Bloomberg: ‘Goedkopere HomePod en betere AirPods gepland voor 2020’

Mark Gurman van Bloomberg heeft traditiegetrouw een vooruitblik gegeven op de producten die we dit najaar van Apple kunnen verwachten. Gurman rekent op een goedkopere HomePod in 2020 en nieuwe AirPods, die wel iets duurder zullen uitpakken vanwege extra functies.

Het artikel Bloomberg: ‘Goedkopere HomePod en betere AirPods gepland voor 2020’ verscheen voor het eerst op iCulture

Gerucht: ‘iPhone 11 krijgt vernieuwde Face ID en verbeterde videofuncties’

Er zijn weer nieuwe details gelekt over de iPhone 11. Volgens Bloomberg krijgt de nieuwe iPhone Pro camera-verbeteringen op het gebied van filmen en zit er een flink verbeterde Face ID-functie in, waardoor je je toestel ook kan ontgrendelen als deze plat op tafel ligt.

Het artikel Gerucht: ‘iPhone 11 krijgt vernieuwde Face ID en verbeterde videofuncties’ verscheen voor het eerst op iCulture

Wat is de Eurasian Economic Commission en waarom lekken daar zoveel Apple-producten uit?

De Eurasian Economic Commission (EEC) is het uitvoerende orgaan van de Eurasian Economic Union, een groep landen in de Russische invloedssfeer. Het gebeurt regelmatig dat er via de database van de Eurasian Economic Commission nieuwe Apple-producten uitlekken. Hoe kan dat en waarom moet Apple alle producten bij de EEC registreren?

Het artikel Wat is de Eurasian Economic Commission en waarom lekken daar zoveel Apple-producten uit? verscheen voor het eerst op iCulture

Opnieuw aanwijzingen voor snellere USB-C-oplader bij iPhone 11

Er is opnieuw een bron die beweert dat je bij de iPhone 11 een USB-C-oplader krijgt, in plaats van de standaard 5W-lader met USB-A. Dat zou ook betekenen dat je bij deze nieuwe toestellen voor het eerst een Lightning-naar-USB-C-kabel krijgt.

Het artikel Opnieuw aanwijzingen voor snellere USB-C-oplader bij iPhone 11 verscheen voor het eerst op iCulture

Gerucht: ‘Apple TV+ start in november voor een tientje per maand’

Apple TV+ gaat in november van start met vijf tv-shows en zal aanvankelijk gratis te bekijken zijn tijdens de proefperiode. Daarna overweegt Apple een bedrag van $9,99 per maand. Dat beweert Bloomberg op basis van tips van insiders.

Het artikel Gerucht: ‘Apple TV+ start in november voor een tientje per maand’ verscheen voor het eerst op iCulture

‘Apple Watch Series 5 krijgt titanium en keramische behuizing’

Apple lijkt van plan om de volgende generatie Apple Watch in titanium en keramiek uit te brengen. Dat blijkt uit aanwijzingen in de code van watchOS 6. Een keramische Apple Watch bracht Apple al eerder uit, titanium is nieuw als materiaal.

Het artikel ‘Apple Watch Series 5 krijgt titanium en keramische behuizing’ verscheen voor het eerst op iCulture

‘Dit zijn de mogelijke namen van de 2019 iPhones’ [poll]

We weten al vrij veel over de aankomende 2019 iPhones, maar één ding is nog een geheim: hoe gaan we ze noemen? Er zijn meerdere geruchten over de namen van de 2019 iPhones, waaronder de iPhone 11 Pro. Een accessoiremaker gooit nog eens een duit in het zakje.

Het artikel ‘Dit zijn de mogelijke namen van de 2019 iPhones’ [poll] verscheen voor het eerst op iCulture

Sonos werkt aan eerste Bluetooth-speaker en vernieuwde Sonos Connect

Gelekte informatie bij de FCC maakt duidelijk dat Sonos bezig is met een Bluetooth-speaker. Het is voor het eerst dat de fabrikant Bluetooth wil gebruiken voor het streamen van muziek. Daarnaast lijkt er een vernieuwde Sonos Connect aan te komen.

Het artikel Sonos werkt aan eerste Bluetooth-speaker en vernieuwde Sonos Connect verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1,132 seconds. Stats plugin by www.blog.ca