Apple start serviceprogramma voor backlightdefect op MacBook Pro 13-inch

Apple is een nieuw reparatieprogramma gestart voor de 13-inch MacBook Pro uit 2016. Een klein aantal modellen ervaart problemen met de schermverlichting, ook wel de Flexgate genoemd. Getroffen modellen worden gratis gefixt.

Het artikel Apple start serviceprogramma voor backlightdefect op MacBook Pro 13-inch verscheen voor het eerst op iCulture

Apple breidt toetsenbord-reparatieprogramma uit naar MacBook Pro 2018 en MacBook Air

Apple gaat het reparatieprogramma voor MacBook-toetsenborden uitbreiden naar twee recente modellen: de MacBook Pro en MacBook Air van 2018. Daarmee heb je recht op gratis reparatie als toetsen blijven vastzitten of niet reageren.

Het artikel Apple breidt toetsenbord-reparatieprogramma uit naar MacBook Pro 2018 en MacBook Air verscheen voor het eerst op iCulture

ZombieLoad Intel CPU-kwetsbaarheid gefixt in macOS 10.14.5

Apple heeft een patch uitgebracht voor de ZombieLoad kwetsbaarheid, die gevonden was in Intel-processoren. Daarnaast heeft Apple nu ook instructies gegeven hoe je het best kunt handelen als je risico loopt. Als je de update naar macOS 10.14.5 installeert ben je weer veilig. De kwetsbaarheid werd vergeleken met Meltdown en Spectre.

Het artikel ZombieLoad Intel CPU-kwetsbaarheid gefixt in macOS 10.14.5 verscheen voor het eerst op iCulture

‘Muziek-app in macOS 10.15 neemt veel functies van iTunes over’

Als macOS 10.15 volgende maand gepresenteerd wordt tijdens WWDC 2019 kunnen we wel eens een verrassing te horen krijgen. iTunes lijkt te gaan verdwijnen. Veel functies zullen terechtkomen in de Muziek-app op de Mac, zo klinkt het in het geruchtencircuit.

Het artikel ‘Muziek-app in macOS 10.15 neemt veel functies van iTunes over’ verscheen voor het eerst op iCulture

Gerucht: ‘Apple toont modulaire Mac Pro en 6K Pro-beeldscherm op WWDC’

Apple staat op het punt om de nieuwe modulaire Mac Pro en een extern 6K-scherm voor professionals te tonen. Tijdens WWDC 2019 krijgen we waarschijnlijk een eerste blik op deze nieuwe producten, die al een paar jaar in ontwikkeling zijn.

Het artikel Gerucht: ‘Apple toont modulaire Mac Pro en 6K Pro-beeldscherm op WWDC’ verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1,240 seconds. Stats plugin by www.blog.ca