Goedkopere USB-C-naar-Lightning kabels vanaf februari 2019 in de winkel

Om je iPhone op te laden met de nieuwste MacBooks heb je een USB-C-naar-Lightning kabel nodig. Momenteel zijn die nog nauwelijks in de winkel te vinden, maar Apple heeft nu eindelijk goedkeuring aan externe partijen gegeven om ze te maken.

Het artikel Goedkopere USB-C-naar-Lightning kabels vanaf februari 2019 in de winkel verscheen voor het eerst op iCulture

Lightning-kabel kapot? Ga tijdig omruilen in de Apple Store!

Als je Lightning-kabel kapot gaat kun je deze omruilen in de Apple Store voor een nieuwe. Je moet er alleen niet te lang mee wachten, want alleen licht beschadigde kabels worden vervangen. Zwaar beschadigde kabels vallen niet meer onder de iPhone-garantie.

Het artikel Lightning-kabel kapot? Ga tijdig omruilen in de Apple Store! verscheen voor het eerst op iCulture

‘iOS 11.4 schakelt Lightning-aansluiting uit als iPhone een week niet gebruikt is’

Apple voegt in iOS 11.4 een belangrijke beveiligingsmaatregel toe. Met de USB Restricted Mode zorgt het bedrijf ervoor dat communicatie en data-uitwisseling via de Lightning-aansluiting wordt uitgeschakeld als de iPhone gedurende 7 dagen of langer niet ontgrendeld is.

Het artikel ‘iOS 11.4 schakelt Lightning-aansluiting uit als iPhone een week niet gebruikt is’ verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1,435 seconds. Stats plugin by www.blog.ca