Gerucht: ‘Apple trekt de stekker uit 15-inch MacBook Pro’

Apple stopt binnenkort mogelijk met de 15-inch MacBook Pro. Maar geen paniek, want de opvolger staat al in de startblokken. Een analist beweert dat de nieuwe 16-inch MacBook Pro het vorige model vervangt. Bovendien is er meer bekend over de specs van het grotere model.

Het artikel Gerucht: ‘Apple trekt de stekker uit 15-inch MacBook Pro’ verscheen voor het eerst op iCulture

Gerucht: ’16-inch MacBook Pro krijgt dezelfde behuizing en dunnere schermranden’

De nieuwe 16-inch MacBook Pro, waar de laatste weken regelmatig geruchten over zijn, krijgt volgens nieuwe informatie nagenoeg dezelfde fysieke afmetingen als de huidige 15-inch MacBook Pro.

Het artikel Gerucht: ’16-inch MacBook Pro krijgt dezelfde behuizing en dunnere schermranden’ verscheen voor het eerst op iCulture

Gerucht: ‘Aanstaande 16-inch MacBook Pro krijgt schaartoetsenbord’

Apple is van plan om het nieuwe schaarmechanisme te gebruiken bij de aanstaande 16-inch MacBook. Deze vervangt het vlindermechanisme, zo beweert Apple-analist Ming-Chi Kuo in een notitie aan investeerders.

Het artikel Gerucht: ‘Aanstaande 16-inch MacBook Pro krijgt schaartoetsenbord’ verscheen voor het eerst op iCulture

Instapmodel MacBook Pro 2019 benchmarks: tot 83% sneller dan vorige generatie

Apple heeft een nieuwe MacBook Pro en dat betekent dat het weer tijd is voor performance-testjes, oftewel benchmarks. Voor veel mensen is het twijfelen tussen een opgevoerde MacBook Air of het instapmodel van de MacBook Pro. Heb je je zinnen gezet op het laatstgenoemde model, dan kun je nu alvast de benchmarks bekijken.

Het artikel Instapmodel MacBook Pro 2019 benchmarks: tot 83% sneller dan vorige generatie verscheen voor het eerst op iCulture

Apple vernieuwt instapmodel MacBook Pro voor het nieuwe studiejaar

Apple heeft het instapmodel van de MacBook Pro vernieuwd. De 13-inch met Touch Bar en Touch ID heeft de nieuwste quad-core processor. Studenten kunnen dit model voor een gereduceerde prijs aanschaffen. Opmerkelijk is dat het instapmodel zonder Touch Bar niet meer bestaat.

Het artikel Apple vernieuwt instapmodel MacBook Pro voor het nieuwe studiejaar verscheen voor het eerst op iCulture

Apple kondigt terugroepactie aan voor accu’s in sommige 15″ MacBook Pro’s

Apple roept vrijwillig een aantal MacBook Pro’s terug omdat ze onveilige batterijen zouden bevatten. Het gaat om 15-inch MacBook Pro-modellen die tussen 2015 en 2017 zijn verkocht.

Het artikel Apple kondigt terugroepactie aan voor accu’s in sommige 15″ MacBook Pro’s verscheen voor het eerst op iCulture

Dit is er gewijzigd in het nieuwe MacBook Pro-toetsenbord 2019

Apple heeft deze week nieuwe MacBook Pro’s uitgebracht, met onder andere nieuwe Intel-processors en nieuwe materialen voor het vlindertoetsenbord. Maar wat is er precies veranderd? De experts van iFixit zochten het uit.

Het artikel Dit is er gewijzigd in het nieuwe MacBook Pro-toetsenbord 2019 verscheen voor het eerst op iCulture

Gerucht: ‘Apple gaat MacBook en iPad ook voorzien van OLED-scherm’

De nieuwste iPhones zijn al voorzien van een OLED-scherm, dat energiezuiniger is en diepere tinten zwart laat zien. Op de iPad en in de MacBook gebruikt Apple nog geen OLED-schermen, maar daar lijkt nu verandering in te komen. Samsung zou zijn gestrikt om de OLED-schermen te maken voor de MacBook Pro en Apple’s high-end tablet.

Het artikel Gerucht: ‘Apple gaat MacBook en iPad ook voorzien van OLED-scherm’ verscheen voor het eerst op iCulture

Apple start serviceprogramma voor backlightdefect op MacBook Pro 13-inch

Apple is een nieuw reparatieprogramma gestart voor de 13-inch MacBook Pro uit 2016. Een klein aantal modellen ervaart problemen met de schermverlichting, ook wel de Flexgate genoemd. Getroffen modellen worden gratis gefixt.

Het artikel Apple start serviceprogramma voor backlightdefect op MacBook Pro 13-inch verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 0,724 seconds. Stats plugin by www.blog.ca