Amac opent flagshipstore vlakbij Utrecht: iCulture ging alvast kijken

Apple Premium Reseller Amac opent zaterdag 15 december een nieuwe flagshipstore in winkelcentrum The Wall in Utrecht. iCulture mocht alvast rondkijken in de winkel, die een van de grootste APR’s ter wereld wordt.

Het artikel Amac opent flagshipstore vlakbij Utrecht: iCulture ging alvast kijken verscheen voor het eerst op iCulture

Gratis apps weten 24 uur per dag waar je bent en verkopen je locatiedata

Heel veel gratis apps op je iPhone volgen je locatie en verkopen die data aan andere bedrijven. Dat is te lezen in een uitgebreid artikel van The New York Times, waarin wordt uitgelegd hoe populaire apps op iOS en Android alles in de gaten houden. Voor sommige mensen zal het een open deur zijn, maar er zijn ook nog veel mensen die zich helemaal niet beseffen wat er met die data gebeurt.

Het artikel Gratis apps weten 24 uur per dag waar je bent en verkopen je locatiedata verscheen voor het eerst op iCulture

Real Stories: deze mensen zijn gered door de Apple Watch

Apple heeft twee korte docu’s uitgebracht met portretten van mensen die mogelijk gered zijn dankzij de hartslagfuncties van de Apple Watch. De verschillende functies van de Apple Watch worden besproken en mensen delen hun verhaal hoe belangrijk de Apple Watch geweest is.

Het artikel Real Stories: deze mensen zijn gered door de Apple Watch verscheen voor het eerst op iCulture

Swoop overgenomen door Fixers: zo zit het met je garantie [update]

Swoop heet voortaan Fixers. Het onlangs failliet verklaarde bedrijf Swoop zal onder de nieuwe naam verder gaan. De gesloten winkels van Swoop krijgen een nieuw logo en zullen binnenkort heropend worden als Fixers-vestigingen waar je reparaties kunt laten uitvoeren.

Het artikel Swoop overgenomen door Fixers: zo zit het met je garantie [update] verscheen voor het eerst op iCulture

Hoera, iCulture wint bij Website van het Jaar 2018! 🎉🥳

Het is feest op de redactie van iCulture! We mochten bij de verkiezing Website van het Jaar 2018 een mooie prijs mee naar huis nemen: de beste website in de categorie Communities! We zijn beretrots met deze prijs, maar vooral heel erg blij met de waardering en steun van jullie, onze community! Waanzinnig bedankt!

Het artikel Hoera, iCulture wint bij Website van het Jaar 2018! 🎉🥳 verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1.919 seconds. Stats plugin by www.blog.ca