Chatbots voorbij de hype: 3 belangrijke ontwikkelingen

Steeds meer bedrijven kijken voorbij de hype en kiezen voor de praktische oplossingen die chatbots bieden. Vooral op het gebied van klantenservice bewijzen slimme bots hun dienst. Nu het stof rond de chatbot-hype een beetje is neergedaald, kunnen we met een heldere blik vooruitkijken. Wat gaan chatbots voor ons betekenen in de toekomst? 1. Van […]

Voormalig Siri-baas vindt virtuele assistenten maar dom

Bill Stasior was zeven jaar lang hoofd van Apple’s Siri-afdeling. Nu hij alweer een paar maanden weg is durft hij zijn mond open te doen en het klinkt allemaal weinig hoopvol. Assistenten hebben bijvoorbeeld erg veel moeite om stemmen van elkaar te onderscheiden. Maar doen mensen het zoveel beter?

Het artikel Voormalig Siri-baas vindt virtuele assistenten maar dom verscheen voor het eerst op iCulture

Nieuw in iOS 13: zo leest Siri nieuwe berichten voor via je AirPods of Powerbeats Pro

Siri kan berichten voorlezen op je AirPods, zodat je bij binnenkomende meldingen meteen weet wat iemand gestuurd heeft. Je kan er ook supersnel op antwoorden. Zo werken de berichtaankondigingen met de AirPods.

Het artikel Nieuw in iOS 13: zo leest Siri nieuwe berichten voor via je AirPods of Powerbeats Pro verscheen voor het eerst op iCulture

Siri-teamleider uit functie ontheven, Apple wil bredere focus op AI

Apple-topman Bill Stasior is niet langer de leider van het Siri-team. Stasior stond sinds 2012 aan het hoofd van het team dat Siri-spraaktechnologie ontwikkelde. Apple heeft andere strategische plannen en wil zich breder richten op AI.

Het artikel Siri-teamleider uit functie ontheven, Apple wil bredere focus op AI verscheen voor het eerst op iCulture

Muziek afspelen met Siri op je iPhone, Apple Watch, HomePod en meer

Siri kan muziek afspelen op je iPhone, iPad, Mac, Apple Watch en HomePod. Ook kun je met Siri-spraakopdrachten het afspelen van muzieknummers regelen. In deze tip leggen we uit hoe je muzieknummers, albums, artiesten en genres kunt laten afspelen door spraakcommando’s met Siri te geven.

Het artikel Muziek afspelen met Siri op je iPhone, Apple Watch, HomePod en meer verscheen voor het eerst op iCulture

Shortcuts Sunday #12: Add Stickers to Picture, Christmas Countdown en Google Maps

Met Siri Shortcuts en de Opdrachten-app is heel veel mogelijk. Dit twaalfde deel van ‘Shortcuts Sunday’ staat in het teken van kerst: stickers op je foto’s plakken, aftellen naar eerste kerstdag en Google Maps starten met Siri voor de route naar je familie.

Het artikel Shortcuts Sunday #12: Add Stickers to Picture, Christmas Countdown en Google Maps verscheen voor het eerst op iCulture

Page generated in 0,989 seconds. Stats plugin by www.blog.ca