Gerucht: ‘iPhone 11 krijgt vernieuwde Face ID en verbeterde videofuncties’

Er zijn weer nieuwe details gelekt over de iPhone 11. Volgens Bloomberg krijgt de nieuwe iPhone Pro camera-verbeteringen op het gebied van filmen en zit er een flink verbeterde Face ID-functie in, waardoor je je toestel ook kan ontgrendelen als deze plat op tafel ligt.

Het artikel Gerucht: ‘iPhone 11 krijgt vernieuwde Face ID en verbeterde videofuncties’ verscheen voor het eerst op iCulture

Opnieuw aanwijzingen voor snellere USB-C-oplader bij iPhone 11

Er is opnieuw een bron die beweert dat je bij de iPhone 11 een USB-C-oplader krijgt, in plaats van de standaard 5W-lader met USB-A. Dat zou ook betekenen dat je bij deze nieuwe toestellen voor het eerst een Lightning-naar-USB-C-kabel krijgt.

Het artikel Opnieuw aanwijzingen voor snellere USB-C-oplader bij iPhone 11 verscheen voor het eerst op iCulture

Dit zijn onze verwachtingen van het grote iPhone 2019 september-event

September komt eraan en dus blikken we vooruit op het grote september-event van Apple. Wat gaat Apple allemaal aankondigen tijdens het iPhone 2019-event van september? Dit zijn onze verwachtingen!

Het artikel Dit zijn onze verwachtingen van het grote iPhone 2019 september-event verscheen voor het eerst op iCulture

‘Dit zijn de mogelijke namen van de 2019 iPhones’ [poll]

We weten al vrij veel over de aankomende 2019 iPhones, maar één ding is nog een geheim: hoe gaan we ze noemen? Er zijn meerdere geruchten over de namen van de 2019 iPhones, waaronder de iPhone 11 Pro. Een accessoiremaker gooit nog eens een duit in het zakje.

Het artikel ‘Dit zijn de mogelijke namen van de 2019 iPhones’ [poll] verscheen voor het eerst op iCulture

Deze kleuren kunnen we verwachten voor de iPhone 2019

De 2019 iPhones komen weer in meerdere kleuren, maar voor welke varianten kiest Apple deze keer? Er zijn een aantal geruchten over de kleuren van de iPhone in 2019, maar er is ook nog veel onduidelijk. Dit zijn de kleuren die Apple waarschijnlijk kiest.

Het artikel Deze kleuren kunnen we verwachten voor de iPhone 2019 verscheen voor het eerst op iCulture

Gerucht: ‘Release van alle drie de 2019 iPhones in september’

Wanneer liggen de 2019 iPhones in de winkels? Wat is de releasedatum van de iPhone 11? Bronnen verklappen mogelijk de releasedatum van de 2019 iPhones, die in lijn ligt met voorgaande jaren. Apple is van plan om alle drie de toestellen in september uit te brengen.

Het artikel Gerucht: ‘Release van alle drie de 2019 iPhones in september’ verscheen voor het eerst op iCulture

Wat is de datum van het iPhone-event 2019? Dit verklapt de iOS 13 code

September komt alweer in zicht, dus dat kan maar één ding betekenen: Apple’s grote najaarsevenement is in aantocht! Welke mogelijkheden zijn er voor de iPhone event 2019 datum? Op basis van data van de afgelopen jaren kunnen we al een goede inschatting maken. En in de code van iOS 13 staan ook al aanwijzingen.

Het artikel Wat is de datum van het iPhone-event 2019? Dit verklapt de iOS 13 code verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1,680 seconds. Stats plugin by www.blog.ca