Xiaomi gaat vernieuwde gordijnmotor met HomeKit uitbrengen

Xiaomi gaat op 15 maart een vernieuwde gordijnmotor voor HomeKit uitbrengen. De huidige Aqara Curtain Controller met modelnummer ZNCLDJ11LM zal worden vervangen door de nieuwere Aqara B1 Curtain Controller. Maar je moet nog wel even je Chinees bijspijkeren.

Het artikel Xiaomi gaat vernieuwde gordijnmotor met HomeKit uitbrengen verscheen voor het eerst op iCulture

Review: Rituals Perfume Genie, een geurverstuiver met app

De Rituals Perfume Genie is een draadloze ‘geurmachine’ die je met een app kunt bedienen. Je regelt zelf wanneer er een lekkere geur uit het apparaat komt. In deze review lees je over onze ervaringen met de Rituals Perfume Genie en of het handiger is dan losse geurstokjes.

Het artikel Review: Rituals Perfume Genie, een geurverstuiver met app verscheen voor het eerst op iCulture

Deze smart home-accessoires zijn geschikt voor een huurwoning

Heb je een huurwoning? Ook dan zijn er allerlei smart home-accessoires die je kunt gebruiken zonder in de muur te hoeven boren, en zonder dat je toestemming van je huisbaas hoeft te vragen. Wij zetten de beste smart home-producten voor huurders op een rijtje.

Het artikel Deze smart home-accessoires zijn geschikt voor een huurwoning verscheen voor het eerst op iCulture

Controller for HomeKit maakt meerdere backups van je Woning-instellingen

Controller for HomeKit is een app die je helpt bij het inrichten van je smart home met HomeKit. Nieuw is de mogelijkheid om backups van meerdere configuraties te maken, zodat je bij een fout altijd terug kunt. Je kunt ook verschillende instellingen per seizoen gebruiken.

Het artikel Controller for HomeKit maakt meerdere backups van je Woning-instellingen verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 2.768 seconds. Stats plugin by www.blog.ca