‘Bijna de helft van Nederlandse iPhone-gebruikers heeft Spotify’

De populariteit van Spotify onder Nederlandse smartphonegebruikers is het afgelopen kwartaal gestegen, zo blijkt uit onderzoek. Ook onder iPhone-gebruikers steeg het aandeel van Spotify, ten koste van Apple Music.

Het artikel ‘Bijna de helft van Nederlandse iPhone-gebruikers heeft Spotify’ verscheen voor het eerst op iCulture

Deezer SongCatcher nu op iOS: muziek herkennen zonder Shazam

Deezer heeft SongCatcher in de iPhone-app beschikbaar gesteld. Dit is een alternatief voor Shazam om muziek te herkennen en is te vinden in de bestaande app van Dezer. Je kunt gevonden nummers meteen afspelen of aan een favorietenlijst toevoegen.

Het artikel Deezer SongCatcher nu op iOS: muziek herkennen zonder Shazam verscheen voor het eerst op iCulture

Kan YouTube Music Spotify & Apple verslaan? Een eerste indruk

Spotify is al tijden niet meer de enige app voor het streamen van muziek. Consumenten in Nederland kunnen ook gebruik maken van Apple Music, Tidal, Deezer, JUKE en Napster. Daar is nu een nieuwe concurrent bijgekomen: YouTube Music, de opvolger van Google Play Music. Voor 9,99 per maand krijg je toegang tot een bijna onbeperkte […]

iCulture vergelijkt: streaming muziekdiensten voor iPhone en iPad

Wat is de beste app voor streaming muziek op iPhone en iPad? Welke streaming muziekdienst is het best? Moet je Spotify, Apple Music, Deezer, YouTube Music, Juke of Tidal hebben? Wij vergelijken de populairste muziek streamingdiensten en zet de belangrijkste punten op een rij.

Het artikel iCulture vergelijkt: streaming muziekdiensten voor iPhone en iPad verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1.571 seconds. Stats plugin by www.blog.ca