Verdubbeling prijs van RAM-upgrade 13-inch MacBook Pro bleek prijscorrectie

Apple heeft vannacht de prijs van een RAM-upgrade stilletjes verhoogd. In plaats van €125 betaal je nu €250 extra bij het instapmodel van de 13-inch MacBook Pro. Het bleek te gaan om een prijscorrectie.

Het artikel Verdubbeling prijs van RAM-upgrade 13-inch MacBook Pro bleek prijscorrectie verscheen voor het eerst op iCulture

Sommige MacBook-modellen uit 2013 en 2014 zijn binnenkort ‘verouderd’

Apple heeft enkele MacBook-modellen uit 2013 en 2014 op de lijst van ‘vintage’ en ‘obsolete’ gezet. Vanaf eind april gaat het in en het betekent dat je niet meer zo gemakkelijk reparaties kunt laten uitvoeren.

Het artikel Sommige MacBook-modellen uit 2013 en 2014 zijn binnenkort ‘verouderd’ verscheen voor het eerst op iCulture

Kuo: ‘MacBook Pro en MacBook Air met schaartoetsenbord in tweede kwartaal’

Volgens analist Ming-Chi Kuo gaat Apple in het tweede kwartaal van dit jaar nieuwe MacBooks uitbrengen met schaarmechanisme in het toetsenbord. Ook kunnen we in 2020 of 2021 de eerste MacBooks met Apple’s eigen processor verwachten.

Het artikel Kuo: ‘MacBook Pro en MacBook Air met schaartoetsenbord in tweede kwartaal’ verscheen voor het eerst op iCulture

Gerucht: ’13-inch MacBook Pro krijgt Intel Ice Lake-processor’

Vermoedelijke benchmarkcijfers wekken de indruk dat Apple de tiende generatie Intel Core Ice Lake-processor wil gebruiken in de komende update van de 13-inch MacBook Pro. In het model van 2019 draait nog een achtste generatie Intel i5-8279U.

Het artikel Gerucht: ’13-inch MacBook Pro krijgt Intel Ice Lake-processor’ verscheen voor het eerst op iCulture

Dit zijn de verwachtingen voor een Apple maart-event 2020

Komt Apple dit jaar met een maart-event met allerlei nieuwe aankondigingen? Of gooit het coronavirus roet in het eten? We blijken vooruit op alle aankomende onthullingen. Dit zijn onze verwachtingen voor het Apple maart-event van 2020!

Het artikel Dit zijn de verwachtingen voor een Apple maart-event 2020 verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1,117 seconds. Stats plugin by www.blog.ca