Audiomerken Denon en Marantz komen met eerste AirPlay 2-updates voor AV-receivers

Het loopt nog niet storm met de AirPlay 2-updates voor de beloofde speakers, maar er zijn nu twee merken die wel begonnen zijn meet de ondersteuning voor AirPlay 2. Het gaat om Denon en Marantz, twee merken met verschillende receivers.

Het artikel Audiomerken Denon en Marantz komen met eerste AirPlay 2-updates voor AV-receivers verscheen voor het eerst op iCulture

Deze speakers en receivers werken (binnenkort) met AirPlay 2

Met deze AirPlay 2 speakers kun je multiroom audio in je huis krijgen. Welke fabrikanten gaan dergelijke AirPlay 2 speakers uitbrengen, welke is de eerste en welke de goedkoopste? De officiële lijst van Apple maakt duidelijk welke speaker binnenkort een AirPlay 2-update krijgen.

Het artikel Deze speakers en receivers werken (binnenkort) met AirPlay 2 verscheen voor het eerst op iCulture

Speakers draadloos maken: dit zijn je alternatieven voor de AirPort Express

Met de AirPort Express kun (kon) je hifi-stereosystemen en speakers draadloos maken. Nu Apple is gestopt met de AirPorts zoek je misschien naar een alternatief voor de AirPort Express. Hoe kun je alsnog bestaande speakers draadloos maken, en vooral: geschikt voor AirPlay. Wij noemen een aantal opties, met en zonder AirPlay-functionaliteit.

Het artikel Speakers draadloos maken: dit zijn je alternatieven voor de AirPort Express verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 0.998 seconds. Stats plugin by www.blog.ca