Opinie: Algoritmes maken Apple Music leuker… of toch niet?

Volgens Apple is hun muziekdienst beter dan de concurrentie, omdat ze de muzieklijsten op Apple Music laten samenstellen door echte mensen in plaats van algoritmes het werk te laten doen. Merk je dat als luisteraar, of is het vooral een marketingding?

Het artikel Opinie: Algoritmes maken Apple Music leuker… of toch niet? verscheen voor het eerst op iCulture

‘Bijna de helft van Nederlandse iPhone-gebruikers heeft Spotify’

De populariteit van Spotify onder Nederlandse smartphonegebruikers is het afgelopen kwartaal gestegen, zo blijkt uit onderzoek. Ook onder iPhone-gebruikers steeg het aandeel van Spotify, ten koste van Apple Music.

Het artikel ‘Bijna de helft van Nederlandse iPhone-gebruikers heeft Spotify’ verscheen voor het eerst op iCulture

Deze slimme wekkerradio werkt met Apple Music en Philips Hue

Heb je nog geen slimme wekkerradio? Als je speakers en lampen allemaal al ‘connected’ zijn wil je misschien ook dat het klokje naast je bed meer kan dan alleen de tijd tonen. Xiaomi heeft een nieuwe wekkerradio in de pijplijn, die met Alexa, Apple Music en Philips Hue werkt.

Het artikel Deze slimme wekkerradio werkt met Apple Music en Philips Hue verscheen voor het eerst op iCulture

Deze vernieuwingen voor Apple Music in iOS 13 klinken ons als muziek in de oren

In iOS 13 heeft Apple de Muziek-app opgefrist, zowel voor gebruikers van Apple Music als voor gebruikers die hun eigen muziek synchroniseren. Zo heb je nu onder andere een mooiere songtekst-weergave. Wij leggen je alle vernieuwingen uit.

Het artikel Deze vernieuwingen voor Apple Music in iOS 13 klinken ons als muziek in de oren verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1,235 seconds. Stats plugin by www.blog.ca