IFTTT waarschuwt Nest-gebruikers: ‘Niet overstappen naar Google-account’

Heb je een Nest-thermostaat of -camera in je huis en maak je gebruik van IFTTT om allerlei dingen te automatiseren, dan kun je het beste alles laten zoals het is. IFTTT waarschuwt dat je je Nest-account niet moet omzetten naar een Google-account.

Het artikel IFTTT waarschuwt Nest-gebruikers: ‘Niet overstappen naar Google-account’ verscheen voor het eerst op iCulture

Google draait bij: Nest-functies blijven na 31 augustus voorlopig werken

Er is de afgelopen dagen veel kritiek geweest op het feit dat Google gaat stoppen met veel Nest-functies. Nu reageren ze op de kritiek. De huidige koppelingen zullen blijven bestaan, tot ze in het Works with Nest-programma zijn overgenomen.

Het artikel Google draait bij: Nest-functies blijven na 31 augustus voorlopig werken verscheen voor het eerst op iCulture

Alles over de Google Nest-apparaten: camera’s, rookmelder en meer

Google Nest is de naam van alle smart home-apparaten van Google. Hieronder vallen de voormalige Google Home speakers, de Nest Hub, thermostaat, rookmelder en camera’s. In deze round-up hebben we ze allemaal voor je op een rijtje gezet!

Het artikel Alles over de Google Nest-apparaten: camera’s, rookmelder en meer verscheen voor het eerst op iCulture

Google Nest Hub nu in Nederland verkrijgbaar

De Google Nest Hub is vanaf nu bij Nederlandse winkels te bestellen, waaronder Coolblue en MediaMarkt. Google kondigde tijdens de ontwikkelaarsconferentie Google I/O al aan dat de Google Home Hub naar veel meer landen komt, onder de nieuwe naam Google Nest Hub. Hij is bovendien in prijs verlaagd.

Het artikel Google Nest Hub nu in Nederland verkrijgbaar verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1,132 seconds. Stats plugin by www.blog.ca