Opnieuw aanwijzingen voor vierkante camerabult op iPhone 11

Het lijkt erop dat we moeten gaan wennen aan de vierkante camerabult aan de achterkant van toekomstige iPhones. Opnieuw zijn en foto’s opgedoken van dummy’s die laten zien hoe de camera op de iPhone 11 gepositioneerd is. Niet iedereen vindt het mooi.

Het artikel Opnieuw aanwijzingen voor vierkante camerabult op iPhone 11 verscheen voor het eerst op iCulture

‘Muziek-app in macOS 10.15 neemt veel functies van iTunes over’

Als macOS 10.15 volgende maand gepresenteerd wordt tijdens WWDC 2019 kunnen we wel eens een verrassing te horen krijgen. iTunes lijkt te gaan verdwijnen. Veel functies zullen terechtkomen in de Muziek-app op de Mac, zo klinkt het in het geruchtencircuit.

Het artikel ‘Muziek-app in macOS 10.15 neemt veel functies van iTunes over’ verscheen voor het eerst op iCulture

Gerucht: ‘iOS 13 krijgt vernieuwde Herinneringen en gezondheidsfuncties’

Apple is van plan om in iOS 13 een vernieuwde Herinneringen-app toe te voegen. Ook de Gezondheidapp wordt vernieuwd, zo meldt Bloomberg op basis van interne bronnen. Verder zijn er updates voor iMessage en de Boeken-app en komen er veelbezochte locaties in Apple Kaarten.

Het artikel Gerucht: ‘iOS 13 krijgt vernieuwde Herinneringen en gezondheidsfuncties’ verscheen voor het eerst op iCulture

iPhone 2019 krijgt waarschijnlijk snellere 18 Watt-lader en USB-C-kabel meegeleverd

Volgens het Japanse geruchtenblog Macotakara gaat Apple de iPhones van 2019 waarschijnlijk voorzien van een snellere 18 Watt USB-C oplader en een Lightning-naar-USB-C-kabel. Daarmee kun je sneller je toestel opladen.

Het artikel iPhone 2019 krijgt waarschijnlijk snellere 18 Watt-lader en USB-C-kabel meegeleverd verscheen voor het eerst op iCulture

Gerucht: ‘iPhone 2019 krijgt nieuwe glazen achterkant’

Er zijn nieuwe details gelekt over de iPhones van 2019. Meest interessant is dat deze toestellen een “nieuwe en unieke” achterkant van glas krijgen. De achterkant wordt gemaakt van een enkel stuk glas, dat ook de camerabult met de drie lenzen bedekt.

Het artikel Gerucht: ‘iPhone 2019 krijgt nieuwe glazen achterkant’ verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1,936 seconds. Stats plugin by www.blog.ca