Google Pixel 4 vs iPhone 11 Pro: de verschillen zijn niet zo groot als je denkt

Met de Google Pixel 4 laat Google zien waar het bedrijf technisch gezien toe in staat is. De Pixel 4 en Pixel 4 XL gaan rechtstreeks concurreren met Apple’s nieuwste toestellen, de iPhone 11 tot en met de iPhone 11 Pro Max. Wij zetten ze daarom tegenover elkaar in deze vergelijking van de Pixel 4 vs iPhone 11.

Het artikel Google Pixel 4 vs iPhone 11 Pro: de verschillen zijn niet zo groot als je denkt verscheen voor het eerst op iCulture

Achter de schermen bij Apple TV+: de uitdagingen bij de productie van Apple’s shows

Binnenkort gaat Apple’s eigen streamingdienst van start, maar de opstartfase ging niet van een leien dakje. Vlaggenschipserie The Morning Show kost Apple zo’n $300 miljoen om te produceren, maar tijdens de productie zijn er meerdere veranderingen doorgevoerd. Ook bij andere shows was dit het geval, met als gevolg dat series uitgesteld zijn.

Het artikel Achter de schermen bij Apple TV+: de uitdagingen bij de productie van Apple’s shows verscheen voor het eerst op iCulture

‘Apple Original-serie See wordt net zo episch als Game of Thrones’

Op 1 november wordt Apple TV+ gelanceerd. In een interview met Emmy Magazine geven Apple-executives meer details over de productie van Apple Original-serie ‘See’. Hoe breng je blindheid op beeld? De serie wordt volgens Apple net zo episch als ‘Game of Thrones’.

Het artikel ‘Apple Original-serie See wordt net zo episch als Game of Thrones’ verscheen voor het eerst op iCulture

DxOMark test nu ook audio: iPhone XS verslaat iPhone 11

DxOMark kennen we van de camera-tests. Nu is het testlab ook begonnen met audio testen en daarbij blijkt de iPhone XS Max net iets beter te scoren dan de iPhone 11 Pro Max. DxOMark kijkt naar de speakers en microfoons in populaire smartphones.

Het artikel DxOMark test nu ook audio: iPhone XS verslaat iPhone 11 verscheen voor het eerst op iCulture

Zo kun je met Siri Shortcuts naar iPhone-instellingen verwijzen

Met de Opdrachten-app op de iPhone kun je allerlei leuke automatiseringen bedenken. Sinds iOS 13.1 is er weer een nieuwe mogelijkheid terug: je kunt met je Siri Shortcut rechtstreeks verwijzen naar een van de opties in het Instellingen-menu van iOS. Dat schept allerlei mogelijkheden.

Het artikel Zo kun je met Siri Shortcuts naar iPhone-instellingen verwijzen verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1,135 seconds. Stats plugin by www.blog.ca