DxOMark test nu ook audio: iPhone XS verslaat iPhone 11

DxOMark kennen we van de camera-tests. Nu is het testlab ook begonnen met audio testen en daarbij blijkt de iPhone XS Max net iets beter te scoren dan de iPhone 11 Pro Max. DxOMark kijkt naar de speakers en microfoons in populaire smartphones.

Het artikel DxOMark test nu ook audio: iPhone XS verslaat iPhone 11 verscheen voor het eerst op iCulture

Deezer SongCatcher nu op iOS: muziek herkennen zonder Shazam

Deezer heeft SongCatcher in de iPhone-app beschikbaar gesteld. Dit is een alternatief voor Shazam om muziek te herkennen en is te vinden in de bestaande app van Dezer. Je kunt gevonden nummers meteen afspelen of aan een favorietenlijst toevoegen.

Het artikel Deezer SongCatcher nu op iOS: muziek herkennen zonder Shazam verscheen voor het eerst op iCulture

Deze vernieuwingen voor Apple Music in iOS 13 klinken ons als muziek in de oren

In iOS 13 heeft Apple de Muziek-app opgefrist, zowel voor gebruikers van Apple Music als voor gebruikers die hun eigen muziek synchroniseren. Zo heb je nu onder andere een mooiere songtekst-weergave. Wij leggen je alle vernieuwingen uit.

Het artikel Deze vernieuwingen voor Apple Music in iOS 13 klinken ons als muziek in de oren verscheen voor het eerst op iCulture

Ga Madonna’s nieuwe nummer remixen in de Apple Store

Als je nog nooit een Today at Apple-sessie hebt bijgewoond, dan kan Madonna je misschien deze keer over de streep trekken. In de Apple Stores in Amsterdam, Haarlem, Den Haag en Brussel kun je terecht voor een sessie waarin je haar nieuwste nummer leert remixen.

Het artikel Ga Madonna’s nieuwe nummer remixen in de Apple Store verscheen voor het eerst op iCulture

Dit gebeurt er met je iTunes-bibliotheek als je overstapt naar macOS Catalina

iTunes gaat verdwijnen, maar hoe zit het met je bibliotheek? Waar blijven al je nummers, zowel uit de iTunes Store als die je zelf van cd’s en het internet toegevoegd hebt? Wij leggen het je uit.

Het artikel Dit gebeurt er met je iTunes-bibliotheek als je overstapt naar macOS Catalina verscheen voor het eerst op iCulture

Review: DJ Player Professional, een geavanceerde dj-app voor iOS

Bij dj-apps denk je al snel aan Deejay, maar er is nog veel meer keuze. DJ Player Professional is absoluut één van de meest uitgebreidste dj-apps die we hebben getest. Deze app, ontwikkeld door Gabor Szanto, geeft (professionele) dj’s de serieuze mogelijkheid om een iPad of iPhone als onderdeel van hun dj-setup te kiezen, in plaats van een laptop.

Het artikel Review: DJ Player Professional, een geavanceerde dj-app voor iOS verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 1.799 seconds. Stats plugin by www.blog.ca