Klantenservice KLM via social media

ENTEBBE – Luchtvaartmaatschappij KLM wil een flink deel van de klantenservice in de toekomst via social media als twitter en Facebook laten lopen. Sinds kort kunnen klanten op elke vraag of opmerking via een van de netwerksites antwoord verwachten van KLM.

De conversie van online formulieren verbeteren: het globale perspectief

Naast alle tools die we hebben om de voorkeuren en wensen van mensen te traceren, spelen online formulieren een cruciale rol in de hele levenscyclus van de digitale klant en prospect. Van e-mail marketing, over customer service tot lead nurturing en zelfs sociale media: online formulieren zijn essentieel. In deze post wil ik graag even kijken naar de rol van online formulieren uit een cross-channel en klantgedreven standpunt van interactie en conversie. Lees meer over: De conversie van online formulieren verbeteren: het globale perspectief.

Offline datavisualisatie, Zynga’s virtuele valuta en campagnebureau Fitzroy

Elke week hier een overzicht van opmerkelijke innovaties en creatieve uitingen op Idealize. Met deze week: offline datavisualisatie, virtuele valuta, een sociaal voetbalnetwerk en Liquavista’s geavanceerde electrowetting-scherm. Datavisualisatie is populair op internet. Maar het creatief en kleurrijk tonen van statistieken neemt nu ook offline veelbelovende vormen aan. Dankzij twee Nederlanders. Toko Design-oprichters Eva Dijkstra en Michael Lugmayr hebben Infographiti gecreëerd, een reeks muurprenten en – tapijten met eenvoudige datavisualisaties. Dijkstra: “Als mensen eenmaal doorhebben dat het om datavisualisaties gaat, dan zijn hun reacties overweldigend en erg interessant om van een afstandje aan te kijken. Zowel op een esthetisch als een intellectueel niveau intrigeert het en zet het aan tot dialogen en verhitte discussies.” Lees meer over: Offline datavisualisatie, Zynga’s virtuele valuta en campagnebureau Fitzroy.

The Singing Mouth Iphone App

De Franse electro Band Cassius heeft een zeer originele iPhone App gemaakt waarmee je je vrienden kunt helpen om hun laatste hit te laten zingen. Voorbeeld van een triple-play campagne, hoog fun-gehalte, viral, en ze zitten gelijk op je iPhone…….

Nieuwe badges voor FourSquare

Nieuwe badges voor FourSquare

Gebruikers van FourSquare zijn bekend met de bijzonderde Badges van de Sociale Netwerk site. Deze Badges kunnen worden verdiend door in te checken op verschillende venues (plaatsen). Het aantal plaatsen waar meer dan 250 mensen inchecken groeit……

De macht van Google [Video]

Eerder deze week verscheen er een boek van Peter Olsthoorn over de macht van Google. EenVandaag maakte een indringende rapportage over dit onderwerp waar de auteur zelf, Daphne van der Kroft van burgerrechtenbeweging Bits of Freedom en Al Verney……

Page generated in 1,711 seconds. Stats plugin by www.blog.ca