Gerucht: ‘Apple toont modulaire Mac Pro en 6K Pro-beeldscherm op WWDC’

Apple staat op het punt om de nieuwe modulaire Mac Pro en een extern 6K-scherm voor professionals te tonen. Tijdens WWDC 2019 krijgen we waarschijnlijk een eerste blik op deze nieuwe producten, die al een paar jaar in ontwikkeling zijn.

Het artikel Gerucht: ‘Apple toont modulaire Mac Pro en 6K Pro-beeldscherm op WWDC’ verscheen voor het eerst op iCulture

Gerucht: ‘Apple komt met 16-inch MacBook Pro en 31,6-inch 6K Apple Display’

Apple werkt aan meerdere nieuwe Mac-producten. Volgens bronnen werkt Apple aan een gloednieuwe MacBook Pro met een groter scherm. Apple’s aankomende externe scherm wordt maar liefst 31,6-inch groot.

Het artikel Gerucht: ‘Apple komt met 16-inch MacBook Pro en 31,6-inch 6K Apple Display’ verscheen voor het eerst op iCulture

Flexgate: Apple neemt stilletjes maatregelen tegen schermproblemen MacBook Pro

Apple lijkt een aanpassing gedaan te hebben in het ontwerp van de MacBook Pro, waardoor de zogenaamde Flexgate opgelost is. Sommige MacBook Pro-modellen met Touch Bar hebben last van schermverlichting die niet goed functioneert.

Het artikel Flexgate: Apple neemt stilletjes maatregelen tegen schermproblemen MacBook Pro verscheen voor het eerst op iCulture

Met Weergavezoom pas je de weergave van je iPhone-scherm aan

Met Weergavezoom op de iPhone bepaal je zelf hoe groot alles op het scherm weergegeven wordt. Kies je voor de ingezoomde weergave, dan worden apps, tekst en knoppen allemaal groter weergegeven. Wat zijn precies de consequenties als je het scherm zo instelt en hoe doe je dat precies?

Het artikel Met Weergavezoom pas je de weergave van je iPhone-scherm aan verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 2,005 seconds. Stats plugin by www.blog.ca