iCulture bekijkt: ZAGG InvisibleShield screenprotector voor Apple Watch

Een glazen screenprotector voor je Apple Watch, die het hele scherm bedekt. Is dat een aanrader? We zijn met de ZAGG InvisibleShield Glass Curve Elite screenprotector aan de slag gegaan en vertellen hier over onze ervaringen.

Het artikel iCulture bekijkt: ZAGG InvisibleShield screenprotector voor Apple Watch verscheen voor het eerst op iCulture

Glazen screenprotector levert soms problemen op bij iPad Pro 2018

Het touchscreen van de iPad Pro 2018 reageert soms slecht als er een glazen screenprotector op is geplakt. Merk jij dat de gevoeligheid van het touchscreen is afgenomen, dat de Apple Pencil niet meer werkt of dat Face ID hapert? Dan lees je in dit artikel wat je eraan kunt doen.

Het artikel Glazen screenprotector levert soms problemen op bij iPad Pro 2018 verscheen voor het eerst op iCulture

‘Apple blijft gewoon Belkin-screenprotectors plakken in Apple Store’ [update]

Apple plakt al drie jaar de screenprotectors van Belkin InvisiGlass op iPhones, als een extra service aan klanten. Even leek het erop dat Apple is gestopt met het plakken, omdat het te veel tijd zou kosten. Maar die informatie blijkt niet helemaal te kloppen.

Het artikel ‘Apple blijft gewoon Belkin-screenprotectors plakken in Apple Store’ [update] verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1,894 seconds. Stats plugin by www.blog.ca