Met Nuki Opener kun je anderen makkelijk binnenlaten

Woon je op een bovenetage, dan heb je vaak een intercom om te praten met mensen die bij de voordeur staan. De Nuki Opener is een nieuw accessoire voor dit soort situaties. Het werkt samen met het Nuki-deurslot en is bedoeld om bezoekers op bepaalde tijdstippen binnen te laten.

Het artikel Met Nuki Opener kun je anderen makkelijk binnenlaten verscheen voor het eerst op iCulture

Aandelen- en Woning-app worden vernieuwd in macOS Catalina

Apple is van plan de vier apps die met Project Marzipan zijn overgezet van iOS naar Mac een update te geven. Het gaat om de apps Aandelen, Dictafoon, Woning en News. Dit waren de eerste vier apps waarbij gebruik werd gemaakt van de omzetting, al was niet iedereen er even enthousiast over.

Het artikel Aandelen- en Woning-app worden vernieuwd in macOS Catalina verscheen voor het eerst op iCulture

Hou je binnenklimaat in de gaten met Koogeek Monitor en Enviro+

Met de Koogeek Smart Environment Monitor en de Enviro+ kun je het binnenklimaat in huis beter in de gaten houden. Zo kun je bijvoorbeeld op basis van de luchtkwaliteit en temperatuur aanpassingen doen via je andere HomeKit-apparaten.

Het artikel Hou je binnenklimaat in de gaten met Koogeek Monitor en Enviro+ verscheen voor het eerst op iCulture

Muziek afspelen zodra je thuiskomt: deze automatiseringen komen naar HomeKit

HomeKit krijgt er een aantal mogelijkheden bij als het gaat om automatiseringen. Zo kun je de muziek automatisch laten afspelen zodra je thuiskomt met geschikte AirPlay 2-speakers en kun je Siri Shortcuts meenemen in al je automatiseringen.

Het artikel Muziek afspelen zodra je thuiskomt: deze automatiseringen komen naar HomeKit verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1,156 seconds. Stats plugin by www.blog.ca