Gerucht: ‘Opvolger iPhone XR met LCD-scherm krijgt dubbele camera’

Apple gaat volgens bronnen dit jaar een opvolger van de iPhone XR uitbrengen. Naar verwachting heeft dit model nog steeds een LCD-scherm, maar voor de camera gaat er wel wat veranderen. De opvolger krijgt mogelijk een dubbele camera.

Het artikel Gerucht: ‘Opvolger iPhone XR met LCD-scherm krijgt dubbele camera’ verscheen voor het eerst op iCulture

Gerucht: ‘2019 iPhones krijgen nieuwe antennetechnologie’

Apple gaat de volgende generatie iPhones voorzien van een andere antennetechnologie, voorspelt analist Ming-Chi Kuo. De voordelen zijn lagere kosten en makkelijke productie. Ook verklapt Kuo alvast iets over de verwachte iPhone-schermformaten van 2019.

Het artikel Gerucht: ‘2019 iPhones krijgen nieuwe antennetechnologie’ verscheen voor het eerst op iCulture

Kuo: ‘iPhone 2019 komt wederom in drie formaten’

De bekende Apple-analist Ming-Chi Kuo weet het zeker: Apple gaat volgend jaar weer drie nieuwe iPhones uitbrengen. Hij voorspelt dat Apple wederom met drie verschillende formaten komt, dezelfde als dit jaar. Hij wist ook nog een paar andere details te verklappen.

Het artikel Kuo: ‘iPhone 2019 komt wederom in drie formaten’ verscheen voor het eerst op iCulture

Gerucht: ‘Weer aanwijzingen voor drievoudige cameralens op iPhones van 2019’

De geruchten over iPhones met drievoudige cameralens blijven maar binnenstromen. Volgens de Taiwanese publicatie Economic Daily News zullen de iPhones van volgend jaar daardoor geavanceerde 3D-functies krijgen.

Het artikel Gerucht: ‘Weer aanwijzingen voor drievoudige cameralens op iPhones van 2019’ verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1,145 seconds. Stats plugin by www.blog.ca