorkomt dat er water binnendringt verscheen voor het eerst op iCulture

‘Apple wil auto starten met gezichtsherkenning of vingerafdruk’

Apple heeft een systeem bedacht waardoor je alleen toegang tot een auto krijgt door middel van gezichtsherkenning of een vingerafdruk. Hierdoor weet je zeker dat alleen de rechtmatige eigenaar de auto kan starten.

Het artikel ‘Apple wil auto starten met gezichtsherkenning of vingerafdruk’ verscheen voor het eerst op iCulture

Heimwee naar Touch ID? ‘Apple experimenteert met Touch ID en Face ID op één iPhone’

Sinds vorig jaar is Apple bezig met het vervangen van Touch ID door Face ID. Zowel op de iPhone als iPad vinden we nu de gezichtsherkenning terug, maar Apple heeft wel geëxperimenteerd met het inbouwen van Touch ID en Face ID op één iPhone.

Het artikel Heimwee naar Touch ID? ‘Apple experimenteert met Touch ID en Face ID op één iPhone’ verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1.959 seconds. Stats plugin by www.blog.ca