‘Apple gamedienst laat je spelen voor vast bedrag, aankondiging maandagavond’

Apple zou plannen hebben om een ‘Netflix voor games’ aan te kondigen op maandag 25 maart, tegelijk met de al eerder gelekte streaming video- en nieuwsdienst. Voor een vast bedrag per maand kun je dan games spelen.

Het artikel ‘Apple gamedienst laat je spelen voor vast bedrag, aankondiging maandagavond’ verscheen voor het eerst op iCulture

Gerucht: ‘iPhone 11 kan andere apparaten draadloos opladen met Wireless PowerShare’

Apple zou in de volgende generatie iPhone ondersteuning voor Wireless PowerShare willen inbouwen. Daarmee is het mogelijk om andere apparaten draadloos op te laden. De geruchten komen uit de toeleveringsketen van Apple.

Het artikel Gerucht: ‘iPhone 11 kan andere apparaten draadloos opladen met Wireless PowerShare’ verscheen voor het eerst op iCulture

Gerucht: ‘Deze 11 tv-series kun je bekijken bij Apple’s tv-dienst’

Over precies een week is Apple’s onthulling van de eigen tv-dienst. De grote vraag is welke series je kunt gaan kijken. Is het de moeite waard ten opzichte van Netflix en Videoland? De New York Times denkt al te weten welke series klaar zijn.

Het artikel Gerucht: ‘Deze 11 tv-series kun je bekijken bij Apple’s tv-dienst’ verscheen voor het eerst op iCulture

Gerucht: ‘10,2- en 10,5-inch iPads komen afzonderlijk op de markt’

Apple zou plannen hebben om twee nieuwe iPads uit te brengen met een scherm van respectievelijk 10,2-inch en 10,5-inch. Het bijzondere is dat Apple van plan zou zijn om ze afzonderlijk van elkaar uit te brengen. Dat zegt een geruchtenlekker.

Het artikel Gerucht: ‘10,2- en 10,5-inch iPads komen afzonderlijk op de markt’ verscheen voor het eerst op iCulture

Gerucht: ‘iPad 2019 houdt hetzelfde design met Touch ID en 3,5mm-poort’

De zevende generatie iPad zal waarschijnlijk hetzelfde design houden als de huidige iPad 2018. Ook Touch ID en de aanwezigheid van een koptelefoonaansluiting blijven ongewijzigd. Dat zeggen bronnen uit Azië die zakendoen via Alibaba.

Het artikel Gerucht: ‘iPad 2019 houdt hetzelfde design met Touch ID en 3,5mm-poort’ verscheen voor het eerst op iCulture

Gerucht: ‘iPod touch 2019 krijgt dunne schermranden zoals iPhone X’

De iPod touch 2019 komt eraan, als we de geruchten mogen geloven. Een gelekt icoontje geeft alvast een hint wat we kunnen verwachten: een mediaspeler die op de iPhone X lijkt. Daarnaast laten we je een iPod touch concept zien, gemaakt door een designer.

Het artikel Gerucht: ‘iPod touch 2019 krijgt dunne schermranden zoals iPhone X’ verscheen voor het eerst op iCulture

Onrust bij Apple’s tv-dienst: ‘Apple lastig om mee te werken, zorgt voor uitstel’

Het opstarten van een eigen tv-dienst gaat niet helemaal vlekkeloos. Volgens bronnen is Apple lastig om mee samen te werken, bijvoorbeeld omdat Tim Cook zich met de inhoudt bemoeit.

Het artikel Onrust bij Apple’s tv-dienst: ‘Apple lastig om mee te werken, zorgt voor uitstel’ verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1,283 seconds. Stats plugin by www.blog.ca