Apple Watch opslagruimte vol? Zo controleer je hoeveel geheugen er vrij is

De Apple Watch wordt geleverd met 8GB of 16GB opslag, die je kunt gebruiken voor muziek, podcasts en meer. Hoe controleer je hoeveel geheugen er nog vrij is op je Apple Watch? En hoe kun je de opslagruimte uitbreiden?

Het artikel Apple Watch opslagruimte vol? Zo controleer je hoeveel geheugen er vrij is verscheen voor het eerst op iCulture

Teardown van nieuwe iPad Pro: dit zijn de 6 belangrijkste punten

iFixit heeft traditiegetrouw de nieuwste iPad Pro uit elkaar gehaald en stuitte daarbij op een aantal ontdekkingen. Ook de nieuwste Apple Pencil is uit elkaar gehaald, waarbij de teardown inzicht biedt in mogelijke toekomstige functies.

Het artikel Teardown van nieuwe iPad Pro: dit zijn de 6 belangrijkste punten verscheen voor het eerst op iCulture

Gerucht: ‘2019 iPhones krijgen nieuwe antennetechnologie’

Apple gaat de volgende generatie iPhones voorzien van een andere antennetechnologie, voorspelt analist Ming-Chi Kuo. De voordelen zijn lagere kosten en makkelijke productie. Ook verklapt Kuo alvast iets over de verwachte iPhone-schermformaten van 2019.

Het artikel Gerucht: ‘2019 iPhones krijgen nieuwe antennetechnologie’ verscheen voor het eerst op iCulture

Apple biedt gratis reparatie voor defecte iPhone X schermmodules

Apple is een reparatieprogramma gestart voor de iPhone X. Het scherm van sommige modellen van de iPhone X kan opeens niet meer reageren als het wordt aangeraakt. Kom jij in aanmerking? Hoe pak je het aan? In dit artikel geven we antwoord op al je vragen.

Het artikel Apple biedt gratis reparatie voor defecte iPhone X schermmodules verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 0.745 seconds. Stats plugin by www.blog.ca