Spotify heeft ruim half miljoen podcasts, groeit in rap tempo

Iedereen is inmiddels op de hoogte van Spotify Wrapped 2019, waarbij je je eigen favoriete artiesten en muziek op een rij ziet. Maar Spotify heeft ook de eigen data van het afgelopen jaar gedeeld, zo ook over podcasts. Hoe staat het ervoor met deze relatief nieuwe markt?

Het artikel Spotify heeft ruim half miljoen podcasts, groeit in rap tempo verscheen voor het eerst op iCulture

Zo kun je het optreden van Billie Eilish in het Steve Jobs Theater terugkijken

Vannacht heeft Billie Eilish in het Steve Jobs Theater van Apple een optreden gegeven, dat je nu kunt terugkijken in de Apple Music-app. Er komt ook een 25 miljoen dollar kostende documentaire over Billie Eilish aan, die je in 2020 kunt zien op Apple TV+.

Het artikel Zo kun je het optreden van Billie Eilish in het Steve Jobs Theater terugkijken verscheen voor het eerst op iCulture

Londense ov werkt nu sneller met Apple Pay: wanneer volgt Nederland?

In Londen kun je nu gebruikmaken van de Express-ov-functie van Apple Pay. In Nederland maken we nog steeds gebruik van de OV-Chipkaart, maar er wordt achter de schermen aan flink wat veranderingen gewerkt. Wanneer is Nederland aan de beurt? iCulture zocht het uit.

Het artikel Londense ov werkt nu sneller met Apple Pay: wanneer volgt Nederland? verscheen voor het eerst op iCulture

Starzplay-streamingdienst nu beschikbaar als kanaal in de TV-app

Vanaf vandaag kun je Starzplay kijken via de TV-app op je iPhone, iPad, Mac en Apple TV. Deze toevoeging zorgt voor een overzichtelijker filmaanbod. In Nederland kennen we Starzplay nog niet zo goed, maar daar komt vanaf vandaag misschien verandering in.

Het artikel Starzplay-streamingdienst nu beschikbaar als kanaal in de TV-app verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 0,714 seconds. Stats plugin by www.blog.ca