Sonos Arc soundbar met Dolby Atmos, vernieuwde Sonos Sub en Sonos Five aangekondigd

Sonos kondigt vandaag maar liefst drie nieuwe producten aan. Met de Sonos Arc heb je een nieuwe premium smart soundbar onder je tv liggen, de vernieuwde Sub (Gen 3) zorgt voor een betere bas en de Sonos Five is een high-end speaker.

Het artikel Sonos Arc soundbar met Dolby Atmos, vernieuwde Sonos Sub en Sonos Five aangekondigd verscheen voor het eerst op iCulture

Sonos Radio start in Nederland en België met eigen programmering

Sonos heeft het aanbod van Sonos Radio vandaag uitgebreid. De streaming radiodienst biedt in Nederland nu ook Sonos Sound System, Sonos Stations en Artist Stations. Je kunt gratis luisteren, reclamevrij. Maar er zijn ook stations waarbij de muziek wordt onderbroken door reclames.

Het artikel Sonos Radio start in Nederland en België met eigen programmering verscheen voor het eerst op iCulture

Sonos stopt met Recycle Mode, die oude speakers onbruikbaar maakte

Sonos stopt met de controversiële Recycle Mode, waardoor gebruikte apparaten onnodig onklaar werden gemaakt. Gebruikers moesten de Recycle Mode gebruiken om recht te hebben op 30% korting bij aankoop van een nieuwe speaker via het Trade Up-programma.

Het artikel Sonos stopt met Recycle Mode, die oude speakers onbruikbaar maakte verscheen voor het eerst op iCulture

Sonos reageert op klachten dat inruilprogramma milieuonvriendelijk is

Sonos heeft sinds kort een Trade Up-inruilprogramma. Daarbij krijg je 30% korting op een nieuwe speaker als je je oude speaker in recycle-modus plaatst. Maar daarmee maak je een speaker die nog prima herbruikbaar is, permanent kapot, zeggen critici. Sonos heeft nu gereageerd op de zaak.

Het artikel Sonos reageert op klachten dat inruilprogramma milieuonvriendelijk is verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1,427 seconds. Stats plugin by www.blog.ca