Streamingdienst Hayu voor reality tv-series gestart in Nederland en België

Ben je gek op The Real Housewives en Keeping Up With The Kardashians, dan kun je vanaf nu eindeloos naar je favoriete realityseries kijken. De streamingdienst Hayu is namelijk van start gegaan met apps voor desktop, iPhone en iPad.

Het artikel Streamingdienst Hayu voor reality tv-series gestart in Nederland en België verscheen voor het eerst op iCulture

Lab9 neemt oudste Apple Premium Reseller van België over

De oudste Belgische APR komt in andere handen. Met twee vestigingen in Brussel en Luik is CAMi niet de grootste, maar wel de langst bestaande APR. Eigenaar Jacques Halfon heeft al lang de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en vindt het tijd om te stoppen.

Het artikel Lab9 neemt oudste Apple Premium Reseller van België over verscheen voor het eerst op iCulture

Hoe zet ik mijn oude iPad-gegevens op mijn nieuwe iPad?

Heb je een nieuwe iPad? Dan kun je alle data van je oude iPad overzetten naar de nieuwe. In deze tip beschrijven we hoe je dat aanpakt op drie manieren. Zo heb je in no-time al je foto’s, documenten en andere gegevens van je oude iPad op de nieuwe iPad staan en kun je zorgeloos overstappen.

Het artikel Hoe zet ik mijn oude iPad-gegevens op mijn nieuwe iPad? verscheen voor het eerst op iCulture

Volgende generatie Wi-Fi 6 gaat je draadloze netwerk stabieler maken

802.11ax Wi-Fi komt eraan, oftewel Wi-Fi 6, de nieuwe standaard voor routers en draadloze netwerken dat stabieler is bij veel apparaten. Maar het zal nog wel even duren voordat jouw router, smartphone en tablet geschikt zijn voor 802.11ax. Wat zijn de voordelen, wat heb je eraan?

Het artikel Volgende generatie Wi-Fi 6 gaat je draadloze netwerk stabieler maken verscheen voor het eerst op iCulture

YouTube minispeler voor de desktop laat je picture-in-picture kijken

YouTube heeft de nieuwe miniplayer voor het web nu beschikbaar gesteld aan (bijna) iedereen. Bekijk je een video via de website, dan kun je via de minispeler verder kijken. Toch is de standaard picture-in-picture minispeler van macOS handiger.

Het artikel YouTube minispeler voor de desktop laat je picture-in-picture kijken verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1,182 seconds. Stats plugin by www.blog.ca