Apple brengt aanvullende update voor macOS Catalina 10.15.5 uit

Apple bracht vanavond niet alleen een nieuwe beta van macOS Catalina 10.15.6 uit. Ook gewone gebruikers kwamen aan hun trekken. Zij kunnen de aanvullende update voor macOS Catalina 10.15.5 en een beveiligingsupdate voor macOS High Sierra installeren.

Het artikel Apple brengt aanvullende update voor macOS Catalina 10.15.5 uit verscheen voor het eerst op iCulture

Verdubbeling prijs van RAM-upgrade 13-inch MacBook Pro bleek prijscorrectie

Apple heeft vannacht de prijs van een RAM-upgrade stilletjes verhoogd. In plaats van €125 betaal je nu €250 extra bij het instapmodel van de 13-inch MacBook Pro. Het bleek te gaan om een prijscorrectie.

Het artikel Verdubbeling prijs van RAM-upgrade 13-inch MacBook Pro bleek prijscorrectie verscheen voor het eerst op iCulture

Gerucht: ‘Apple’s eerste mini-LED producten uitgesteld tot 2021’

Het leek er lange tijd op dat Apple in dit najaar met een reeks nieuwe producten met mini-LED display’s zou komen. Daar lijkt nu geen sprake meer van te zijn, want Apple’s mini-LED plannen zijn mogelijk uitgesteld naar 2021.

Het artikel Gerucht: ‘Apple’s eerste mini-LED producten uitgesteld tot 2021’ verscheen voor het eerst op iCulture

Apple’s T2-chip is een ‘nachtmerrie’ voor recyclingbedrijven

Waar zou jij je MacBook naartoe brengen voor een reparatie? Als je een Mac met T2-chip hebt, kun je maar het beste naar Apple zelf of naar een erkende reparateur gaan. Reparatiebedrijven klagen dat de T2-chip het moeilijk maakt om hun werk uit te voeren.

Het artikel Apple’s T2-chip is een ‘nachtmerrie’ voor recyclingbedrijven verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1,289 seconds. Stats plugin by www.blog.ca