IKEA toont definitieve design van haar aankomende Sonos-speaker

IKEA onthult alvast het definitieve ontwerp van de aankomende Symfonisk-speaker dat in samenwerking met Sonos gemaakt is. De speaker kan ook gebruikt worden als boekensteun. Alle details van de speaker worden in april onthuld.

Het artikel IKEA toont definitieve design van haar aankomende Sonos-speaker verscheen voor het eerst op iCulture

IKEA rolgordijnen uitgesteld omdat Tradfri-app nog niet goed werkt

IKEA heeft de rolgordijnen met HomeKit uitgesteld totdat ze goed werken met de Tradfri-app. Aanvankelijk zouden de rolgordijnen in februari verschijnen. De IKEA-websites in meerdere landen hebben nu informatie over de beschikbaarheid weggehaald.

Het artikel IKEA rolgordijnen uitgesteld omdat Tradfri-app nog niet goed werkt verscheen voor het eerst op iCulture

Nieuwe IKEA Tradfri signaalversterker vergroot je bereik met 10 meter

IKEA brengt een Tradfri signaalversterker uit, waarmee je het bereik van je slimme accessoires met 10 meter kunt vergroten. Er zit ook meteen een USB-poort in. De signaalversterker is nu ook in Nederland verkrijgbaar.

Het artikel Nieuwe IKEA Tradfri signaalversterker vergroot je bereik met 10 meter verscheen voor het eerst op iCulture

Meer details over IKEA’s HomeKit-rolgordijnen bekend: verschijnen in februari

Er is meer bekend over de IKEA-rolgordijnen Fyrtur en Kadrilj. We wisten al dat ze in februari kwamen, maar dankzij een instructievideo weten we ook hoe het installeren werkt. Ook de prijzen en afmetingen zijn bekend.

Het artikel Meer details over IKEA’s HomeKit-rolgordijnen bekend: verschijnen in februari verscheen voor het eerst op iCulture

IKEA stelt HomeKit-support voor Tradfri-stekker uit

IKEA verkoopt de slimme Tradfri-stekkers met afstandsbediening. Ze werken met ZigBee en zijn aan te sturen via de Tradfri-app of afstandsbediening, maar zijn (nog) niet geschikt voor HomeKit. De beloofde ondersteuning voor HomeKit is uitgesteld vanwege een bug. Daardoor zijn ze op dit moment minder interessant voor Apple-gebruikers.

Het artikel IKEA stelt HomeKit-support voor Tradfri-stekker uit verscheen voor het eerst op iCulture

De ROEM-contentmarketingfunnel: bepaal je doelen & publiek

Om effectief te zijn met contentmarketing is het belangrijk om vooraf doelen te formuleren. Want als je geen contentdoelen hebt, weet je ook niet welke stappen je wil zetten en hoe je het resultaat van je inspanningen kunt meten. In de praktijk is dit helaas niet vanzelfsprekend: slechts 62% van de marketing- en communicatieprofessionals bepaalt […]

Page generated in 1,392 seconds. Stats plugin by www.blog.ca