DxOMark test nu ook audio: iPhone XS verslaat iPhone 11

DxOMark kennen we van de camera-tests. Nu is het testlab ook begonnen met audio testen en daarbij blijkt de iPhone XS Max net iets beter te scoren dan de iPhone 11 Pro Max. DxOMark kijkt naar de speakers en microfoons in populaire smartphones.

Het artikel DxOMark test nu ook audio: iPhone XS verslaat iPhone 11 verscheen voor het eerst op iCulture

Instapmodel MacBook Pro 2019 benchmarks: tot 83% sneller dan vorige generatie

Apple heeft een nieuwe MacBook Pro en dat betekent dat het weer tijd is voor performance-testjes, oftewel benchmarks. Voor veel mensen is het twijfelen tussen een opgevoerde MacBook Air of het instapmodel van de MacBook Pro. Heb je je zinnen gezet op het laatstgenoemde model, dan kun je nu alvast de benchmarks bekijken.

Het artikel Instapmodel MacBook Pro 2019 benchmarks: tot 83% sneller dan vorige generatie verscheen voor het eerst op iCulture

Gerucht: ‘10% snellere A12-chip en 4GB werkgeheugen in opvolgers iPhone X’

Er is een Geekbench-score opgedoken van de nieuwe iPhones, waaruit af te leiden is hoe snel de A12-chip in de nieuwe toestellen wordt. Bovendien wijst de test op een werkgeheugen van 4GB, een sprong ten opzichte van het huidige werkgeheugen van 3GB.

Het artikel Gerucht: ‘10% snellere A12-chip en 4GB werkgeheugen in opvolgers iPhone X’ verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1.047 seconds. Stats plugin by www.blog.ca