Carrier billing: dit moet je weten over het betalen van apps via je provider

Carrier billing is één van de manieren om apps te betalen uit de App Store. Met deze functie betaal je apps via je telefoonrekening. Bij welke providers werkt carrier billing en hoe stel je dit in? In dit artikel lees je er alles over.

Het artikel Carrier billing: dit moet je weten over het betalen van apps via je provider verscheen voor het eerst op iCulture

Apple ID’s samenvoegen, kan dat? Dit zijn je opties

We krijgen op de iCulture-redactie regelmatig de vraag of het mogelijk is om twee Apple ID’s samen te voegen. Vaak hoor je dat het niet mogelijk is, maar er zijn voor bepaalde toepassingen tóch wel wat opties. In deze tip vertellen we hoe het zit met samenvoegen van Apple ID’s voor App Store aankopen en iCloud-data.

Het artikel Apple ID’s samenvoegen, kan dat? Dit zijn je opties verscheen voor het eerst op iCulture

Beveiligingsvragen van Apple ID vergeten? Dit moet je doen

Ben je de beveiligingsvragen vergeten van je Apple ID, dan kun je nog steeds toegang krijgen tot je account. Deze tip geeft antwoord op vragen als: wat moet je doen als je de antwoorden op de iTunes beveiligingsvragen bent vergeten? En wat moet je doen als je zowel je wachtwoord als je beveiligingsvragen kwijt bent?

Het artikel Beveiligingsvragen van Apple ID vergeten? Dit moet je doen verscheen voor het eerst op iCulture

Beveiligingsvragen instellen en wijzigen voor iTunes en Apple ID

Met de beveiligingsvragen voor iTunes kun je je Apple ID beveiligen tegen indringers. Deze tip geeft antwoord op vragen als: Wat zijn de iTunes beveiligingsvragen? Hoe kan ik de antwoorden opnieuw instellen? En is het eigenlijk wel veilig?

Het artikel Beveiligingsvragen instellen en wijzigen voor iTunes en Apple ID verscheen voor het eerst op iCulture

Zo kun je een Apple ID voor kinderen tot 13 jaar aanmaken

Je kunt een apart Apple ID aanmaken voor kinderen, zodat ze zelf apps kunnen installeren onder een eigen account. Ondertussen houd je wel controle over wat er gebeurt. In deze tip leggen we uit hoe dit werkt voor kinderen tot 13 jaar. Oudere kinderen hebben dezelfde mogelijkheden als volwassenen.

Het artikel Zo kun je een Apple ID voor kinderen tot 13 jaar aanmaken verscheen voor het eerst op iCulture

Apple laat je nu sneller geld toevoegen aan je Apple ID-account

Je kan vanaf nu rechtstreeks vanaf je iPhone, iPad of Mac het saldo van je Apple ID-account aanvullen. Het is dan niet meer nodig om een iTunes-kaart te kopen en de bijbehorende code in te vullen. Bovendien heeft deze nieuwe methode nog een aantal andere voordelen.

Het artikel Apple laat je nu sneller geld toevoegen aan je Apple ID-account verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 0,892 seconds. Stats plugin by www.blog.ca