Bloomberg: ‘Goedkopere HomePod en betere AirPods gepland voor 2020’

Mark Gurman van Bloomberg heeft traditiegetrouw een vooruitblik gegeven op de producten die we dit najaar van Apple kunnen verwachten. Gurman rekent op een goedkopere HomePod in 2020 en nieuwe AirPods, die wel iets duurder zullen uitpakken vanwege extra functies.

Het artikel Bloomberg: ‘Goedkopere HomePod en betere AirPods gepland voor 2020’ verscheen voor het eerst op iCulture

Opinie: Waarom je (nu) beter kunt wachten op de tweede generatie HomePod

Apple brengt de HomePod uit in steeds meer landen, zoals binnenkort in Japan. Maar heeft het anderhalf jaar na de introductie nog wel zin om de speaker aan te schaffen? Wij vinden dat je beter kan wachten totdat Apple met de tweede generatie komt. En wel hierom…

Het artikel Opinie: Waarom je (nu) beter kunt wachten op de tweede generatie HomePod verscheen voor het eerst op iCulture

Op deze vernieuwingen voor de HomePod in iOS 13 wachten we nog steeds

De HomePod krijgt er dit jaar een aantal mooie en welkome verbeteringen bij, al moeten we er wel vrij lang op wachten. Terwijl iOS 13 en iPadOS 13 al lang zijn verschenen, zit de HomePod qua firmware nog op iOS 12.4. Het kan niet meer lang duren tot de update naar iOS 13 ook voor de HomePod beschikbaar komt en je kunt dan meteen gebruik maken van onderstaande vernieuwingen!

Het artikel Op deze vernieuwingen voor de HomePod in iOS 13 wachten we nog steeds verscheen voor het eerst op iCulture

Vijf procent van de Nederlanders heeft een slimme speaker

Het gebruik van slimme speakers groeit snel in Nederland. Momenteel heeft zo’n 5% van de Nederlanders zo’n slimme speaker in huis staan. Toch heeft meer dan tachtig procent van de Nederlanders geen flauw benul wat een slimme speaker is.

Het artikel Vijf procent van de Nederlanders heeft een slimme speaker verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1.252 seconds. Stats plugin by www.blog.ca