Sonos stopt met het afspelen van lokale muziek vanaf je iPhone of iPad

Sonos is gestopt met het afspelen van lokale muziek op je iOS-device. Hierdoor kunnen gebruikers die geen streamingdienst hebben en geen geschikte AirPlay 2-speaker in huis hebben staan, geen muziek meer afspelen op hun speakers.

Het artikel Sonos stopt met het afspelen van lokale muziek vanaf je iPhone of iPad verscheen voor het eerst op iCulture

Sonos werkt aan eerste Bluetooth-speaker en vernieuwde Sonos Connect

Gelekte informatie bij de FCC maakt duidelijk dat Sonos bezig is met een Bluetooth-speaker. Het is voor het eerst dat de fabrikant Bluetooth wil gebruiken voor het streamen van muziek. Daarnaast lijkt er een vernieuwde Sonos Connect aan te komen.

Het artikel Sonos werkt aan eerste Bluetooth-speaker en vernieuwde Sonos Connect verscheen voor het eerst op iCulture

Zo gebruik je je Sonos-speakers met AirPlay 2 en Siri

Sinds de Sonos-speakers een update voor AirPlay 2 hebben gekregen, is het nog makkelijker om muziek vanaf je iPhone of iPad te streamen. Maar wat zijn nu precies de voordelen, hoe stel je het in en hoe kun je je Sonos-speakers bedienen met AirPlay 2 en Siri?

Het artikel Zo gebruik je je Sonos-speakers met AirPlay 2 en Siri verscheen voor het eerst op iCulture

Review: IKEA Symfonisk tafellamp-speaker

De IKEA Symfonisk tafellampspeaker met Wi-Fi combineert twee functies: je kunt er muziek mee luisteren en het is tegelijk een lamp. We hebben deze speakerlamp de afgelopen weken uitvoerig getest, om te kijken of het net zo goed bevalt als een ‘echte’ Sonos-speaker. De audiobeleving is volgens Sonos identiek aan de Play:1, maar dan wel met iets extra’s: een lamp.

Het artikel Review: IKEA Symfonisk tafellamp-speaker verscheen voor het eerst op iCulture

IKEA Symfonisk: eerste indruk van de speakers van IKEA en Sonos

IKEA en Sonos gaan samen meerdere (speaker)producten op de markt brengen. Vanaf 1 augustus liggen de eerste twee speakers in de winkel: de Symfonisk boekenplank-speaker en de tafellamp-speaker. iCulture kreeg alvast een voorproefje om ze te bekijken en te beluisteren in een gebouw dat was omgebouwd tot een soort Symfonisk ‘experience center’.

Het artikel IKEA Symfonisk: eerste indruk van de speakers van IKEA en Sonos verscheen voor het eerst op iCulture

Het is zover: Sonos werkt met Google Assistent in het Nederlands

Vanaf vandaag is het zover: je kunt de Google Assistent vanaf nu in het Nederlands gebruiken op je Sonos-speakers. Daarmee ondersteunt Sonos nu drie verschillende assistenten, want Alexa en Siri waren eerder al toegevoegd.

Het artikel Het is zover: Sonos werkt met Google Assistent in het Nederlands verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1,535 seconds. Stats plugin by www.blog.ca