Apple adviseert om oude video’s te converteren voordat macOS 10.15 verschijnt

Apple waarschuwt dat oudere mediabestanden die zijn gemaakt met QuickTime 7 niet compatibel zullen zijn met toekomstige versies van macOS. Dit is onderdeel van de overstap van 32-bit naar 64-bit op de Mac.

Het artikel Apple adviseert om oude video’s te converteren voordat macOS 10.15 verschijnt verscheen voor het eerst op iCulture

Microsoft stelt Defender antivirus beschikbaar voor Mac-gebruikers

Microsoft gaat de Windows Defender antivirus-software ook voor Mac uitbrengen, maar dan wel onder een nieuwe naam zonder de toevoeging ‘Windows’. De Defender ATP-software voor de Mac is per direct beschikbaar voor bedrijven.

Het artikel Microsoft stelt Defender antivirus beschikbaar voor Mac-gebruikers verscheen voor het eerst op iCulture

We zijn stapelgek op dit concept van een modulaire Mac Pro

Later dit jaar gaat Apple een modulaire Mac Pro uitbrengen. Nu denk je bij een modulaire computer misschien aan een grote computerkast waarin je de harddisk, het moederbord en het geheugen makkelijk kunt vervangen. Maar misschien denkt Apple wel in een heel andere richting: bijvoorbeeld zoals dit concept laat zien.

Het artikel We zijn stapelgek op dit concept van een modulaire Mac Pro verscheen voor het eerst op iCulture

Gerucht: ‘Apple komt met 16-inch MacBook Pro en 31,6-inch 6K Apple Display’

Apple werkt aan meerdere nieuwe Mac-producten. Volgens bronnen werkt Apple aan een gloednieuwe MacBook Pro met een groter scherm. Apple’s aankomende externe scherm wordt maar liefst 31,6-inch groot.

Het artikel Gerucht: ‘Apple komt met 16-inch MacBook Pro en 31,6-inch 6K Apple Display’ verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 2,463 seconds. Stats plugin by www.blog.ca