Heimwee naar Touch ID? ‘Apple experimenteert met Touch ID en Face ID op één iPhone’

Sinds vorig jaar is Apple bezig met het vervangen van Touch ID door Face ID. Zowel op de iPhone als iPad vinden we nu de gezichtsherkenning terug, maar Apple heeft wel geëxperimenteerd met het inbouwen van Touch ID en Face ID op één iPhone.

Het artikel Heimwee naar Touch ID? ‘Apple experimenteert met Touch ID en Face ID op één iPhone’ verscheen voor het eerst op iCulture

3D-geprint hoofd kan Android-toestellen ontgrendelen, maar niet de iPhone

Hoe veilig is gezichtsherkenning op de nieuwste smartphones nu eigenlijk? Als je Android-gebruiker bent zou je je zorgen moeten maken, want in een test van Forbes bleek het gemakkelijk om met een 3D-geprint hoofd toestellen te ontgrendelen. Bij de iPhone X bleek het onmogelijk.

Het artikel 3D-geprint hoofd kan Android-toestellen ontgrendelen, maar niet de iPhone verscheen voor het eerst op iCulture

Praat mee: wat vind jij de beste manier om je iPhone te ontgrendelen?

Er zijn verschillende manieren om je iPhone te ontgrendelen, oftewel te unlocken. De ene persoon gebruikt het liefst een pincode, de ander zweert bij Touch ID en zou voor geen goud willen overstappen naar Face ID. Hoe denk jij erover, welke methode vind jij het beste?

Het artikel Praat mee: wat vind jij de beste manier om je iPhone te ontgrendelen? verscheen voor het eerst op iCulture

Gerucht: ‘Alle drie iPhones krijgen in 2018 TrueDepth-camera’

Apple gaat de aanstaande iPhones alledrie voorzien van Face ID. Dat zal geen verrassing zijn, want er wordt al langere tijd over gesproken dat de toestellen van dit jaar dezelfde eigenschappen krijgen als de iPhone X. Deze keer mengt analist Gene Munster zich in de geruchtenmolen.

Het artikel Gerucht: ‘Alle drie iPhones krijgen in 2018 TrueDepth-camera’ verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1.420 seconds. Stats plugin by www.blog.ca