Zo gebruik je je Sonos-speakers met AirPlay 2 en Siri

Sinds de Sonos-speakers een update voor AirPlay 2 hebben gekregen, is het nog makkelijker om muziek vanaf je iPhone of iPad te streamen. Maar wat zijn nu precies de voordelen, hoe stel je het in en hoe kun je je Sonos-speakers bedienen met AirPlay 2 en Siri?

Het artikel Zo gebruik je je Sonos-speakers met AirPlay 2 en Siri verscheen voor het eerst op iCulture

IKEA brengt slimme GUNNARP badkamerlampen uit (update: prijzen bekend)

IKEA GUNNARP is een nieuwe serie lampen voor de badkamer, die nog niet officieel zijn aangekondigd. Ze zijn te koppelen met het Tradfri-systeem en vervolgens op de bekende manier te bedienen. Inmiddels zijn ook de prijzen bekend van deze IKEA GUNNARP badkamerlampen: ze gaan €89,99 per stuk kosten.

Het artikel IKEA brengt slimme GUNNARP badkamerlampen uit (update: prijzen bekend) verscheen voor het eerst op iCulture

Met Nuki Opener kun je anderen makkelijk binnenlaten

Woon je op een bovenetage, dan heb je vaak een intercom om te praten met mensen die bij de voordeur staan. De Nuki Opener is een nieuw accessoire voor dit soort situaties. Het werkt samen met het Nuki-deurslot en is bedoeld om bezoekers op bepaalde tijdstippen binnen te laten.

Het artikel Met Nuki Opener kun je anderen makkelijk binnenlaten verscheen voor het eerst op iCulture

Aandelen- en Woning-app worden vernieuwd in macOS Catalina

Apple is van plan de vier apps die met Project Marzipan zijn overgezet van iOS naar Mac een update te geven. Het gaat om de apps Aandelen, Dictafoon, Woning en News. Dit waren de eerste vier apps waarbij gebruik werd gemaakt van de omzetting, al was niet iedereen er even enthousiast over.

Het artikel Aandelen- en Woning-app worden vernieuwd in macOS Catalina verscheen voor het eerst op iCulture

Hou je binnenklimaat in de gaten met Koogeek Monitor en Enviro+

Met de Koogeek Smart Environment Monitor en de Enviro+ kun je het binnenklimaat in huis beter in de gaten houden. Zo kun je bijvoorbeeld op basis van de luchtkwaliteit en temperatuur aanpassingen doen via je andere HomeKit-apparaten.

Het artikel Hou je binnenklimaat in de gaten met Koogeek Monitor en Enviro+ verscheen voor het eerst op iCulture

Muziek afspelen zodra je thuiskomt: deze automatiseringen komen naar HomeKit

HomeKit krijgt er een aantal mogelijkheden bij als het gaat om automatiseringen. Zo kun je de muziek automatisch laten afspelen zodra je thuiskomt met geschikte AirPlay 2-speakers en kun je Siri Shortcuts meenemen in al je automatiseringen.

Het artikel Muziek afspelen zodra je thuiskomt: deze automatiseringen komen naar HomeKit verscheen voor het eerst op iCulture

Xiaomi gaat vernieuwde gordijnmotor met HomeKit uitbrengen

Xiaomi gaat op 15 maart een vernieuwde gordijnmotor voor HomeKit uitbrengen. De huidige Aqara Curtain Controller met modelnummer ZNCLDJ11LM zal worden vervangen door de nieuwere Aqara B1 Curtain Controller. Maar je moet nog wel even je Chinees bijspijkeren.

Het artikel Xiaomi gaat vernieuwde gordijnmotor met HomeKit uitbrengen verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1,316 seconds. Stats plugin by www.blog.ca