Gerucht: ‘Zo ziet Apple’s nieuwe 18 Watt iPhone-lader eruit’

Er gingen al geruchten dat Apple een snellere 18 Watt-lader bij de iPhone gaat leveren. Er zijn nu ook renders opgedoken die laten zien hoe deze lader eruit ziet. De plaatjes tonen de Europese versie, inclusief USB-C-aansluiting.

Het artikel Gerucht: ‘Zo ziet Apple’s nieuwe 18 Watt iPhone-lader eruit’ verscheen voor het eerst op iCulture

‘iOS 11.4 schakelt Lightning-aansluiting uit als iPhone een week niet gebruikt is’

Apple voegt in iOS 11.4 een belangrijke beveiligingsmaatregel toe. Met de USB Restricted Mode zorgt het bedrijf ervoor dat communicatie en data-uitwisseling via de Lightning-aansluiting wordt uitgeschakeld als de iPhone gedurende 7 dagen of langer niet ontgrendeld is.

Het artikel ‘iOS 11.4 schakelt Lightning-aansluiting uit als iPhone een week niet gebruikt is’ verscheen voor het eerst op iCulture

Gerucht: ‘iPhone X Plus net zo groot als iPhone 8 Plus, Face ID werkt straks ook horizontaal’

De iPhone X Plus krijgt het grootste iPhone-scherm ooit, maar zal qua toestelformaat naar verwachting even groot zijn als de iPhone 8 Plus. Door het toestelvullende scherm is het niet nodig om de iPhone zelf nog groter te maken dan de eerdere Plus-modellen. Ook lijkt het erop dat Face ID straks ook horizontaal werkt.

Het artikel Gerucht: ‘iPhone X Plus net zo groot als iPhone 8 Plus, Face ID werkt straks ook horizontaal’ verscheen voor het eerst op iCulture

Gerucht: ‘HomePod werkt vanaf iOS 11.4 ook met de Agenda-app’

Uit de beta van iOS 11.4 blijkt dat de HomePod binnenkort ook samen gaat werken met de Agenda-app. Dat betekent dat je aan Siri op de HomePod kan vragen wanneer je volgende afspraken zijn. Op dit moment is dat met de HomePod nog niet mogelijk.

Het artikel Gerucht: ‘HomePod werkt vanaf iOS 11.4 ook met de Agenda-app’ verscheen voor het eerst op iCulture

Gebruikers klagen over vastgelopen Apple Watch na watchOS 4.3 [poll]

Sinds de komst van watchOS 4.3 klagen veel Apple Watch-gebruikers dat het horloge vastloopt na het opstartproces. Het Apple-logo blijft in beeld staan, waardoor alleen een harde reset helpt. Heb jij ook last gehad van dit probleem?

Het artikel Gebruikers klagen over vastgelopen Apple Watch na watchOS 4.3 [poll] verscheen voor het eerst op iCulture

Apple erkent microfoonprobleem bij iPhone 7 en iPhone 7 Plus

Apple legt in een intern document uit dat de iPhone 7 en iPhone 7 Plus last kunnen hebben van de microfoon als je iOS 11.3 en nieuwer installeert. Gebruikers kunnen een grijze speakerknop te zien krijgen tijdens het bellen, waardoor ze niet handsfree kunnen bellen.

Het artikel Apple erkent microfoonprobleem bij iPhone 7 en iPhone 7 Plus verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 2.044 seconds. Stats plugin by www.blog.ca