Opnieuw aanwijzingen voor vierkante camerabult op iPhone 11

Het lijkt erop dat we moeten gaan wennen aan de vierkante camerabult aan de achterkant van toekomstige iPhones. Opnieuw zijn en foto’s opgedoken van dummy’s die laten zien hoe de camera op de iPhone 11 gepositioneerd is. Niet iedereen vindt het mooi.

Het artikel Opnieuw aanwijzingen voor vierkante camerabult op iPhone 11 verscheen voor het eerst op iCulture

Gerucht: ‘iPhone 2019 krijgt nieuwe glazen achterkant’

Er zijn nieuwe details gelekt over de iPhones van 2019. Meest interessant is dat deze toestellen een “nieuwe en unieke” achterkant van glas krijgen. De achterkant wordt gemaakt van een enkel stuk glas, dat ook de camerabult met de drie lenzen bedekt.

Het artikel Gerucht: ‘iPhone 2019 krijgt nieuwe glazen achterkant’ verscheen voor het eerst op iCulture

Chipmaker TSMC heeft 7nm-productieproces voor iPhone A13-chip verbeterd

Als Apple later dit jaar de iPhone 11 aankondigt, zal daar hoogstwaarschijnlijk een A13 Bionic chip in zitten. Chipmaker TSMC lijkt zich er al op voor te bereiden met een nieuw 7 nanometer ‘N7 Pro’ productieproces voor de toekomstige chips.

Het artikel Chipmaker TSMC heeft 7nm-productieproces voor iPhone A13-chip verbeterd verscheen voor het eerst op iCulture

Gerucht: ‘iPhone 11 kan andere apparaten draadloos opladen met Wireless PowerShare’

Apple zou in de volgende generatie iPhone ondersteuning voor Wireless PowerShare willen inbouwen. Daarmee is het mogelijk om andere apparaten draadloos op te laden. De geruchten komen uit de toeleveringsketen van Apple.

Het artikel Gerucht: ‘iPhone 11 kan andere apparaten draadloos opladen met Wireless PowerShare’ verscheen voor het eerst op iCulture

Kuo: ‘iPhone 2019 krijgt grotere batterij en kan andere apparaten draadloos opladen’

Er is meer bekend over de iPhone 2019 batterij. Volgens betrouwbare bron krijgen de iPhones van 2019 een grotere batterij en ondersteunt deze een nieuwe vorm van draadloos opladen. De drie modellen krijgen ook dezelfde schermformaten als vorig jaar.

Het artikel Kuo: ‘iPhone 2019 krijgt grotere batterij en kan andere apparaten draadloos opladen’ verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1,564 seconds. Stats plugin by www.blog.ca