Nooit meer verblinding: Philips Hue past opstartgedrag van lampen aan

Als de stroom uitvalt hebben de Philips Hue-lampen een vervelende gewoonte: zodra de stroom weer terug is gaan ze op maximale helderheid branden. In de nieuwste versie van de Hue-app is dit opgelost dankzij de functie Power-on behavior.

Het artikel Nooit meer verblinding: Philips Hue past opstartgedrag van lampen aan verscheen voor het eerst op iCulture

Philips Hue Outdoor bewegingssensor voor buitenshuis komt eraan

Signify werkt aan de Philips Hue Outdoor sensor, bewegingssensor voor gebruik buitenshuis. Dit is een outdoor-variant van de al bestaande bewegingssensor. Zo kun je bijvoorbeeld de lampen buiten inschakelen als er iemand over het tuinpad loopt.

Het artikel Philips Hue Outdoor bewegingssensor voor buitenshuis komt eraan verscheen voor het eerst op iCulture

Slimme verlichting: dit zijn je opties om je lampen slim te maken

Wil je de verlichting in je huis slimmer maken? Er zijn tal van oplossingen om de lampen in huis te automatiseren en met je iPhone of iPad te bedienen. Wij zetten enkele mogelijkheden voor je op een rijtje, omdat het automatiseren van je verlichting een makkelijk en laagdrempelige manier is om met een smart home te beginnen.

Het artikel Slimme verlichting: dit zijn je opties om je lampen slim te maken verscheen voor het eerst op iCulture

Lichtknoppen zijn misschien wel de grootste innovatie op IFA 2018

Tussen alle vernieuwingen op IFA 2018 is er eentje die er voor ons bovenuit steekt: lichtknoppen die geen batterij of stroomdraad nodig hebben en die je verlichting thuis in één klap geschikt maken voor de vier belangrijkste smart home-systemen.

Het artikel Lichtknoppen zijn misschien wel de grootste innovatie op IFA 2018 verscheen voor het eerst op iCulture

Philips Hue werkt vanaf nu met Siri Shortcuts: je eigen commando’s voor je lampen

De Philips Hue-app werkt nu samen met Siri Shortcuts. Je kan daardoor je eigen commando’s inspreken en je Hue-lampen combineren met allerlei andere taken in de Opdrachten-app. Bovendien geeft de Hue-app nu automatisch suggesties op het toegangsscherm.

Het artikel Philips Hue werkt vanaf nu met Siri Shortcuts: je eigen commando’s voor je lampen verscheen voor het eerst op iCulture

Philips Hue onthult nieuwe Play- en Signe-lampen voor de tv-kamer

Philips Hue blijft maar uitbreiden met nieuwe producten. Er zijn inmiddels tientallen lampen en armaturen. In oktober komen er weer twee nieuwe series bij: de Hue Play-lichtbalk en de staafvormige Hue Signe-lampen, bedoeld voor de tv-hoek in je woonkamer.

Het artikel Philips Hue onthult nieuwe Play- en Signe-lampen voor de tv-kamer verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1,288 seconds. Stats plugin by www.blog.ca