LiFX brengt tv-lichtslang en kaarslamp met meerdere kleuren uit

LiFX is een merk waar je minder vaak iets van hoort. Maar ze hebben toch unieke producten, zoals lampen die geen aparte hub nodig hebben. Nu komen er weer twee nieuwe producten aan: een lichtstrip, speciaal voor de tv en een kaarslamp, die meerdere kleuren tegelijk kan uitstralen.

Het artikel LiFX brengt tv-lichtslang en kaarslamp met meerdere kleuren uit verscheen voor het eerst op iCulture

IKEA heeft nu slimme inbouwspotjes en filamentlampen

IKEA heeft de nieuwe lampen onthuld die vanaf augustus en oktober in de winkel zullen liggen. Het gaat om een lamp met filament, een nieuwe lamp met kleine fitting en startersets. Daarnaast komt er een nieuwe IKEA Leptiter inbouwspot, die ook via Tradfri-remote te bedienen is.

Het artikel IKEA heeft nu slimme inbouwspotjes en filamentlampen verscheen voor het eerst op iCulture

IKEA gaat Tradfri-lampen vervangen door nieuwe met Zigbee 3.0 producten

Niet alleen de Tradfri-app krijgt een nieuwe naam: ook de lampenserie zal voortaan onder de naam Home Smart in de winkel liggen. Bovendien komen er in augustus en oktober nieuwe producten in het assortiment, ook onder de naam Home Smart. De lampen krijgen ondersteuning voor Zigbee 3.0.

Het artikel IKEA gaat Tradfri-lampen vervangen door nieuwe met Zigbee 3.0 producten verscheen voor het eerst op iCulture

Instant sfeer: dit zijn de beste ledstrips met HomeKit

Of je het nu een lightstrip, ledstrip of lichtslang noemt: je kunt er gemakkelijk meer sfeer mee in de kamer brengen. In deze gids vertellen wij je over de beste lichtslangen, die ook wel lightstrips worden genoemd. We geven daarbij voorrang aan ledstrips met HomeKit, het smart home-systeem van Apple.

Het artikel Instant sfeer: dit zijn de beste ledstrips met HomeKit verscheen voor het eerst op iCulture

iHaper: deze bureaulamp werkt met HomeKit en bewegingssensor

De iHaper DL1 Smart Desk Lamp is een bijzonder vormgegeven lamp met ingebouwde bewegingssensor, die met HomeKit werkt. Alexa en Google Assistent worden juist niet ondersteund. Er zit zelfs een uitneembare zaklamp in voor een spontane nachtelijke speurtocht.

Het artikel iHaper: deze bureaulamp werkt met HomeKit en bewegingssensor verscheen voor het eerst op iCulture

Review: Nanoleaf Canvas – met deze vierkante lichtpanelen kun je alle kanten op

Nanoleaf Canvas zijn vierkante lichtpanelen die met HomeKit samenwerken. Maak je eigen lichtkunstwerk op de muur en stuur het aan met je iPhone of Siri. Wij hebben de Nanoleaf Canvast getest en in deze review lees je er alles over.

Het artikel Review: Nanoleaf Canvas – met deze vierkante lichtpanelen kun je alle kanten op verscheen voor het eerst op iCulture

Dyson Lightcycle: een functionele lamp die 60 jaar meegaat

Dyson heeft een nieuwe bureaulamp en staande lamp ontworpen die ‘een leven lang meegaat’ en slimme functies bevat die je via een iPhone-app kunt regelen. iCulture kreeg alvast een voorproefje op de Dyson Lightcycle, die in april op de markt komt.

Het artikel Dyson Lightcycle: een functionele lamp die 60 jaar meegaat verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 0,974 seconds. Stats plugin by www.blog.ca