Gerucht: ‘Zo ziet Apple’s nieuwe 18 Watt iPhone-lader eruit’

Er gingen al geruchten dat Apple een snellere 18 Watt-lader bij de iPhone gaat leveren. Er zijn nu ook renders opgedoken die laten zien hoe deze lader eruit ziet. De plaatjes tonen de Europese versie, inclusief USB-C-aansluiting.

Het artikel Gerucht: ‘Zo ziet Apple’s nieuwe 18 Watt iPhone-lader eruit’ verscheen voor het eerst op iCulture

Concurrentie voor de Apple Watch? ‘Google werkt aan drie Pixel-horloges’

Google probeert op steeds meer punten terrein van Apple af te snoepen. Ook met horloges, zo blijkt uit nieuwe geruchten. Google zou drie Pixel-horloges aan het ontwikkelen zijn, die dezelfde gebruikservaring moeten bieden als de Apple Watch.

Het artikel Concurrentie voor de Apple Watch? ‘Google werkt aan drie Pixel-horloges’ verscheen voor het eerst op iCulture

Gerucht: ‘iPhone X Plus net zo groot als iPhone 8 Plus, Face ID werkt straks ook horizontaal’

De iPhone X Plus krijgt het grootste iPhone-scherm ooit, maar zal qua toestelformaat naar verwachting even groot zijn als de iPhone 8 Plus. Door het toestelvullende scherm is het niet nodig om de iPhone zelf nog groter te maken dan de eerdere Plus-modellen. Ook lijkt het erop dat Face ID straks ook horizontaal werkt.

Het artikel Gerucht: ‘iPhone X Plus net zo groot als iPhone 8 Plus, Face ID werkt straks ook horizontaal’ verscheen voor het eerst op iCulture

Gerucht: ‘HomePod werkt vanaf iOS 11.4 ook met de Agenda-app’

Uit de beta van iOS 11.4 blijkt dat de HomePod binnenkort ook samen gaat werken met de Agenda-app. Dat betekent dat je aan Siri op de HomePod kan vragen wanneer je volgende afspraken zijn. Op dit moment is dat met de HomePod nog niet mogelijk.

Het artikel Gerucht: ‘HomePod werkt vanaf iOS 11.4 ook met de Agenda-app’ verscheen voor het eerst op iCulture

Gerucht: ‘Apple’s samenvoeging van Mac- en iOS-apps komt pas in 2019’

In tegenstelling tot eerdere berichten komen de universele Mac- en iOS-apps pas in 2019 beschikbaar, aldus nieuwe bronnen. Bovendien zou het nieuwe systeem er vooral voor zorgen dat het maken van apps op beide platformen makkelijker is.

Het artikel Gerucht: ‘Apple’s samenvoeging van Mac- en iOS-apps komt pas in 2019’ verscheen voor het eerst op iCulture

Gerucht: ‘Foto’s van nieuwe iPhone SE 2 tonen glazen achterkant voor draadloos opladen’

Er zijn online foto’s opgedoken waarop mogelijk de vernieuwde iPhone SE 2 te zien is. Op de foto’s zien we twee opvallende kenmerken: een glazen achterkant en de aanwezigheid van een koptelefoonaansluiting.

Het artikel Gerucht: ‘Foto’s van nieuwe iPhone SE 2 tonen glazen achterkant voor draadloos opladen’ verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1.103 seconds. Stats plugin by www.blog.ca