Voorkom nattigheid met deze waterproof cases voor de iPhone

Ben je regelmatig in de buurt van water en wil je het zekere voor het onzekere nemen? Overweeg dan deze waterproof cases voor je iPhone. Handig in bad, tijdens watersport of in de sneeuw. Kies uit waterproof cases van bekende fabrikanten of ontdek hoe je voor nog geen euro je iPhone beter kunt beschermen met een goedkoop zakje.

Het artikel Voorkom nattigheid met deze waterproof cases voor de iPhone verscheen voor het eerst op iCulture

EU doet onderzoek naar overname Shazam door Apple

De EU is gestart met een onderzoek naar de overname van Shazam door Apple. De Europese Commissie gaat kijken of Apple door de overname andere muziekdiensten op een oneerlijke benadeelt, doordat zij data kunnen gebruiken die voor de andere diensten niet beschikbaar zijn.

Het artikel EU doet onderzoek naar overname Shazam door Apple verscheen voor het eerst op iCulture

Opinie: Apple’s Niet storen tijdens autorijden helpt, maar er is nog een lange weg te gaan

Uit een onderzoek blijkt dat de iPhone-functie Niet storen tijdens het autorijden een gunstig effect heeft op het gebruik van smartphones in het verkeer. Maar Apple zou nog meer kunnen doen om het gebruik van je iPhone in het verkeer te beperken.

Het artikel Opinie: Apple’s Niet storen tijdens autorijden helpt, maar er is nog een lange weg te gaan verscheen voor het eerst op iCulture

Een halfjaar met de iPhone X: 7 innovaties waar ik niet meer zonder wil

Ruim een halfjaar geleden kwam de iPhone X op de markt. Apple nam de gok om heel wat vernieuwingen door te voeren en dat heeft gunstig uitgepakt. Met de gezichtsherkenning, notch en veegbewegingen nam Apple een risico. En het heeft gewerkt!

Het artikel Een halfjaar met de iPhone X: 7 innovaties waar ik niet meer zonder wil verscheen voor het eerst op iCulture

Waarom je geen 6-cijferige code op je iPhone moet gebruiken

Met tools zoals GrayKey is het mogelijk om de toegangscode van een iPhone binnen een paar uur te raden. Een onderzoeker schat dat een code met 6 cijfers binnen ongeveer 11 uur achterhaald kan worden – en met een code van 4 cijfers gaat het zelfs nog wat sneller.

Het artikel Waarom je geen 6-cijferige code op je iPhone moet gebruiken verscheen voor het eerst op iCulture

Voormalig Apple-medewerker: ‘Zo kan Apple ouderlijk toezicht verbeteren’

Tony Fadell speelt handig in op de bezorgdheid rondom smartphone-verslaving. De voormalige Apple-topman heeft wel wat ideeën hoe Apple het ouderlijk toezicht kan verbeteren. Die lijken rechtstreeks afkomstig uit de koker van Google: Apple moet alles gaan tracken.

Het artikel Voormalig Apple-medewerker: ‘Zo kan Apple ouderlijk toezicht verbeteren’ verscheen voor het eerst op iCulture

Apple legt uit hoe Hé Siri alleen op jouw stem reageert

In een nieuwe uitgave van Apple’s Machine Learning Journal leggen ze uit hoe Hé Siri persoonlijker wordt en alleen reageert op jouw commando. En waarom hebben ze eigenlijk gekozen voor de zin Hé Siri en niet voor een ander startcommando? Apple legt het zelf haarfijn uit.

Het artikel Apple legt uit hoe Hé Siri alleen op jouw stem reageert verscheen voor het eerst op iCulture

Interview: Sebastiaan de With over het succes van Halide

In het rijtje van bekende appmakers is Sebastiaan de With een opvallende naam. Sebastiaan is niet alleen de designer van de enorm succesvolle fotografie-app Halide, maar blijkt gewoon uit Nederland te komen. Wij spraken hem na afloop van zijn presentatie op AppDevCon 2018, waar Sebastiaan de afsluitende keynote verzorgde.

Het artikel Interview: Sebastiaan de With over het succes van Halide verscheen voor het eerst op iCulture

Slecht verstaanbaar tijdens het bellen? Dit kan helpen

Ben je slecht verstaanbaar tijdens het bellen? Het zou aan de kwaliteit van het telefoonnetwerk kunnen liggen, maar ook aan je hoesje, oordopjes of de technieken die je provider gebruikt. Deze tip helpt je op weg om beter verstaanbaar te zijn tijdens een telefoongesprek.

Het artikel Slecht verstaanbaar tijdens het bellen? Dit kan helpen verscheen voor het eerst op iCulture

Zelf de capaciteit van je iPhone vergroten: alleen voor mensen die tijd over hebben

Hoe fijn zou het zijn als je zelf de capaciteit van je iPhone zou kunnen vergroten naar 128GB?. Scotty van het YouTube-kanaal Stange Parts probeerde het zelf met zijn iPhone 6s en onderdelen uit China. Het kostte hem alleen wel wat meer moeite dan verwacht.

Het artikel Zelf de capaciteit van je iPhone vergroten: alleen voor mensen die tijd over hebben verscheen voor het eerst op iCulture

Praat mee: moet Apple stoppen met vroegtijdige aankonding van producten?

Het is meer dan 200 dagen geleden dat de AirPower werd aangekondigd. Hetzelfde geldt voor het draadloze oplaaddoosje voor de AirPods. Op de Mac Pro zullen we nog langer moeten wachten. Wat vind jij: moet Apple stoppen met die vroege aankondigingen?

Het artikel Praat mee: moet Apple stoppen met vroegtijdige aankonding van producten? verscheen voor het eerst op iCulture

Wat een ironie: gelekte Apple-memo waarschuwt dat medewerkers niet mogen lekken

Vrijdag de dertiende pakt voor Apple niet zo gelukkig uit. Een memo waarin Apple-medewerkers dringend op het hart gedrukt krijgen om geen informatie meer te lekken, blijkt nu te zijn uitgelekt.

Het artikel Wat een ironie: gelekte Apple-memo waarschuwt dat medewerkers niet mogen lekken verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1.535 seconds. Stats plugin by www.blog.ca