Happy New Year !!!

Happy New Year !!!

We wensen al onze lezers, de vele vrienden
op Facebook, bijna 3 duizend LinkedIn Group leden, Hyves vrienden, de 45.000 volgers op Twitter, gebruikers van de mobiele applicaties, deelnemers aan de vele Friday Free Gift Lucky Bastard Shows, onze……

FBI in actie na aanvallen Anonymous

AMSTERDAM – Agenten van de Amerikaanse federale recherche FBI hebben eerder deze maand invallen gedaan bij verschillende internetproviders in de Verenigde Staten. Ze hopen zo meer informatie te vergaren over de aanvallen op de websites van onder andere Paypal, Visa en Mastercard.

Het gaat niet goed met MySpace

Het gaat niet goed met MySpace

MySpace lijkt in zwaar weer terecht te zijn gekomen. Het gonst inmiddels van de
geruchten dat een van de meest populaire Social Media sites op het punt staat
om 50% van de 1.100 medewerkers, waarvan de meeste werkzaam zijn in de VS, te
gaan……

Beste wensen voor 2011!

It was a very good year…. Een jaar met ups en met downs; voedingsbodem van genoeg mooie plannen en aandachtspunten voor 2011. Namens sponsoren en partners Adfactor, MailChimp, Microsoft Advertising, Lenthe Publishers, BBP, Sanoma Digital, Upstream, Onstuimig, Copernica, Spil Games, Marktplaats, Traffic4u, SocialMedia8 en LaComunidad, rest ons niet veel meer voor 2010 om samen met de bloggers iedereen een schitterend 2011 te wensen. Namens Rob van Beek, Ronnie Overgoor, Wouter Kiel, Ronald ter Voert, J-P De Clerck, Reinout Wolfert, Paulus Veltman, Ayman van Bregt, Arnoud Engelfriet, Ruben Bos, Jim Stolze, Mark de Bruin, Ton Wesseling, David van Dam, Martijn Staal, Keesjan Deelstra, …. Lees meer over: Beste wensen voor 2011!.

16 e-mail marketing voorspellingen voor 2011 (deel 2)

Of we ze nu trends, voorspellingen of wat dan ook noemen: hier is zoals beloofd deel twee van mijn lijstje met e-mail marketing voorspellingen voor 2011. Ik heb trouwens gelogen in de eerste post want bij het schrijven vandaag besefte ik dat het veel meer dan 16 voorspellingen/trends zullen worden. Bovendien krijg ik er vandaag geen acht meer uitgeschreven vanwege culinaire verplichtingen. Wordt dus vervolgd in 2011. Hier zijn alvast nog zes voorspellingen waaronder wat gewaagde. Lees meer over: 16 e-mail marketing voorspellingen voor 2011 (deel 2).

Het internet in 2010: een overzicht (2)

Het afgelopen jaar was interessant voor de grote sociale netwerken. Hoeveel leden zitter er nu op Facebook, wie is de populairste artiest op Hyves en welke website werd het afgelopen jaar het best bezocht? Frankwatching zet in dit tweede overzichtsartikel de antwoorden voor je op een rijtje.

Lees meer

Winners of the Year [Video]

Aan het einde van het jaar komen de lijstjes, infographics en de videos. De laatste categorie is meestal een samenvatting van hoopjes ellende. De makers van Collegehumor hebben nu eens geen persiflage maar een compilatie gemaakt van wat zij de……

Amazon’s ‘Best of 2010’

Amazon's 'Best of 2010'

Amazon heeft zijn “Best of 2010” overzicht uitgebracht, met daarin de best verkopende, de meest gewilde en de meest populaire cadeau’s/producten van het afgelopen jaar.Om te beginnen is het een heel goed jaar geweest voor Amazon’s eigen
Kindle,……

Week 52/2010 Viral Friday

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. Deze week kijkt Viral Friday terug op 2010, een jaar waarin grote virale successen zijn behaald. De grote winnaar van het jaar is Lady Gaga’s Alejandro” Ending. Lady Gaga is de grote nummer 1 van YouTube met meer dan 113 miljoen views. Op de tweede plaats, Old Spice’s The Man Your Man Could Smell Like staat natuurlijk het scheerschuim merk Old Spice. En Tipp Ex’s A Hunter Shoots A Bear maakt de top 3 deze week compleet. Benieuwd naar de complete top 5 van dit jaar? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007, 2008 en/of 2009. Lees meer over: Week 52/2010 Viral Friday.

Page generated in 1,723 seconds. Stats plugin by www.blog.ca