Welke camera’s krijgen de 2018 iPhones? Dit zijn onze verwachtingen

Zoals ieder jaar heeft Apple voor de nieuwe iPhones weer verbeteringen voor de camera’s op de planning staan. Maar hoe zien de specificaties eruit op de drie 2018 iPhones? Analisten hebben al flink wat voorspellingen gegeven, dus er zijn genoeg aanwijzingen voor de iPhone 2018 camera.

Het artikel Welke camera’s krijgen de 2018 iPhones? Dit zijn onze verwachtingen verscheen voor het eerst op iCulture

Deze hints zitten verborgen in de iPhone 2018-uitnodiging

Het is weer tijd voor hints! We hebben de uitnodiging van het aankomende iPhone-event nader onderzocht en gekeken of er nog enkele aanwijzingen in verborgen zitten. Komt er een ronde Apple Watch en hoe zit het met de kleuren van de uitnodiging?

Het artikel Deze hints zitten verborgen in de iPhone 2018-uitnodiging verscheen voor het eerst op iCulture

Hoe duur worden de 2018 iPhones in Nederland?

Even leek het erop dat een prijskaartje van minimaal duizend euro gangbaar zou worden voor nieuwe iPhones, zeker nu ze allemaal eigenschappen van de iPhone X gaan krijgen. Maar volgens de meeste analisten zal de iPhone 2018 prijs wel meevallen. Als iPhone XS prijs wordt een lager bedrag dan de huidige iPhone genoemd.

Het artikel Hoe duur worden de 2018 iPhones in Nederland? verscheen voor het eerst op iCulture

iPhone XS pre-order in Nederland zonder wachtrij

De iPhone XS reserveren is vanaf nu mogelijk! Sinds 14 september kun je je bestelling plaatsen. Daarom hebben we alle info over de iPhone XS Max en de iPhone XS reserveren overzichtelijk bij elkaar gezet, zodat jij weet uit welke aanbieders je kunt kiezen. Dit artikel wordt doorlopend bijgewerkt met recente prijzen en aanbiedingen.

Het artikel iPhone XS pre-order in Nederland zonder wachtrij verscheen voor het eerst op iCulture

Gerucht: ‘Nieuwe OLED-iPhones werken met Apple Pencil’

Volgens bronnen brengt Apple de Apple Pencil dit jaar naar de iPhone. Apple’s tekenpen zou geschikt zijn voor de aankomende OLED-iPhones. Daarnaast komen deze modellen volgens dezelfde bron ook met 512GB opslagruimte.

Het artikel Gerucht: ‘Nieuwe OLED-iPhones werken met Apple Pencil’ verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1.033 seconds. Stats plugin by www.blog.ca