Teardown van nieuwe iPad Pro: dit zijn de 6 belangrijkste punten

iFixit heeft traditiegetrouw de nieuwste iPad Pro uit elkaar gehaald en stuitte daarbij op een aantal ontdekkingen. Ook de nieuwste Apple Pencil is uit elkaar gehaald, waarbij de teardown inzicht biedt in mogelijke toekomstige functies.

Het artikel Teardown van nieuwe iPad Pro: dit zijn de 6 belangrijkste punten verscheen voor het eerst op iCulture

Mac mini 2018 teardown: RAM is makkelijk te vervangen, CPU niet

iFixit heeft de Mac mini 2018 uit elkaar gehaald. Het reparatiebedrijf geeft Apple’s kleinste Mac een reparatiescore van 6 uit 10. De componenten zijn redelijk makkelijk te bereiken en je hebt er gangbare gereedschappen voor nodig. Maar echt modulair is de Mac mini niet.

Het artikel Mac mini 2018 teardown: RAM is makkelijk te vervangen, CPU niet verscheen voor het eerst op iCulture

Teardown van MacBook Air bewijst dat zelf repareren nog steeds lastig is

De nieuwste MacBook Air ligt inmiddels in de winkels. In hoeverre kun je zelf aan deze MacBook Air sleutelen? De teardown van iFixit laat zien dat dat nog steeds geen eitje is. De nieuwe MacBook Air toont wel veel gelijkenissen met eerdere modellen.

Het artikel Teardown van MacBook Air bewijst dat zelf repareren nog steeds lastig is verscheen voor het eerst op iCulture

iPhone XS teardown door iFixit: dit zijn de 6 opvallendste punten

iFixit heeft een iPhone XS teardown uitgevoerd en daarin vinden we een aantal opvallende punten. De nieuwe L-vormige accu blijkt bij de iPhone XS Max nog steeds uit twee delen te bestaan. En iFixit ontdekte geen aanwijzingen dat Apple het toestel waterbestendiger heeft gemaakt – al is op papier de waterbestendigheid wel omhoog gegaan.

Het artikel iPhone XS teardown door iFixit: dit zijn de 6 opvallendste punten verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1,378 seconds. Stats plugin by www.blog.ca