IKEA Symfonisk: eerste indruk van de speakers van IKEA en Sonos

IKEA en Sonos gaan samen meerdere (speaker)producten op de markt brengen. Vanaf 1 augustus liggen de eerste twee speakers in de winkel: de Symfonisk boekenplank-speaker en de tafellamp-speaker. iCulture kreeg alvast een voorproefje om ze te bekijken en te beluisteren in een gebouw dat was omgebouwd tot een soort Symfonisk ‘experience center’.

Het artikel IKEA Symfonisk: eerste indruk van de speakers van IKEA en Sonos verscheen voor het eerst op iCulture

IKEA heeft nu slimme inbouwspotjes en filamentlampen

IKEA heeft de nieuwe lampen onthuld die vanaf augustus en oktober in de winkel zullen liggen. Het gaat om een lamp met filament, een nieuwe lamp met kleine fitting en startersets. Daarnaast komt er een nieuwe IKEA Leptiter inbouwspot, die ook via Tradfri-remote te bedienen is.

Het artikel IKEA heeft nu slimme inbouwspotjes en filamentlampen verscheen voor het eerst op iCulture

IKEA gaat Tradfri-lampen vervangen door nieuwe met Zigbee 3.0 producten

Niet alleen de Tradfri-app krijgt een nieuwe naam: ook de lampenserie zal voortaan onder de naam Home Smart in de winkel liggen. Bovendien komen er in augustus en oktober nieuwe producten in het assortiment, ook onder de naam Home Smart. De lampen krijgen ondersteuning voor Zigbee 3.0.

Het artikel IKEA gaat Tradfri-lampen vervangen door nieuwe met Zigbee 3.0 producten verscheen voor het eerst op iCulture

Storytelling met video: schoolvoorbeelden van Ajax, NS & IKEA

Tegenwoordig is 80% van de online content video. En 52% van de marketeers zegt dat video het type content is met de beste ROI (in vergelijking met andere typen content). Voor merkbeleving, de connectie met de doelgroep en het oproepen van een bepaalde emotie bij die doelgroep, is videomarketing een uitstekend middel. Maar wat maakt […]

Visualiseer je woning: IKEA komt met nieuwe shopping-app in Nederland

IKEA brengt binnenkort een nieuwe shopping-app uit, waarmee je rechtstreeks vanaf je iPhone kan winkelen. Momenteel kan dat nog alleen via de website, maar de nieuwe app biedt allerlei extra mogelijkheden. Zo bekijk je de meubels in je eigen woning.

Het artikel Visualiseer je woning: IKEA komt met nieuwe shopping-app in Nederland verscheen voor het eerst op iCulture

IKEA toont definitieve design van haar aankomende Sonos-speaker

IKEA onthult alvast het definitieve ontwerp van de aankomende Symfonisk-speaker dat in samenwerking met Sonos gemaakt is. De speaker kan ook gebruikt worden als boekensteun. Alle details van de speaker worden in april onthuld.

Het artikel IKEA toont definitieve design van haar aankomende Sonos-speaker verscheen voor het eerst op iCulture

IKEA rolgordijnen uitgesteld omdat Tradfri-app nog niet goed werkt

IKEA heeft de rolgordijnen met HomeKit uitgesteld totdat ze goed werken met de Tradfri-app. Aanvankelijk zouden de rolgordijnen in februari verschijnen. De IKEA-websites in meerdere landen hebben nu informatie over de beschikbaarheid weggehaald.

Het artikel IKEA rolgordijnen uitgesteld omdat Tradfri-app nog niet goed werkt verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1,450 seconds. Stats plugin by www.blog.ca