‘Dit zijn de mogelijke namen van de 2019 iPhones’ [poll]

We weten al vrij veel over de aankomende 2019 iPhones, maar één ding is nog een geheim: hoe gaan we ze noemen? Er zijn meerdere geruchten over de namen van de 2019 iPhones, waaronder de iPhone 11 Pro. Een accessoiremaker gooit nog eens een duit in het zakje.

Het artikel ‘Dit zijn de mogelijke namen van de 2019 iPhones’ [poll] verscheen voor het eerst op iCulture

Deze kleuren kunnen we verwachten voor de iPhone 2019

De 2019 iPhones komen weer in meerdere kleuren, maar voor welke varianten kiest Apple deze keer? Er zijn een aantal geruchten over de kleuren van de iPhone in 2019, maar er is ook nog veel onduidelijk. Dit zijn de kleuren die Apple waarschijnlijk kiest.

Het artikel Deze kleuren kunnen we verwachten voor de iPhone 2019 verscheen voor het eerst op iCulture

Apple verkocht 5,7 miljoen stuks van de Apple Watch in tweede kwartaal

Het gaat goed met de Apple Watch, AirPods en andere kleine ‘wearables’ bij Apple. Het bedrijfsonderdeel is afgelopen kwartaal met bijna 50% gestegen. Maar hoeveel stuks heeft Apple verkocht van de Apple Watch? Dat is alleen na te gaan via metingen van derden.

Het artikel Apple verkocht 5,7 miljoen stuks van de Apple Watch in tweede kwartaal verscheen voor het eerst op iCulture

iCulture peilt: naar welke aankondiging van het najaar kijk jij het meest uit?

Er staat weer veel op de planning wat betreft Apple voor de rest van het jaar. Naar welke Apple-aankondiging van het najaar 2019 kijk jij het meeste uit? Laat het ons weten in deze nieuwe iCulture peilt!

Het artikel iCulture peilt: naar welke aankondiging van het najaar kijk jij het meest uit? verscheen voor het eerst op iCulture

Gerucht: ‘Release van alle drie de 2019 iPhones in september’

Wanneer liggen de 2019 iPhones in de winkels? Wat is de releasedatum van de iPhone 11? Bronnen verklappen mogelijk de releasedatum van de 2019 iPhones, die in lijn ligt met voorgaande jaren. Apple is van plan om alle drie de toestellen in september uit te brengen.

Het artikel Gerucht: ‘Release van alle drie de 2019 iPhones in september’ verscheen voor het eerst op iCulture

Kuo: ‘Alle drie iPhones in 2020 krijgen 5G, ook het instapmodel’

Apple-analist Ming-Chi Kuo verwacht dat Apple drie nieuwe iPhones in 2020 uitbrengt. Dat is op zich geen verrassende voorspelling, maar Kuo heeft zijn verwachtingen over 5G-ondersteuning bijgesteld: alledrie zijn ze voorzien van 5G.

Het artikel Kuo: ‘Alle drie iPhones in 2020 krijgen 5G, ook het instapmodel’ verscheen voor het eerst op iCulture

Gerucht: 10,2-inch iPad vervangt huidige instapmodel, meerdere iPads op komst

Apple zou plannen hebben om een 10,2-inch iPad op de markt te brengen, als vervanger van het huidige instapmodel van 9,7-inch. Daarnaast staan er nog meer iPads gepland, zo blijkt uit de database van de Eurasian Economic Commission.

Het artikel Gerucht: 10,2-inch iPad vervangt huidige instapmodel, meerdere iPads op komst verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1,239 seconds. Stats plugin by www.blog.ca