iPhone-scherm kapot? Dit zijn de kosten bij schermreparatie

Is je iPhone-scherm kapot? Dat is balen, want je iPhone hoeft maar één keer verkeerd te vallen en er zit een flinke barst in. Blijf je ermee rondlopen of laat je een gebroken iPhone scherm repareren? Heeft een iPhone reparatie zin of kun je beter naar een professional? Afhankelijk van je situatie zijn er meerdere oplossingen. Wij helpen je op weg naar de juiste schermreparatie!

Het artikel iPhone-scherm kapot? Dit zijn de kosten bij schermreparatie verscheen voor het eerst op iCulture

Apple biedt gratis reparatie voor defecte iPhone X schermmodules

Apple is een reparatieprogramma gestart voor de iPhone X. Het scherm van sommige modellen van de iPhone X kan opeens niet meer reageren als het wordt aangeraakt. Kom jij in aanmerking? Hoe pak je het aan? In dit artikel geven we antwoord op al je vragen.

Het artikel Apple biedt gratis reparatie voor defecte iPhone X schermmodules verscheen voor het eerst op iCulture

Apple start reparatieprogramma voor ‘vintage’ Apple-producten

Apple is gestart met een nieuw ‘Repair Vintage Apple Products Pilot’-programma voor producten die al wat ouder zijn. Dit biedt gebruikers de mogelijkheid om een Mac- of iPhone-reparatie te laten uitvoeren, ook als het product inmiddels ‘vintage’ is. Het eerste product dat in aanmerking komt is de iPhone 5.

Het artikel Apple start reparatieprogramma voor ‘vintage’ Apple-producten verscheen voor het eerst op iCulture

iMac Pro en MacBook Pro 2018 reparaties door derden niet mogelijk vanwege T2-chip

Macs met een T2-chip kunnen niet door externe reparatiebedrijven gerepareerd worden, omdat er speciale software nodig is die alleen in handen is van Apple en Apple serviceproviders. Je kan daarom ook niet zelf aan de slag met het vervangen van onderdelen.

Het artikel iMac Pro en MacBook Pro 2018 reparaties door derden niet mogelijk vanwege T2-chip verscheen voor het eerst op iCulture

Scherm van je iMac defect? Apple geeft je gratis reparatie of korting op nieuw model

Apple heeft momenteel een tekort aan onderdelen voor iMac-schermen. Om gebruikers met een defect scherm tegemoet te komen, biedt Apple een gratis iMac reparatie of een upgrade naar een nieuw model met korting.

Het artikel Scherm van je iMac defect? Apple geeft je gratis reparatie of korting op nieuw model verscheen voor het eerst op iCulture

Reparatieprogramma’s: alles over Apple’s lopende programma’s voor reparatie en vervanging

Apple heeft meerdere reparatieprogramma’s lopen, waardoor je voor bepaalde defecten in aanmerking komt voor gratis vervanging of reparatie. Welke reparatieprogramma’s heeft Apple allemaal en hoe check je of je in aanmerking komt? In dit overzicht lees je er alles over!

Het artikel Reparatieprogramma’s: alles over Apple’s lopende programma’s voor reparatie en vervanging verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1.095 seconds. Stats plugin by www.blog.ca