Deze functies van Gboard willen we ook in Apple’s eigen iOS-toetsenbord zien

Apple’s standaard iOS-toetsenbord is nagenoeg al jaren ongewijzigd gebleven, terwijl bijvoorbeeld Gboard continu nieuwe handige functies toevoegt. Deze functies van Gboard zien wij daarom graag in Apple’s standaard QuickType-toetsenbord.

Het artikel Deze functies van Gboard willen we ook in Apple’s eigen iOS-toetsenbord zien verscheen voor het eerst op iCulture

Gehackte versies van apps verspreid via Apple’s bedrijfscertificaten

Ontwikkelaars blijken misbruik te maken van Apple Enterprise Certificates. Daardoor was het mogelijk om gehackte versies van populaire apps te verspreiden. Het zou bijvoorbeeld gaan om een Spotify-app waarmee je zonder betaling kunt luisteren naar de Premium-functies.

Het artikel Gehackte versies van apps verspreid via Apple’s bedrijfscertificaten verscheen voor het eerst op iCulture

Opinie: Waarom Apple nooit had moeten stoppen met AirPort-routers

Groot overnamenieuws vandaag: Amazon neemt de fabrikant van meshrouters Eero over. Bestaande Eero-gebruikers zullen daar lang niet allemaal gelukkig mee zijn en het benadrukt nog maar eens hoe jammer het is dat Apple is gestopt met de AirPort-routers. Apple geeft je in ieder geval nog een beetje het idee dat je privacy veilig is.

Het artikel Opinie: Waarom Apple nooit had moeten stoppen met AirPort-routers verscheen voor het eerst op iCulture

‘Apple wil auto starten met gezichtsherkenning of vingerafdruk’

Apple heeft een systeem bedacht waardoor je alleen toegang tot een auto krijgt door middel van gezichtsherkenning of een vingerafdruk. Hierdoor weet je zeker dat alleen de rechtmatige eigenaar de auto kan starten.

Het artikel ‘Apple wil auto starten met gezichtsherkenning of vingerafdruk’ verscheen voor het eerst op iCulture

Boze gebruiker: ‘Apple’s tweefactorauthenticatie kost te veel tijd’

Vind je dat tweefactorauthenticatie te omslachtig is en voel je je daardoor benadeeld? Dan heb je een medestander in Jay Brodsky uit Californië. Hij vindt namelijk dat Apple met tweefactorauthenticatie te veel tijd kost waardoor hij schade heeft geleden.

Het artikel Boze gebruiker: ‘Apple’s tweefactorauthenticatie kost te veel tijd’ verscheen voor het eerst op iCulture

Nu op Netflix: High Flying Bird is gefilmd met een iPhone

Steven Soderbergh’s ‘High Flying Bird’ is vanaf vandaag te bekijken op Netflix. De film is volledige gefilmd met een iPhone 8. Soderbergh bracht vorig jaar de psychologische thriller Unsane uit, die in twee weken was gefilmd op een iPhone 7 Plus.

Het artikel Nu op Netflix: High Flying Bird is gefilmd met een iPhone verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1,139 seconds. Stats plugin by www.blog.ca