Google Maps combineert nu OV-routes met fiets en taxi

Heel wat Nederlanders verplaatsen zich dagelijks met het OV, maar om de trein te kunnen pakken zul je eerst naar het station moeten. Hoe je daar komt? Vaak op de fiets. Vandaar dat Google Maps nu routebeschrijvingen met het OV kan maken, die op de fiets beginnen.

Het artikel Google Maps combineert nu OV-routes met fiets en taxi verscheen voor het eerst op iCulture

Telefoonverbod op de fiets geldt vanaf 1 juli: 10 veelgestelde vragen

Vanaf juli 2019 is het niet meer toegestaan om tijdens het fietsen een iPhone of andere telefoon vast te houden. Doe je het wel, dan loop je kans op een boete van €95. Heb je nog vragen over het telefoonverbod op de fiets? In dit artikel proberen we ze zo goed mogelijk te beantwoorden!

Het artikel Telefoonverbod op de fiets geldt vanaf 1 juli: 10 veelgestelde vragen verscheen voor het eerst op iCulture

SmartHalo 2 fietscomputer heeft een schermpje voor je fitnessdata

In een fietsgraag land als Nederland is het eigenlijk gek dat er zo weinig slimme fietsaccessoires zijn. De nieuwe SmartHalo 2 zal waarschijnlijk bij veel mensen in de smaak vallen. Hiermee kun je allerlei info raadplegen, zonder dat je (onveilig) op je iPhone moet kijken.

Het artikel SmartHalo 2 fietscomputer heeft een schermpje voor je fitnessdata verscheen voor het eerst op iCulture

Hou je handen aan het stuur met deze fietshouders voor de iPhone

Gebruik je je iPhone op de fiets om leuke fietsroutes te vinden of om je fietsprestaties te meten tijdens het wielrennen of mountainbiken? Of zoek je een iPhone-fietshouder voor dagelijks gebruik? Met deze vijf fietshouders voor je iPhone kun je tijdens het fietsen je handen vrijhouden.

Het artikel Hou je handen aan het stuur met deze fietshouders voor de iPhone verscheen voor het eerst op iCulture

Hou je handen aan het stuur met deze fietshouders voor de iPhone

Gebruik je je iPhone op de fiets om leuke fietsroutes te vinden of om je fietsprestaties te meten tijdens het wielrennen of mountainbiken? Of zoek je een iPhone-fietshouder voor dagelijks gebruik? Met deze fietshouders voor je iPhone kun je tijdens het fietsen je handen vrijhouden.

Het artikel Hou je handen aan het stuur met deze fietshouders voor de iPhone verscheen voor het eerst op iCulture

De beste locatietrackers voor je iPhone: kijk waar je bent geweest

De Moves-app is gestopt en daarom zijn we op zoek gegaan naar alternatieven. Met deze locatietrackers hou je in de gaten waar je bent geweest, bekijk je een lijst van locaties en weet je hoe lang jer er was. Maak kennis met Gyroscope, Arc en andere apps.

Het artikel De beste locatietrackers voor je iPhone: kijk waar je bent geweest verscheen voor het eerst op iCulture

Garmin Edge Explore is een goedkopere uitvoering van de Garmin-fietscomputer

Garmin komt met een nieuw model van de Edge-fietscomputers. De nieuwe Edge Explore kan verbinding maken met je iPhone, plant je route, geeft binnenkomende berichten weer en beschikt over een aantal andere interessante mogelijkheden. Maar er ontbreken ook een paar functies ten opzichte van eerdere modellen.

Het artikel Garmin Edge Explore is een goedkopere uitvoering van de Garmin-fietscomputer verscheen voor het eerst op iCulture

De beste iPhone-apps voor fietsvakanties, mountainbiken en recreatief fietsen

Fietsvakantie? Of je nou gaat mountainbiken, wielrennen of rustig wil fietsen in Frankrijk: iCulture zet de beste iPhone-apps voor recreatieve fietser op een rij. We hebben apps voor als je mooie fietstochten wilt maken en als je je fietsprestaties wilt vastleggen met een app.

Het artikel De beste iPhone-apps voor fietsvakanties, mountainbiken en recreatief fietsen verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 0,797 seconds. Stats plugin by www.blog.ca