Details Apple’s slaapfunctie voor de Apple Watch gelekt, meet slaapkwaliteit

Er zijn meer details verschenen van de mogelijke slaapfunctie van de Apple Watch. Apple zou al een tijdje werken aan een manier om je slaap te meten, maar hoe precies was nog onduidelijk. Met een nieuwe Sleep-app en slimme batterijfuncties, kan je straks je slaap meten.

Het artikel Details Apple’s slaapfunctie voor de Apple Watch gelekt, meet slaapkwaliteit verscheen voor het eerst op iCulture

Apple gaat nieuwe slaapfuncties testen in bed

Apple gaat nieuwe functies testen om je slaap te meten. Het bedrijf is via dochterbedrijf Beddit een betaprogramma gestart, om allerlei experimentele functies los te laten op slapers. Ze kunnen in de toekomst worden ingebouwd in de Beddit-app, maar zouden ook kunnen leiden tot nieuwe functies op de Apple Watch.

Het artikel Apple gaat nieuwe slaapfuncties testen in bed verscheen voor het eerst op iCulture

Gerucht: ‘Apple Watch krijgt volgend jaar functie om slaap te meten’

Apple is de afgelopen tijd bezig geweest met het ontwikkelen en testen van een functie voor de Apple Watch waarmee je je slaap kan meten. Apple wil daarmee de concurrentie aangaan met andere smartwatches.

Het artikel Gerucht: ‘Apple Watch krijgt volgend jaar functie om slaap te meten’ verscheen voor het eerst op iCulture

Apple stopt met online ondersteuning van Beddit-slaaptracker [update: gestopt]

Apple stopt op 15 november met online ondersteuning van de Beddit slaaptracker. Na die datum is het niet meer mogelijk om data van de €150 kostende slaapmat in de cloud op te slaan. Het is nog onduidelijk of Apple helemaal wil stoppen.

Het artikel Apple stopt met online ondersteuning van Beddit-slaaptracker [update: gestopt] verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1,170 seconds. Stats plugin by www.blog.ca