Apple Watch-horlogebandje te klein of te groot? 5 passende oplossingen

Zit jouw Apple Watch horlogebandje te krap, omdat je grote polsen hebt? Dan hebben we 5 oplossingen om toch de Apple Watch te kunnen dragen. Speciale bandjes voor grote polsen, aanpassingen en grote maten, plus een bonustip voor mensen die juist heel slanke polsen hebben.

Het artikel Apple Watch-horlogebandje te klein of te groot? 5 passende oplossingen verscheen voor het eerst op iCulture

Passen mijn Apple Watch-horlogebandjes op de nieuwste modellen?

Heb je al eerder een Apple Watch gehad, dan is de kans groot dat je al een collectie horlogebandjes opgebouwd hebt. Moet je die weggooien als je naar een nieuw formaat Apple Watch overstapt? Gelukkig niet! Apple zorgt er voor dat de bandjes blijven passen.

Het artikel Passen mijn Apple Watch-horlogebandjes op de nieuwste modellen? verscheen voor het eerst op iCulture

Deze zomerkleuren van Apple Watch-bandjes en iPhone-hoesjes zijn bijna uitverkocht

We naderen al bijna het september-seizoen, dus dat betekent ook dat Apple weer een reeks nieuwe accessoires in nieuwe kleuren uit gaat brengen. Twijfel je nog over een bepaalde kleur, dan is er haast bij: heel veel kleuren zijn nu al online uitverkocht. Wat brengt het najaar?

Het artikel Deze zomerkleuren van Apple Watch-bandjes en iPhone-hoesjes zijn bijna uitverkocht verscheen voor het eerst op iCulture

De zomer komt eraan: nieuwe kleuren voor Apple Watch-bandjes en iPhone-hoesjes

Zat er deze lente voor jou geen leuk nieuw Apple Watch-bandje in de collectie? Dan is er goed nieuws, want Apple introduceert drie nieuwe kleuren voor het sportbandje voor de Apple Watch. Heb je geen Apple Watch, dan maak je jezelf klaar voor de zomer met een nieuwe iPhone-hoesje.

Het artikel De zomer komt eraan: nieuwe kleuren voor Apple Watch-bandjes en iPhone-hoesjes verscheen voor het eerst op iCulture

De Apple Watch-bandjes in lentekleuren zijn bijna uitverkocht

Wilde je nog een Apple Watch-bandje in jeansblauw of frambozenrood, dan moet je snel zijn. De kleuren uit de lentecollectie van 2018 raken namelijk langzamerhand uitverkocht. Grote kans dat er nieuwe kleuren worden aangekondigd tijdens WWDC 2018.

Het artikel De Apple Watch-bandjes in lentekleuren zijn bijna uitverkocht verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1.395 seconds. Stats plugin by www.blog.ca