Voormalig Siri-baas vindt virtuele assistenten maar dom

Bill Stasior was zeven jaar lang hoofd van Apple’s Siri-afdeling. Nu hij alweer een paar maanden weg is durft hij zijn mond open te doen en het klinkt allemaal weinig hoopvol. Assistenten hebben bijvoorbeeld erg veel moeite om stemmen van elkaar te onderscheiden. Maar doen mensen het zoveel beter?

Het artikel Voormalig Siri-baas vindt virtuele assistenten maar dom verscheen voor het eerst op iCulture

Apple brengt iCloud voor Windows uit in Microsoft Store

Apple heeft iCloud voor Windows uitgebracht in de Microsoft Store, zodat je ook op een pc makkelijker toegang krijgt tot je bestanden op iCloud. Je kunt ze ook delen en tijdelijk downloaden om te bewerken, zonder dat je ze offline hoeft op te slaan.

Het artikel Apple brengt iCloud voor Windows uit in Microsoft Store verscheen voor het eerst op iCulture

iCulture interviewt Roel Popping, Directeur Betalen ING: “Blij dat we de eerste zijn met Apple Pay”

Ja! Eindelijk is het zover! Apple Pay bij ING is live gegaan en iCulture kreeg de mogelijkheid om Roel Popping te interviewen, Directeur Betalen bij ING Nederland. We waren natuurlijk erg benieuwd waarom Apple voor ING heeft gekozen, waarom er na ruim twee jaar opeens een doorbraak was in de onderhandelingen en hoe lang de exclusiviteit van ING gaat duren.

Het artikel iCulture interviewt Roel Popping, Directeur Betalen ING: “Blij dat we de eerste zijn met Apple Pay” verscheen voor het eerst op iCulture

Apple introduceert SF Symbols app en nieuw lettertype New York

Apple heeft een nieuwe app uitgebracht tijdens WWDC 2019, al heb je er misschien niets van gemerkt. Het gaat om de app SF Symbols waarmee ontwikkelaars meer dan 1.000 aanpasbare symbolen tot hun beschikking hebben. Ook is er een nieuw lettertype New York bijgekomen.

Het artikel Apple introduceert SF Symbols app en nieuw lettertype New York verscheen voor het eerst op iCulture

Apple zet jonge en ervaren ontwikkelaars in de spotlight voor WWDC 2019

Apple heeft in aanloop naar WWDC 2019 twee ontwikkelaars in het zonnetje gezet. Eén van hen is een bekend gezicht: de Nederlander David Niemeijer, die met zijn apps heel wat mensen helpt om beter te communiceren. Hij bezoekt WWDC al voor de zeventiende keer. De andere ontwikkelaar is voor het eerst op WWDC.

Het artikel Apple zet jonge en ervaren ontwikkelaars in de spotlight voor WWDC 2019 verscheen voor het eerst op iCulture

Apple rijdt deze zomer in 11 (vakantie)landen voor gedetailleerde kaarten

Deze zomer kun je op je vakantieadres zomaar een auto van Apple tegenkomen. Het Apple Maps-team doorkruist 11 landen, waaronder Italië, Portugal en Spanje. Ook wordt Canada van kust tot kust nauwkeuriger in kaart gebracht. Nederland en België zijn nog niet aan de beurt.

Het artikel Apple rijdt deze zomer in 11 (vakantie)landen voor gedetailleerde kaarten verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1.031 seconds. Stats plugin by www.blog.ca